Tipy na bezstarostné oslavy s cateringom
Ahojte, budem mať 30tku. Chcela som rodicov, muža + brata s priatelkou pozvať do restiky. Avšak moja mala bude mať tiež oslavu a mama jej objednala tortu, takže "oslava" bude u nasich ktorí su cca hodina cesty od nás.
Rozmyslala som zajednať nejaky catering ale neviem ako to funguje, nejake velke misy s masom alebo poradte niečo prosim.
Chcem aby to bolo "bezstarosti" 🙂 Ďakujem
tak áno, dajú sa objednať misy, chlebíčky, ale aj hotové jedlo, čo preferuješ… robia to rôzne, aj s dovozom aj že si musíš ísť ty po to 🤷♀️
prečo to tak mama vymyslela? a keď, nemôžete ísť do restiky tam kde býva a potom sa presunúť ku nej na tortu? dokonca niektoré restiky povolia aj vlastnú tortu…
@anonym_autor a tak teraz kde vlastne bude ta oslava? A bude tvoja, či dcerina? To si nevedela skôr ze ma aj dcéra oslavu?
@anonym_autor a prečo si mame nepovedala ze oslavu budeš robiť ty?
@bielasovicka prečo je tu otázka mimo toho čo sa pýtam? Lebo chcela prekvapiť malu tak jej objednala tortu a tým, že sme mame o 2 dni od seba narodky tak oslavime už u nich. Nepôjdu s tortou vyše 80km k nam 🙂
@bielasovicka prečo je tu otázka mimo toho čo sa pýtam? Lebo chcela prekvapiť malu tak jej objednala tortu a tým, že sme mame o 2 dni od seba narodky tak oslavime už u nich. Nepôjdu s tortou vyše 80km k nam 🙂
@anonym_autor no ale máš to dobre domotane
@anonym_autor a tak teraz kde vlastne bude ta oslava? A bude tvoja, či dcerina? To si nevedela skôr ze ma aj dcéra oslavu?
@bielasovicka nie mama spravila prekvapko malej, že jej objedná tortu a napisala len dátum kedy si mame vybaviť volno a prísť k nim. Tak rovno chcem niečo zajednať a oslavime to spolu. Brat frajerka aj moji rodičia a muž robia na smeny, takže nájsť 1 termín kde sa stretneme bude o pol roka.
A naši byvaju na samote, ked všetci prideme ku ním zaas sa vsetkym nebude chciet 25km do mesta do restiky
@anonym_autor no ale máš to dobre domotane
@bielasovicka dakujem pomohla mi tvoja odpoved 🙂
@anonym_autor Ak tam je nejaká reštika kde varia nájdeš na nete určite kontakt a napíš im email alebo zavolaj pospytuj a dohodni sa snimi.
@anonym_autor 👍😉
@anonym_autor Ak tam je nejaká reštika kde varia nájdeš na nete určite kontakt a napíš im email alebo zavolaj pospytuj a dohodni sa snimi.
@alison11 našla som akurát v meste robia teple velke misy to by mohlo byť fajn. Je to len 6 ludí to mi príde fajn
@alison11 našla som akurát v meste robia teple velke misy to by mohlo byť fajn. Je to len 6 ludí to mi príde fajn
@anonym_autor no vidíš, a máš po probléme. Také misy si aj my vždy objednávame, a nemám žiadne starosti 🤭
Najjednoduchšie je ísť do reštiky na obed, kde bývajú Vaši, potom k Vašim na tortu a vybavené, budeš objednávať misy, catering a doma zase riadov aj tak bordel, ja by som si to zjednodušila
Uz som zazila asi 4 cateringy... Na drevenych korytkach smazene, pecene, dusene, bravcove, kuracie, losos, ryza, krumple, nadievka.... a.....ani stopa po zelenine, 🍆🥒🌶️🥕to je tak trapne u tych korytkarov, ked kapusta stoji 2€,nech 5,nastruhat mrkvu, uhorky, kopor nalev a hned to inak posobi, ked sa cloveku "neprasi z huby"... keby som vedela, ze nic zelene nedonesu, urobit salat ja.
Uz som zazila asi 4 cateringy... Na drevenych korytkach smazene, pecene, dusene, bravcove, kuracie, losos, ryza, krumple, nadievka.... a.....ani stopa po zelenine, 🍆🥒🌶️🥕to je tak trapne u tych korytkarov, ked kapusta stoji 2€,nech 5,nastruhat mrkvu, uhorky, kopor nalev a hned to inak posobi, ked sa cloveku "neprasi z huby"... keby som vedela, ze nic zelene nedonesu, urobit salat ja.
@ahhola ved to si mohla povedať pri objednávke ze chceš aj zeleninu. Ja vždy poviem co všetko chcem
@anonym_autor ahoj, objednajte v meste co je pri vasich misy, da sa aj teple jedlo, bud to vezmete cestou k vasim vy abo vam to dovezu a niektori poziciavaju aj nadoby s ohrevom (iba ak potrebujete), zabezpecia podavanie aj upracu.rozsah sluzby si urcite vy.
U nas to robia viaceri v meste, napr. niektori len studene misy, zakusky, niektori teple jedla s pripadnou obsluhou (restauracie)
@anonym_autor Je to super vidíš a máš to vyriešené aj my tu v našej dedine zvykneme tak na mise býva pre 4osoby 3druhy mäsa,ryža,hranolky a zeleninová obloha a čalamáda stojí tu 33eu.
@ahhola ved to si mohla povedať pri objednávke ze chceš aj zeleninu. Ja vždy poviem co všetko chcem
@bielasovicka to neboli moje oslavy, ale v rodine, mne je trapne vyzvedat, co bude, ako bude a potom mi je trapne😅ze som nevyzvedala. Alebo clovek sa spolahne na babu, co robi 100% pagace a doda volaco na zaplakanie...

@anonym_autor a prečo si mame nepovedala ze oslavu budeš robiť ty?