Svadobný dar najlepšej kamoške
Ahojte. Aky svadobný dar ste dali alebo BY ste dali 30. ročnej naj kamoške? Niečo mi aj napadá ale mozno by som sa nechala ešte inšpirovať 🙂
@nikanu a to je prosim ta aky konkretne? neviem ci si pisala asi som len prehliadla 🙂 ale vseobecne asi pri vsetkych darcekoch ak chceme asi aby aj potesil a bol prekvapenim treba mysliet dopredu 🙂
Dievčatá, mňa by zaujímalo ako ti chodí na NEromskej svadbe....kedy sa dáva dar...lebo u nás Rómov sa dávajú len lowe 😂 a to takým štýlom že sa mladomanželia posadia k nim sa dá krčach a starej si volá po mene každého a ráta koľko peňazí hodili.....čiže také že 20 eur neprichádza do úvahy....to by bola mega hanba....
Od 300 vyššie plus niekto dá aj zlato
@janett_332 vies co to boli portrety od Lovector 🙂 no a samozrejme pri tom treba jasne ze ratat s tym casom tie cca dva tyzdne no 🙂 ale presne ako ked nam na niekom zalezi tak veru uvazujem velakrat aj ja niekolko mesiacov do predu hlavne lebo ja si tak viem zmysliet ze co aj dlho trva :D
@xenyja Ja osobne by som peniaze kamarátke nedarovala, mne to príde také, že si nad darom veľmi nepremýšľala a jednoducho si dala prvé, čo ti napadlo. Áno, zídu sa a isto ich potrebuje a využije, ale možno by som k tomu ešte niečo skúsila vymyslieť.
@nicol_ka55 ako som uz tiez spominala, aj nas cakaju maminine okruhliny v septembri, takze uvazujem uz nejaky ten mesiac, ze co by ju potesilo najviac. taky portret vobec nemusi byt zly darcek, myslim, ze by ju potesil viac ako nejaka kozmetika, ktoru minie a obraz jej zostane, bude ho mat stale na ociach 🙂 kazdopadne este budem premyslat, pretoze to nie je take jednoduche rozhodnut sa, ale ako napad sa mi to paci.

@yoxinka anoo,ten 🙂 skvely zážitok,takisto ako celé krasne tenerife 😊