icon

Svadobný dar pre brata, s ktorým nie som si blízka

merivoj
4. jún 2015

Môj brat sa vydáva. Jeho snubenicu vôbec nepoznám. Oni bývajú v Bratislave a ja v Prešove. Už roky nie sme si takí blízki. Neviem čo mám kúpiť ako svadobný darček.

alexmianina
4. jún 2015

Pan brat je zena? ☺😆😂😉

pan_dokonaly
4. jún 2015

Fľašku paľenky a peneži do obaločky.

lalinko2010
4. jún 2015

@merivoj brat sa žení a švagriná sa vydáva....
presne ako píše @pan_dokonaly, fľašu pálenky a dobre tučnú obálku... 😝

maria1989
4. jún 2015

@merivoj kľudne mu napíš SMS alebo niekam, čo by si želali 🙂

lalinko2010
4. jún 2015

@maria1989 kľudne mu napíš SMS alebo niekam - kam mu má napísať? na fb, do mailu alebo?

maria1989
4. jún 2015

@lalinko2010 veď jasné že FB, mail, alebo kdekoľvek, kde sú v kontakte,,, čo to je za otázku? 😀

lalinko2010
4. jún 2015

@maria1989 Už roky nie sme si takí blízki - toto kočka napísala....
vieš to niekam si môžem vysvetliť aj ako - napíš mu sms alebo niekam? niekam na toaleťák, na stenu, na výkres?

merivoj
autor
4. jún 2015

Môj brat je moderný. Ona ho požiadala 😀 😀

lalinko2010
4. jún 2015

@merivoj aha, tak super potom, tak brat sa vydáva na cestu šťastia. keďže švagrinú nastávajúcu nepoznáš tak treba sa spýtať brata, čo by chceli ako svadobný dar....

maria1989
4. jún 2015

@lalinko2010 for me behind me 😀 😀 na toaletný

lalinko2010
4. jún 2015

@maria1989 na to sa zle píše, lepší je výkres, tam sa dá viac nakresliť... 😀 😝

merivoj
autor
4. jún 2015

A čo peniaze v obálke? A koľko?

cervenaruza123
4. jún 2015

@merivoj ked sme sa brali, tak ludia bud rovno dali peniaze alebo sa niektori spytali, co by sme chceli, ci dar, ci radsej peniaze. aj kamosky sme sa spytali, ci chcu nieco konkretne alebo ci chcu len peniaze a dobre sme spravili, lebo vysvitlo, ze idu po svadbe byvat do anglicka pravdepodobne natrvalo a ziaden dar by sa im aj tak nezmestil do batoziny 😀. preto sme im ani flasu nedavali, do obalky sme davali 50€ a akurat este peknu pohladnicu s blahozelanim sme dali a kvet pri blahozelani. tolko vacsinou davali ludia aj nam, teda hlavne pary, uz kazdy podla svojej financnej situacie, niektori menej, niektori viac.

paskolinka
4. jún 2015

@merivoj ak by si kupovala dar, urcite sa ho opytaj. ale vacsina novomanzelov aj tak uprednostnuje hotovost 😉

doty1
4. jún 2015

@merivoj nuž hádam toľko, na koľko máš.

dionyzka
4. jún 2015

@merivoj daj peniaze - tolko, kolko Ti umoznuje financna situacia a kolko uznas za vhodne. Kolko je malo, kolko je vela - na to Ti nik odpoved neda, je to individualne. Ja som od mojej sestri dostala 50E a moj muz od brata 2000E. Obidva dary sme si vazili a dakovali zan rovnakym sposobom.

balkica
4. jún 2015

ked si nie ste blizki, tak jedine peniaze..a v podstate je jedno kolko, tolko kolko si mozete dovolit 🙂 Muzov brat sa ani neobtazoval s darom, takze sa ceni aspon snaha 🙂

elisaeli
4. jún 2015

No na mieste brata - určite má radosť, že má v rodine niekoho, kto o ňom vypisuje na internete - s fotkou, menom, priezviskom 🙂 Ak sa dostane k tejto diskusii niekto z vášho okolia, tak to môže byť celkom "vtipné".

h2
4. jún 2015

@merivoj Po prvej vete som si myslela, že uzatvára registrované partnerstvo s mužom. 😀 Nekupuj nič, daj "primeranú sumu" do obáločky, tak sa to bežne robí a aj mladí sa tomu určite potešia viac, než krištáľovej váze. 😉

janickacrazy
4. jún 2015

@elisaeli Možno jej brat odpíše na MK alebo švagriná. 😀

miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená