Svokra a darček - neobvyklý prístup k narodeninovým prekvapeniam
Nechcem radu, len si ma vypočujte, lebo už je mi z toho smiešne.
Mala som okrúhle narodeniny pred 3 týždňami. Manžel má narodeniny v ten istý deň, a náš druhý syn o 2 dni neskôr (mal 3 r.).
Dohodla som sa so svokrovcami,že kedy urobíme menšiu oslavu u nás doma. Svorka súhlasila s dátumom (lebo ona je dirigentom), svokor musel súhlasiť 😃.
Prišli k nám na oslavu a svokra mi hovorí,že ona absolútne nič nemá pre nás prichystané (darčeky).
Ja som to vzala v pohode, veď nestihli.. o.k.
Povedala mi neskor, že keďže mám okrúhle, tak by mi chcela kúpiť niečo cennejšie.
Dohodneme si termín a pôjdeme do zlatníctva (aby som mala pamiatku od nich).
Manželovi dala kávu a 100€. Pooslavovali sme, ml.syn si ani nejak nevšimol, že nemá darček. Deti sa tešili z torty (ja som upiekla).
O nejaké 3-4 dni sme do toho zlatníctva išli. Vybrala som si retiazku a náušnice. Keď sme zo zlatníctva odchádzali vzala krabičku a strčila si ju do tašky a hovorí mi, ale to ti ešte nedám.
Išli sme ešte na nákup potravín a potom som ju niesla domov. Tam sme posedeli ešte hodinku, pokecali so svokrom. Ukázala mu čo sme vybrali a hovorí mu, ale ešte jej to nedám..
Tiež sa mi to zdá celé čudné. A ešte ta suma 700 € pre nevestu trosku veľa 🤔
Ešte čakáš? :D
Ešte čakáš? :D
@minka201 Dočkala som sa, pred 3 dňami došlo 😀.
Vraj na ňu už svokor nakričal,že dokedy to chce držať doma.
Tak doniesla
Trošku zlá fotka
A čo povedala, prečo ti to dala až teraz?
A čo povedala, prečo ti to dala až teraz?
@bielasovicka v podstate ani nie. Zablahoželala mi a dala ..
Super! Čochvíľa môžeš začať vyberať darček na ďalšie okrúhliny, aby ti ho svokra stihla dať včas 😆

A nie je náhodou zábudlivá? Ja som tak pred pár dňami našla časť darčeka, ktorý som zabudla pribaliť obdarovanému pred rokom a pol 😀 Ale na 700 € darček sa hádam nezabúda. Ibaže by svokra dúfala, že naň zabudneš ty a potom to budeš mať ozaj prekvapenie, keď ti ho dá 😀