Tip na oslavu narodenín v Bratislave a okolí
Boli ste pozvaná na oslavu narodenín , alebo ste sama robila oslavu pre svoje dieťa k narodeninám mimo domu a bolo to super ? Mám 6 ročného syna a čoskoro má narodeniny. Rada by som mu pripravila alebo zabezpečila nezabudnuteľnú oslavu narodenín mimo domu pre cca 10-12 deti. Prosím viete mi dať tip kde by sa dala takáto oslava zorganizovať ? Akýkoľvek nápad má poteší .... Najlepšie BA a okolie ... 🙂
Nemate nejake aktualne tipy na oslavu pre 6rocne deti v Bratislave? mc don., kika, shoping urcite nie.
Pre cca 15deti.
tiez hladam priestor nechcem ziadne centrum, nieco vonku kde ste oslavovali?
obchodne centra retro kids nikomu neodporucam, pred rokom unudena animatorka kopu jedla co deti nepojdeli len rozhadzali ale je to raj pre hranie .... nahanali sa besnili animatorka sa prizerala nic extra pre nich nevymyslela a myslim si ze ju ani neakcpetovali 🙂
Ja odporúčam MC Rybka na Bodvianskej 4, je to len za 25€ je tam veľa hračiek my sme aj grilovali na záhrade, mám aj zopár fotiek v albume prípadne ak chceš dám link na FB album.. boli sme tam 18ti dospeláci a 8 detí, vklude sa tam zmestí aj viac ludí, je to také domácke prostredie- možeš si doniesť nápoje, jedlo aké chceš. Určite pridaná hodnota tohto zariadenia je grilovačka v centre mesta na leto ako stvorené 😀 určite odporúčam
ahoj viete mi poradit mietso na oslavu pre rocne chlapceka. vonku som z ba ? dakujem
@katie1 ahoj staci zavolat katke ona ti povie kedy su volne terminy. oslava prebieha tak ze si za 25e prenajmes rybku na 3,5hodiny kazda dalsia zacata hodina je 2,5e ale vacsinou to stihaju.. oslava je vzdy uzavreta len pre vas, mozes si doniest co len chces na jedlo pitie. bezna vyzdoba su baloniky a nejake party ozdobky ktore tam pred oslavou davame my. v len pridete dostanete kluciky ponosite si jedlo pripadne dozdobite podla vlastneho gusta pohrate sa oslavite a zavolate nam my dojdeme prevezmeme rybku upraceme a to je asi vse.. je tam moznost grilovat mccko ma gril v lete bazeniky na kupanie hraciek tam je od vymyslu sveta. strana sa teraz preraba preto tam asi este neni info ale v priebehu bud. tyzdna tam bude. daj vediet ak budes chciet poradit a ak chces kukni do mojho albumu mam tam fotky co mal moj davidko tam oslavu. papa
ahojte,
tak vam pridam moje skusenosti s oslavami za posledne 2 roky😉
takze moja dcera mala 5te a 6te narodeniny v hopsasa v petrzalke - oba razy cez 20 deti plus rodicia - decka sa super zabavili, vybehali, nechceli odist😉 tortu sme si priniesli sami, obcerstvenie vo velkom tiez plus nieco po dohode zabezpecili oni - mali sme aj dievca na malovanie na tvar - ta bola oba razy super a hlavne u dievcat to malo obrovsky uspech ( ale aj chlapci sa radi nechali pomalovat na spidermanov a podobne😉 ) , prvy raz sme mali okrem toho este cez hopsasa zajednaneho sasa - ten bol perfektny, decka sa velmi bavili - fakt sa za tie peniaze oplatil, druhykrat sme mali kuzelnika talostana - robil taku bublinovu show - bola sice super ale mozno viac pre rodicov ako pre 6 rocne deti a za tu cenu sa mi zdalo predstavenie velmi kratke...
oslavy ktorych sme sa zucastnili - zaujimava bola na sustekovej pri detskom plavani - deti mali hry a animatorov v bazene, zvysok oslavy v miestnosti pre rodicov... , da sa spravit aj na zeleznej studnicke - su tam animatory, normalne si vyberiete napr. hladanie pokladu a podobne - je to vonku - super😉 tieto ale neviem ceny☹
@katkamarosova mozem sa spytat kolko vas to vyslo ten prenajom? dakuje
@kikina84 ahoj, ja som zvykla tak mesiac dopredu napisat mail, vsetko som vybavovala mailom, len posledny tyzden podrobnosti telefonicky... takze moja rada ak chces celu kaviaren tak vybavovat co najskor ( ja som tu prvu oslavu musela o den presunut lebo som neskoro potvrdila termin😉 )
@akova dobry den,mozem sa spytat na ten wow toys..jedlo si tam mozeme priniest svoje? alebo treba konzumovat z ich ponuky? ´pisala som im no zatial neodpovedaju..chcela som vediet ci sa to da usporiadat pri pocte dospelych 13 a deti 4-5..nemate s tym skusenost? dakujem pekne za info
Ahojte holky. Prosím vedeli by ste mi poradiť kde by sa v BA dala zorganizovať oslava k 5. narodeninám s cca 10 -15 kamarátmi? Samozrejme, že ponúk v BA je dosť, ale ja mám konkrétne požiadavky:
😉 prinesiem výzdobu a sama nazdobím
😎 prinesieme vlastnú tortu, jedlo, aj nápoje
😵 mala by to byť jedna miestnosť, alebo nejaký ucelený priestor (nie niekoľko miestností)
😝 určite NIE v obchodnom centre
😅 veľmi by potešili väčšie "atrakcie" vnútri ako napr.: šmýkalky, preliezky a pod..
😨 termín oslavy niekedy cca 6.12 - 8.12., t.j. žiadne rezervovanie mesiac vopred neprichádza do úvahy
😠 nemienime za to vysoliť 250 €, ideálne do 50, keďže si chceme toho dosť zabezpečiť sami
Zatiaľ mi najviac vyhovuje MC Rybka, škoda že sú tam len menšie hračky, tie majú deti aj doma alebo v škôlke. Keby boli aj nejaké väčšie (vnútri!) tak neváham.
Ďakujem vám za prípadné rady a verím, že pomôžu aj ostatným rodičom, ktoré neradi kŕmia deti komerčnými výplodmi.
ja odporucam klepac 🙂 🙂 🙂 bolo tam super 😀 😀 😀 vazne super najlepsia oslava na svete 😅 😅 😅
Ahojte, ja odporúčam Hotel Barónka v Rači. Deti sú hodinu v bazéne a potom sa dve hodiny hrajú vo vyzdobenej sále. majú tam aj večeru, tortu a tak. A vôbec to nie je drahé. Na dieťa to tam vychádza so všetkým 21€. Majú to aj na stránke, tak si to pozrite
@srnka700 vyzera to ako super napad, nastudujem si, kedze dalsi rok nevieme kde by bolo vhodne... kedze budeme mat asi 9 deti vratane oslavenca, to mame skoro 200 eur oslava...
Srnka prosim ta kto dohliadal na deti v bazene? kto ich organizoval na prezlecenie pobyt v bazene a von ... ? Prosim ta ako to bolo u vas? dakujem velmi pekne
@margaretka Ahoj. Celý čas tam bola animátorka a jedna slečna čo robí v hoteli na marketingu. Veľmi milé obe. Deti boli nadšené. Skús zavolať do hotela tam ti povedia na koho sa obrátiť
ahojte!! Poradím vám, aby ste nemuseli platiť niekomu za priestory, spravte si oslavu doma, na záhrade, na chate...pozrite si ponuku dellarte.sk . hlavne sa zaujímajú o deti a zábavu, potom jasné aj výzdoba, torta....treba pozrieť ponuku a zavolať. 🙂
@akova ahoj ..,my planujeme tiez oslavu v tom wow toyse..mozem sa spytat ako ta oslava prebiehala? co vsetko animarotka robi,ci je tam aj nejaky postup ako a kedy sa co robi..myslim nejake gratulacie HB..a pripadne kolko ste boli dospelakov tam,to by ma zaujimalo..ci ste si mali kam posadat vsetci a podobne..dakujem za akekolvek info 🙂
@akova no je to tam tak isto ako opisujes,akurat cena je vyssia..len ja mam viac hosti dospelakov,a netusim ako a kde ich usadia,nakolko tam chodime casto a priestory poznam..je to tam stale rovnake aj za posledne dva roky..len ma zaujimalo,ako ste sedeli dospelaci a kde..ci boli nejake stoly priamo v miestnosti z hrackami a sedeli aj dospelaci tam,alebo to bolo riesene niekde pri barovej casti..len to som chcela vediet..ale ak nepamatas..tak aj tak dakujem za info..pekny vvecer 🙂
@katkamarosova
@janulkama baby ako to tam funguje v tom Hopsasa? kolo vas vyšla oslava a co vsetko je v cene?
chcela som to popozerat na webe ale maju vypadnutu stranku 😒 ..dakujem pekne za typ
Ja odporucam Rodinne centrum v Poluse , je to detsky kutik a robia tam pekne oslavy da sa vybrat z viacerych balickov v cene je uz ale vsetko my sme mali uz aj tortu pitie obcerstvenie ovocie cize len sme prisli na 2hodky sme sa zabavili a sli domov ...ziadne starosti🙂
Ja som chcela vymysliet nieco ine, nechcela som uplne podlahnut sucasnym trendom - a objednala som oslavu v Detskom muzeu - a dopadlo to zle. Urcite neodporucam! Detske muzeum podla nas nie je vobec stavane na organizovanie detskych oslav, neprofesionalny pristup, neprijemna lektorka, ziadna vyzdoba, neutulne prostredie, .....zle, zle!
ahojte, my sme mali oslavu na našej záhrade, dospelý v altánku a deti s dvomi super animátorkami sme vobec nemuseli riesit. o deti bolo postarané, mali pestrý program - tancovali, vyrábali... a na záver nás zavolali na fotenie s vtipnými maskami a parochňami...deti sa tešili že aj my dospelý sme vyzerali smiešne a ostali nám pekné fotky. Skúste ich nájsť, je to umelecká agentúra Dellarte a prídu kde budete chcieť...my sme mali v lete, takže to bola záhrada...: 🙂
@aska Prosím ťa, je toto Rodinné centrum v Poluse vhodné aj pre 7 ročné deti? Syn bude mať v decembri 7 a určite väčšina pozvaných budú chlapci, tak len zisťujem, či je to tam dostatočne veľké, aby sme to tam nezdemolovali 🙂 Predsa len, chalani sú živší a potrebujú priestor. Na webe nie sú fotky. Ďakujem za odpoved a radu 🙂
Máme vyskúšané Buppi na Zlatých Pieskoch, je tam super, ale radi by sme zmenu.
Nedávno sme boli na oslave v Atlantise, čistá katastrofa, absolútne neodporúčam ☹

boli ste niekto tu?
divokavoda Cunovo
vyzera to super, tak rozmyslam, ze by som tam dcerke k 6-tim narodkam objednala priestor.
trampoliny,bazen, skakaci hrad , jazda na poniku a ine