icon

Svokra a darček - neobvyklý prístup k narodeninovým prekvapeniam

18. máj 2025

Nechcem radu, len si ma vypočujte, lebo už je mi z toho smiešne.
Mala som okrúhle narodeniny pred 3 týždňami. Manžel má narodeniny v ten istý deň, a náš druhý syn o 2 dni neskôr (mal 3 r.).
Dohodla som sa so svokrovcami,že kedy urobíme menšiu oslavu u nás doma. Svorka súhlasila s dátumom (lebo ona je dirigentom), svokor musel súhlasiť 😃.
Prišli k nám na oslavu a svokra mi hovorí,že ona absolútne nič nemá pre nás prichystané (darčeky).
Ja som to vzala v pohode, veď nestihli.. o.k.
Povedala mi neskor, že keďže mám okrúhle, tak by mi chcela kúpiť niečo cennejšie.
Dohodneme si termín a pôjdeme do zlatníctva (aby som mala pamiatku od nich).
Manželovi dala kávu a 100€. Pooslavovali sme, ml.syn si ani nejak nevšimol, že nemá darček. Deti sa tešili z torty (ja som upiekla).
O nejaké 3-4 dni sme do toho zlatníctva išli. Vybrala som si retiazku a náušnice. Keď sme zo zlatníctva odchádzali vzala krabičku a strčila si ju do tašky a hovorí mi, ale to ti ešte nedám.
Išli sme ešte na nákup potravín a potom som ju niesla domov. Tam sme posedeli ešte hodinku, pokecali so svokrom. Ukázala mu čo sme vybrali a hovorí mu, ale ešte jej to nedám..

Strana
z3
minka201
29. máj 2025

A nie je náhodou zábudlivá? Ja som tak pred pár dňami našla časť darčeka, ktorý som zabudla pribaliť obdarovanému pred rokom a pol 😀 Ale na 700 € darček sa hádam nezabúda. Ibaže by svokra dúfala, že naň zabudneš ty a potom to budeš mať ozaj prekvapenie, keď ti ho dá 😀

lienka.7
29. máj 2025

@autorka odhliadnuc od toho, že by som tak dráhy darček neprijala, je to veľmi cudne. Ak ti to pri najbližšej návšteve neda, normalne by som sa spytala, či to mám čakať teda k Vianociam alebo ako.

bielasovicka
1. jún 2025

Tiež sa mi to zdá celé čudné. A ešte ta suma 700 € pre nevestu trosku veľa 🤔

autor
Autor odpoveď zmazal
minka201
16. jún 2025

Ešte čakáš? :D

autor
16. jún 2025
@minka201

Ešte čakáš? :D

@minka201 Dočkala som sa, pred 3 dňami došlo 😀.
Vraj na ňu už svokor nakričal,že dokedy to chce držať doma.
Tak doniesla

autor
16. jún 2025

Trošku zlá fotka

bielasovicka
16. jún 2025

A čo povedala, prečo ti to dala až teraz?

autor
16. jún 2025
@bielasovicka

A čo povedala, prečo ti to dala až teraz?

@bielasovicka v podstate ani nie. Zablahoželala mi a dala ..

minka201
16. jún 2025

Super! Čochvíľa môžeš začať vyberať darček na ďalšie okrúhliny, aby ti ho svokra stihla dať včas 😆

Strana
z3