icon

Svadobný dar najlepšej kamoške

xenyja
8. jún 2022

Ahojte. Aky svadobný dar ste dali alebo BY ste dali 30. ročnej naj kamoške? Niečo mi aj napadá ale mozno by som sa nechala ešte inšpirovať 🙂

Strana
z2
baluinka
25. jún 2022

@yoxinka anoo,ten 🙂 skvely zážitok,takisto ako celé krasne tenerife 😊

nikanu
6. júl 2022

@annadan no len to treba brať aj ten čas potom do úvahy keď niekto takto premýšľa o takomto darčeku, že to aj nejaký čas trvá dať spraviť 🙂

janett_332
7. júl 2022

@nikanu a to je prosim ta aky konkretne? neviem ci si pisala asi som len prehliadla 🙂 ale vseobecne asi pri vsetkych darcekoch ak chceme asi aby aj potesil a bol prekvapenim treba mysliet dopredu 🙂

vanda323
7. júl 2022

Dievčatá, mňa by zaujímalo ako ti chodí na NEromskej svadbe....kedy sa dáva dar...lebo u nás Rómov sa dávajú len lowe 😂 a to takým štýlom že sa mladomanželia posadia k nim sa dá krčach a starej si volá po mene každého a ráta koľko peňazí hodili.....čiže také že 20 eur neprichádza do úvahy....to by bola mega hanba....
Od 300 vyššie plus niekto dá aj zlato

bessie12
7. júl 2022

@vanda323 ja budem davat svadobny dar po gratulaciach. Naposledy ked som bola na svadbe, tak ziadne peniaze som nedavala, len kyticu. Teraz ja s priatelom dame svadobny dar a mama da peniaze. Kazdy v ramci svojich financnych moznosti.

nicol_ka55
7. júl 2022

@janett_332 vies co to boli portrety od Lovector 🙂 no a samozrejme pri tom treba jasne ze ratat s tym casom tie cca dva tyzdne no 🙂 ale presne ako ked nam na niekom zalezi tak veru uvazujem velakrat aj ja niekolko mesiacov do predu hlavne lebo ja si tak viem zmysliet ze co aj dlho trva :D

humajnicek
17. aug 2022

@xenyja Ja osobne by som peniaze kamarátke nedarovala, mne to príde také, že si nad darom veľmi nepremýšľala a jednoducho si dala prvé, čo ti napadlo. Áno, zídu sa a isto ich potrebuje a využije, ale možno by som k tomu ešte niečo skúsila vymyslieť.

janett_332
22. aug 2022

@nicol_ka55 ako som uz tiez spominala, aj nas cakaju maminine okruhliny v septembri, takze uvazujem uz nejaky ten mesiac, ze co by ju potesilo najviac. taky portret vobec nemusi byt zly darcek, myslim, ze by ju potesil viac ako nejaka kozmetika, ktoru minie a obraz jej zostane, bude ho mat stale na ociach 🙂 kazdopadne este budem premyslat, pretoze to nie je take jednoduche rozhodnut sa, ale ako napad sa mi to paci.

Strana
z2