Svadobné šaty z Aliexpressu
Ahojte 🙂
Začala by som asi tým, že objednávať si šaty z alička nebol úplne môj sen no bohužiaľ žiaden salón v mojom okolí neponúka tie moje "vysnívané" 🙂
Potom som niečo hľadala na aličku a našla ich tam!!?
Hodnotenie majú dobré 5*/5* ale žiadne foto od zákazníkov. Preto som sa chcela opýtať či nemáte niektorá skúsenosti s podobne bláznivým nápadom a či to mám risknúť alebo radšej nie 😁 ďakujem ❤️

Skus si pod tymi konkretnymi satami pozriet podobny tovar, vacsinou tam byvaju rovnake s viac recenziami pripadne aj fotkami.. btw. Ja som mala saty z Ali custom made za 60€ a boli pre mna uplne dokonale, super material a kvalitne sitie. Vsetko sedelo podla rozmerov ktore som im poslala 🙂 ale boli to teda len jednoduche hladke dlhe saty s lodickovym vystrihom.
Ja som sa v šatách z ali vydávala. Boli peknučké.
@lucifuk212 ahoj ďakujem 🙂 vieš mi prosím aj poslať ako tie tvoje vyzerali real do správy?
@timcyta poslala som 🙂
@timcyta ahoj ja zvazujem saty z alicka prosim za aku dobu ti prisli?
Ja som mala šaty z Ali a nikdo to ani len netušil ale tieto konkrétne som mala aj ja v merku ale kdesi som videla reálne foto a bol to otras .. daj si poslať real foto od predajcu ak bude cukat vieš že to nemáš brat
@timcyta
@misickaminnie12012 ahoj do mesiaca aj par dní boli doma

@asia83 ty si vazis alebo nevazis cloveka podla toho co ma na sebe oblecene?