icon

Svadobné šaty z Aliexpressu

timcyta
10. apr 2022

Ahojte 🙂
Začala by som asi tým, že objednávať si šaty z alička nebol úplne môj sen no bohužiaľ žiaden salón v mojom okolí neponúka tie moje "vysnívané" 🙂
Potom som niečo hľadala na aličku a našla ich tam!!?
Hodnotenie majú dobré 5*/5* ale žiadne foto od zákazníkov. Preto som sa chcela opýtať či nemáte niektorá skúsenosti s podobne bláznivým nápadom a či to mám risknúť alebo radšej nie 😁 ďakujem ❤️

Svadobné šaty z AliexpressuSvadobné šaty z AliexpressuSvadobné šaty z Aliexpressu
Strana
z2
fizbo
10. apr 2022

@asia83 ty si vazis alebo nevazis cloveka podla toho co ma na sebe oblecene?

brembo
10. apr 2022

@timcyta podľa mňa budú ušité zo záclony. Keď Vám nepadnú veľkosťou,tvarom,kvalitou tak možnosť vrátenia peňaži je mizivá. Keď predajca nebude súhlasiť,máte smolu. Plnú sumu Vám vrátia,keď sa balík stratí. Inak sú s reklamáciou problémi.

lucifuk212
10. apr 2022

Skus si pod tymi konkretnymi satami pozriet podobny tovar, vacsinou tam byvaju rovnake s viac recenziami pripadne aj fotkami.. btw. Ja som mala saty z Ali custom made za 60€ a boli pre mna uplne dokonale, super material a kvalitne sitie. Vsetko sedelo podla rozmerov ktore som im poslala 🙂 ale boli to teda len jednoduche hladke dlhe saty s lodickovym vystrihom.

naobedbuduspagety
10. apr 2022

Ja som sa v šatách z ali vydávala. Boli peknučké.

timcyta
autor
11. apr 2022

@lucifuk212 ahoj ďakujem 🙂 vieš mi prosím aj poslať ako tie tvoje vyzerali real do správy?

lucifuk212
11. apr 2022

@timcyta poslala som 🙂

ankare
11. apr 2022

@timcyta nápis predajcovi,nech Ti pošli reálne fotky. Pomeraj sa a nech Ti odporučí veľkosť.
Kolegyňa mala svadobné šaty z Ali, sice iný štýl, ale bola veľmi spokojná.

keyas22
8. júl 2022

@timcyta Ahoj. Ako si sa nakoniec rozhodla? Kupovala si tie saty?

timcyta
autor
17. júl 2022

@keyas22 áno objednala a som maximálne spokojná 🤟🏻 vôbec to neboli nejaké basic šaty a prišli v dobrej kvalite akurát dĺžku som musela dať upraviť

keyas22
17. júl 2022

@timcyta no super teda. Daj foto 😉

misickaminnie12012
25. sep 2022

@timcyta ahoj ja zvazujem saty z alicka prosim za aku dobu ti prisli?

patty1411
25. sep 2022

Ja som mala šaty z Ali a nikdo to ani len netušil ale tieto konkrétne som mala aj ja v merku ale kdesi som videla reálne foto a bol to otras .. daj si poslať real foto od predajcu ak bude cukat vieš že to nemáš brat

ankare
26. sep 2022

@patty1411 daj fotku

timcyta
autor
26. sep 2022

@timcyta
@misickaminnie12012 ahoj do mesiaca aj par dní boli doma

Strana
z2