icon

Tipy na darček pre dievčatko k 2. narodeninám

12. aug 2025

Zdravim,viete mi dať nejaky typ na hračky pre dcérku k 2 rokom?Sice ma narodeniny až v novembri ale chcem už pomaly nakupovať.
Čo sa tyka hračiek mame si myslim že dosť čo sa tyka kuchinky a všelijakych doplnkov spotrebičov,kočiky bábiky plýsaky a ja ešte neviem čo aj lego mame a všelijake somarinky 🫣😅aj barbiny aj zvieratka ktore vydavaju zvuky a podobne🫣všetko možne aj hupajuci kôn elektricke autičko,knihy stavebnice😅 takže nemam šajnu čo kupiť.
Ďakujem vopred za rady☺️.

iivancova
12. aug 2025

Nepopulárne, ale nekupuj nič, čím menej hračiek, tým lepšie. Investuj do zážitku (ZOO, kolotoče, nejaký výlet a pod.). Píšeš ako keby chceš začať nakupovať fúru vecí… celé zle 😀 Aj tak dostane ďalšie hračky od iných ľudí.

deti95060810
13. aug 2025

tak skús pozrieť knižku. hračiek si vymenovala strášne veľa.
ešte naše deti mali hojdačku, popr. malý kufrík a obľúbený bol bicykel.

patriciah1
13. aug 2025

@anonym_autor ja by som jej kúpila etf-ka 😁 ...alebo nejakú knižku, ale to som ja... Nechcela by som dom zatrepaný hračkami, dieťa nepotrebuje mať každú hračku od výmyslu sveta...

taktotedanie
13. aug 2025

@anonym_autor smyklavku
U nas velky uspech a pre zimne jesenne deti ideal do vnutra
Moje dieta sa na nej smyka doteraz a ma ju doma v izbe a taktoez taky velky tunel skladaci

modrahruska
13. aug 2025

Knihy a hry, napriklad toto je jedna nadherna hra pred spanim https://www.agatinsvet.sk/pusu-na-dobru-noc-a-s...

zaphyra
13. aug 2025

Cykloodrazadlo, albi kuzelne citanie.....

lucia13022023
13. aug 2025

Odrazadlo...

sajmonka_1216
13. aug 2025

- Moja miluje kolobežku a odrážadlo 2v1 (je k tomu aj taká tyčka, že ju môžeš tlačiť, ak chceš a ak nie, tak to odoberieš)
- zdá sa, že máte milión hračiek, nespomenula si žiadne knihy, tak určite aj tie..
- moja dostala kúzelné čítanie na Vianoce, to nemala ešte ani 2 roky a veľmi ju to oslovilo

weleda123
13. aug 2025

Naša malá dostala na 2. narodeniny Colormag a je z neho nadšená. Fakt sa s iným poriadne ani nehrá. Ešte Kúzelné Čítanie od Albi sme jej kúpili, páči sa jej to, chce s tým vkuse narábať, ale zatiaľ len pod dozorom dovolím, lebo to pero už letelo a nechcem nech to hneď pokazí. Ale do budúcna to určite bude mať veľké využitie.

autor
13. aug 2025

Dakujem vam za rady urcite nieco objednam aj šmiklavku do nutra ta ma vôbec nenapadla 🫣🫣ano to je to že ma vela hračiek a dostane ich este vela uz ich nemame kam davat takze dasie take iste ci podobne uz neviem aky kam dam 🫣🫣🫣😅

kitycat
13. aug 2025

Preco ma v 2 rokoch vsetko?

Ak mate priestor v kuchyni tak uciaca veza? Kvalitne farbicky?

weleda123
13. aug 2025
@kitycat

@kitycat zrejme prvorodené dieťa v rodine. Aj naša malá má dva roky a tiež má všetko, lebo je prvá a rodina nemá pri sebe boha, keď ju prídu pozrieť.

anonym_80a764
13. aug 2025

Niekedy je menej viac. Nekúpila by som nič, išli by sme do cukrárne alebo na nejaký výlet.

autor
13. aug 2025
@kitycat

@kitycat preto lebo môže mať všetko to su take odpovede🫣a učiacu vežu mame už ale dakujem za typ

autor
13. aug 2025
@weleda123

@kitycat zrejme prvorodené dieťa v rodine. Aj naša malá má dva roky a tiež má všetko, lebo je prvá a rodina nemá pri sebe boha, keď ju prídu pozrieť.

@weleda123 ano je prvorodena😀🙂,nechapem tomu že nema pri sebe boha ?

autor
13. aug 2025
@anonym_80a764

Niekedy je menej viac. Nekúpila by som nič, išli by sme do cukrárne alebo na nejaký výlet.

@anonym_80a764 nikto sa vas nepytal na nazor kolko ma mať dcera hračiek to je snad moja vec či?ja sa pytam nejake napady na darceky to je vsetko ked nemate čo k tomu povedat naco sa vyjadrujete ?

weleda123
13. aug 2025
@anonym_autor

@weleda123 ano je prvorodena😀🙂,nechapem tomu že nema pri sebe boha ?

@anonym_autor že proste nakupujú ponebohom a vždy jej dovlečú plné tašky vecí 🙈 u nás sa to tak hovorí, že "nemáš pri sebe Boha" keď sa nevieš ovládať 😅

autor
13. aug 2025
@weleda123

@anonym_autor že proste nakupujú ponebohom a vždy jej dovlečú plné tašky vecí 🙈 u nás sa to tak hovorí, že "nemáš pri sebe Boha" keď sa nevieš ovládať 😅

@weleda123 aha takto 😁to hej moja rodina kupuje manzelova rodina este aj my takze mame jednu izbu len na hračky čo je nabita 🫣takže uz neviem čo kupit preto som sa pytala či niekto nema nejaky dobry typ

kitycat
13. aug 2025
@anonym_autor

@kitycat preto lebo môže mať všetko to su take odpovede🫣a učiacu vežu mame už ale dakujem za typ

@anonym_autor tak treba to trochu korigovat. My nemame kazdu hovadinu vo sa suchne. Nemame kuchynku lebo na nu v 2i byte skratka nie je miesto. Nemame vsetky skladacky co sa suchnu, hovorili sme, ze byt je maly..

Ale jasne, ked mate velky byt vi dom, tak to sa moze nosit od vymyslu sveta a potom sa tu matka pyta vo este kupit, lebo vsetko ma.

Vezmite ju na zmrzlinu alebo zagratulujte s tortou. Nic viac.. Odkladajte peniaze lebo raz si vypyta iPhone

kitycat
13. aug 2025
@weleda123

@weleda123 krasne slovne spojenie. Uplne jasne co si tym myslela 😆

autor
13. aug 2025
@kitycat

@anonym_autor tak treba to trochu korigovat. My nemame kazdu hovadinu vo sa suchne. Nemame kuchynku lebo na nu v 2i byte skratka nie je miesto. Nemame vsetky skladacky co sa suchnu, hovorili sme, ze byt je maly..

Ale jasne, ked mate velky byt vi dom, tak to sa moze nosit od vymyslu sveta a potom sa tu matka pyta vo este kupit, lebo vsetko ma.

Vezmite ju na zmrzlinu alebo zagratulujte s tortou. Nic viac.. Odkladajte peniaze lebo raz si vypyta iPhone

@kitycat dakujem za radu ano mame 4 izbovy dom takze je tu dost miesta na hracky a co sa tyka Iphone kludne ak si ho bude želat tak ho dostane🙂😊,a čo sa tyka oslavi tak to je u mňa 100% že bude mať krasnu velku oslavu len som sa pytala na tie darceky ale maminky hore v odpovediach mi uz dali typ

anonym_e23a7a
13. aug 2025

@anonym_autor u nas je velmi oblubena magneticka stavebnica (hlavne gulockova draha connetix) zahra sa 2r, 5r a aj tato s mamou :D

weleda123
13. aug 2025
@anonym_e23a7a

@anonym_autor u nas je velmi oblubena magneticka stavebnica (hlavne gulockova draha connetix) zahra sa 2r, 5r a aj tato s mamou :D

@anonym_e23a7a zahrá sa s guľôčkovou už aj 2r? Lebo aj Colormag ju má. A dcéra si rada spúšťa guľôčky po dráhach, tak som na ňu pozerala na Vianoce. Z klasickej stavebnice si už postaví všeličo, vežičky, domčeky aj kadejaké čudá, len som čítala recenzie na tú guľôčkovú a píšu tam, že skôr pre väčšie deti, tak neviem.

suzinka121
24. sep 2025

Ahojte, od dnes je na moodin.sk zľava na magnetické stavebnice Connetix a Magnatiles -20%, kód MAGNET20 🙋‍♀️