Tipy na darček pre 7-ročné dievča na Vianoce
Ahojte 🙂 co fici teraz? Viem, ze ma rada Wednesday, dam jej usit kabelku. Co este? Poradte, oblecenie velmi nechcem, nakolko neviem, co sa jej paci. Hraciek ma plno, a uz sa menej hra. Mozno nejaka spolocenaka hra? Ale aka? Dakujem za tipy 🙂 pekny den
@anjelicek26 dakujem 🙂
Tiež mám 7rocnu a v katalógu dracik zaškrtla sadu na výrobu slizu (opäť, neznášam to 😏) , tiež sadu na tetovacky a top model kreatívny zošit (už šiesty,to ju bavi) .. a rozmýšľam nad 3d legom + zimne korčule s kurzom korculovania
Dcera sice bude mat len 6, ale isla by som do nejakych kreativnych sad na vyrobu naramkov, ozdob do vlasov, kluceniek..alebo vyroba mydielok, sviecok.
Set maľovanie podľa čísiel (sú aj detské), namaľuje si krásny obraz, alebo rôzne kreatívne sady na výrobu náramkov a tak. Moja 7rocna si na narodky priala mikroskop 😁 a sadu na maľovanie kameňov.
mam 6- rocnu a presne ako pisu baby vyssie-kadejake sady na vyrobu mydiel,slizu,krystalov a kadecoho su u nej topka... takisto chce hlavu na cesanie-taku aby ju mohla aj malovat,prvu sadu na sitie,vyskrabavaci blok a podobne kreativne veci
Nasa Emma /8/ si zela toto Bitzee - Interaktívne digitálne zvieratko a nejake lego friends 😉
Lego,kniha a spolocenska hra,to je moj zaklad na Vianoce..🙂 tym sa neda asi nic pokazit
Nasa by chcela to nove tamagochi Bitzee
Kolieskove korcule dvojradove a buetootth sluchatka s usami.v tescu som natrafila na kreativne sady na vyrobu malych mydielok a druhu na šumigulky do vane a z Lidlu mam krasny Polly pocket v zvieratkovej kabelke.urcite bude este knizka zbierame tie deagostini disney s reprakom
A este by chcela novu barbie z edicie disney Vilain kde su vlastne iba tie zle (Ursula zla kralovna Maleficent Cruela )

Moja ma osem, ale veru moc sa nehra...dostane zo dve knizky, lego s harry potter serie a strasne chce rebrinu do izby na cvicenie, tak aj to... len ju chce ruzovu samozrejme, vyber nula, tak ci to natriem 🙄 Kazdopadne to uplne staci, myslim, ze bude spokojna