Svadobný účes
Ahojte deivčatá čo poviete na tento učes dobrý ,alebo mám vyskušat ešte iny ? 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉

@silviafulercikova ten drdol by bol fakt pecka . aj k šatám by to šlo
@womankc no premášlam pači sa mi
@silviafulercikova no myslím, že by to bola oveľa lepšia voľba , vlasy na to máš perfektné, pekne to vynikne a vyzerá veľmi exkluzívne glamourovo
@silviafulercikova to si ty s dcerou 🙂? ja som myslela ze mas max 32 rokov 😀 aj to....tak si kocka teda! klobuk dole...k tymto satam potom isto volim foto co som poslala 🙂
@reni1512 ano moja dcera bude mat 20 rokou a ja 40 rokou :D
@silviafulercikova do augusta este casu dost? pockaj sa ti to tak suchne ze ani nebudes vediet .)
@silviafulercikova je krasny 🙂
@silviafulercikova saty su kraaaasne. Volila by som k nim jednoduchsi uces a minimalisticke doplnky. Saty by mali vyniknut
@simonezet diky
@silviafulercikova nedalo mi to ti nenapisat ze vyzerate ako sestry s tvojou dcerou 🙂 super 🙂
@erika161 dakujem.
@silviafulercikova no to je ono 😉
@womankc pači sa to podaktorym sa to nepači 🙂 🙂 🙂 🙂
@silviafulercikova vzdy to tak aj bude, a je to dobre, vsak to by uz co bolo keby sa vsetkym rovnake veci pacili :D
@silvusinka353 to máš pravdu
@silviafulercikova tak to je klasika , hlavné je , že sa to bude páčiť Vám ostatní Vás zaujímať vlastne ani nemusia
osobne ja napríklad si Vás viem predstaviť úplne v inom štýle šiat i účese 😉 😀
@silvusinka353 vy mi úplne pripomínate Liv Tylerovú teda na tejto profilovej fotke
A co nieco na takyto styl? Jedna kocka uz pripajala foto s takym krasnym hladkym drdolom. Mas kvalitne huste vlasy,ani vypln by nebola treba. A je to tiez prakticky uces na august (viem z vlastnej skusenosti,ked bolo v auguste na nasu svadbu 38°C) Aj natocene ucesy su fajn,hoci nato treba mat aj kvalitu vlasov,mne osobne do hodiny vsetko rovne 😂 Ale k tebe sa hodi skor do hladka alebo nieco vzdusne... 😉
@lenkacalikova prečo si myslíš,že do hladka,alebo vzdušne
@womankc diky
@silviafulercikova asi ešte dačo ine vymyslim,lebo ja budem mat aj zavoj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Keď budeš mať aj závoj tak drdol by bol úplne naj..tak ako tu píšu baby hladké a vyčesné...aspoň popros tú kamošku čo ťa česala nech to skúsi uvidíš že aj tebe sa to zapáči 🙂 a ten drdol je otázka 15 minút :D takže ju ani teba to o moc času neobere 🙂
@silviafulercikova tak nie som odbornik ☺ ale jednoducho (podla foto) sa mi to k tebe velmi hodi..hladke a vzdusne ucesy posobia velmi jemne a elegantne zaroven...nechcem to povedat az tak,ze nacesane kucerave ucesy su prezitok,ale potvrdila mi aj moja kadernicka,ze tie "hladkodrdolove" idu a tiez ma presviedcala,ze kucerave pridavaju na veku ☺ ale ak sa citis naj v takom,daj taky...sama vies,v com sa citis najlepsie...mozme tu radit kolko chceme,myslim,ze je to aj tak nakoniec o pocite nevesticky... 😉
@lenkacalikova to ti dobre povedala tvoja kadernicka.. a mnohe kadernicky ale vedia spravit velmi pekne drdole
@lenkacalikova a čo povieš na tento učes?
@silviafulercikova je krasny. 😊 ziadne zalakovane prisne kucery,vzdusne,vlnite,aj vycesane,aj spustene,mne osobne sa velke vlny pacia (ale pre moj vlas nevhodne) 😂 tu korunku by som dala prec,nechala by som vyniknut tie nadherne nausnice,menej je niekedy viac (ale o tom neviem,ci sa bavime).. kazdopadne dlzke,kvalite tvojich vlasov a aj tvojmu typu vseobecne si mysim,ze by pristal 😉 vyskusaj ☺
@lenkacalikova Dakujem tých učesou je neuveritene vela a neviem si vybrat a kedže budem mat korzetové šaty ,tak tento učes sa asi viacej hodi ,ako drdol si myslim :D 🙂 🙂 🙂 ak ked mi kadernička povedala ,že s vypnutými vypadám maldšie . 😉 😉 😉 😉 😉

@reni1512 ale ten je krásny :D