Tipy na darček k 40. narodeninám pre švagrinú
Ahojte, blíži sa 40-tka švagrinej, bude robiť oslavu... Bežne sa nedarcekujeme, ale toto samozrejme sa vyslovene patrí. Poraďte nejaké tipy, čo kúpiť a či sa dá zohnať nejaky pekny darček za cca 50-60€... Keďže nemám peňazí nazvyš a som samoživiteľka, takže na oslavu pojdem len ja a syn. Záľuby nejaké extra nemá... Ďakujem za každu radu...
Neviem, či to tu už padlo. Vzhľadom na tvoj budget a
“náročnosť” švagrinej navrhujem, nekupuj sama nič. Nebolo by lepšie, keby ste sa zložili napr v blízkej rodine a kúpili jeden hodnotnejší darček možno aj vyslovene podľa jej priania, alebo jej dali poukaz trebárs na nejaký víkend? Mne na 40 rodičia aj svokrovci dali € a kúpila som si pekný šperk sama, keďže mám rada také “čačky” 😁 - nutne to nebolo no potešilo. Kebyže robím oslavu a dostanem 2-3 darčekové koše, príde mi to zbytočné. Celkovo nie som typ čo by ocenil darčeky od rodiny - všetko mám a som skôr minimalista. Do vkusu sa mi trafí max tak môj muž.
@anonym_7977fc tiež som rozmýšľala nad peniazmi alebo či sa nebudeme skladať.. ale nie je 50€ plus kvet, vino malo? Akože viem, že určite z môjho darčeku by neodpadla, ani keby kúpim drahy...
@amalka07 masáž soška brošňa....3 z 5 veci čo by mna napr. Vôbec nenadchli a nepotešili....úprimne skončilo by to v koši...alebo darované v bytovke (máme zaužívané posúvať veci na medzi poschodí susedom, anonymne, necháš kto prvý príde a chce berie)....
@anonym_a10c07 škoda, že ťa nemám za susedku😉
Chápem to správne ... Máš syna, pričom s jeho otcom už nie si vo vzťahu a predsa sa mieniš stretávať s jeho sestrou ... To je ale divné, pretože do rodiny svojho ex už jednoducho nepatríš 🤷. A darček ? BRUH
Ak je materialne zalozena a mala by som mensi rozpocet, ja by som prave sla do tych nematerialnych ‘zazitkovych´ darcekov. Tam velmi zavisi aj od toho, co ju bavi, alebo ake ma zaluby. Uz nejaka poukazka na masaz by za tu sumu vysla, alebo pedikura. Pripadne aj kreativnejsie sa da - nejaka hodina keramiky, zaujimave cvicenie, permanentka na jogu, kurz malovania.. da sa popozerat aj na zlave dna alebo podobnych strankach.. pripadne sa zlozit s dalsim clenom rodiny.. pisem ako cerstva 40nicka, ktorej sa malokto trafi do vkusu hmotnym darcekom.. dostala som aj nejaku hotovost, aj nieco na zjedenie, ale k 40ke by som urcite radsej nieco, co si zazijem a zapamatam - cokolvek s vyssie uvedeneho by ma potesilo, aspon by som mala zaroven prilezitost si chvilu oddychnut od rodinnych povinosti..
Chápem to správne ... Máš syna, pričom s jeho otcom už nie si vo vzťahu a predsa sa mieniš stretávať s jeho sestrou ... To je ale divné, pretože do rodiny svojho ex už jednoducho nepatríš 🤷. A darček ? BRUH
@anonym_be6050 ale švagriná môže byt aj bratova manželka
@anonym_be6050 tvoj koment je totalne od veci. svagrina je aj bratova manzelka. a aj keby to bola ex-manzelova sestra, preco by sa nemohli stretavat, ked maju dobre vztahy? rozvodom konci manzelstvo, nie ostatne vztahy v rodine. moja kolegyna je takmer 20 rokov rozvedena a cele tie roky sa stretava aj s ex- manzelovymi sestrami, aj s byvalymi svokrovcami. kym mala male deti, v lete chodievali s ex-svokrovcami na dovolenky. preto, ze chlap bol alkoholik a debil a rozviedla sa, automaticky musi odstrihnut zo zivota aj jeho rodinu, s ktorou si rozumela? to je co toto za chory nazor?!
Je to bratova žena
Ja by som si asi ťažkú hlavu z toho nerobila. Možno nejakú lepšiu kávu, možno niečo takéto https://www.coffeein.sk/detail/833/kava-dakujem... Alebo teda rovno predplatné, ak je kávičkárka, ja som to ako darček ocenila.
Guess nausničky - majú vela druhov,..darc.koš pre starú babku,poukazky do DM by som teda ozaj dostať nechcela ...sorry

@amalka07 masáž soška brošňa....3 z 5 veci čo by mna napr. Vôbec nenadchli a nepotešili....úprimne skončilo by to v koši...alebo darované v bytovke (máme zaužívané posúvať veci na medzi poschodí susedom, anonymne, necháš kto prvý príde a chce berie)....
@anonym_a10c07 autorka chce inšpiráciu tak som napísala, mňa by zasa potešili veľmi, preto píšem, že kôš nech dáva vtedy, ak vie čo má švagriná rada.