icon

Tipy na darček pre mamu k 60. narodeninám

4. mar 2025

Ahojte, prosím poraďte čo kúpiť mame na 60tku? Je obyčajná skromná žena, nič nechce. Na pobyt,výlet, masáž, kozmetiku by nešla, sperk nechce, vôbec neviem čo. Záľuby nema extra žiadne okrem záhradky. Inác má všetko čo potrebuje. Máte nejaké tipy? Ďakujem moc

Strana
z2
biba_18
4. mar 2025

ja ti poviem podľa seba - ja nie som neskromná aj záľub mám veľa aj by som šla na masáž aj neviem čo - ale ja by som nechcela aby mi to kupoval syn - mladí ľudia potrebujú peniaze viac ako my starší ...
neocenila by nejakú super vychytávku do kuchyne? lebo keď už, či niečo praktické nebude mať vačšiu cenu pre ňu. teplovzdušnú fritézu napr ... alebo keď tá záhradka, tak niečo tam? nejaká pergola, kríčky obľúbeného ovocia alebo ruží a pod,? moja kamoška dostala kameň do skalky - a jak sa vytešovala (ale lacný nebol teda)...

ada12345
4. mar 2025

Nejaký album/fotoknihu s rodinnými fotkami? Alebo darčekový koš s jej obľúbenými pochutinami?

autor
4. mar 2025

@biba_18
@ada12345 ešte má napadol mobil, má už taký starý, ktorý síce funguje ešte ale tak možno to by dom mohla...nejaký album fotky to nie...kôš možno ešte k hlavnému darčeku.
@biba_18 v kuchyni má všetko čo potrebuje/využije. Ešte do tej záhrady niečo by mohlo byť,ale neviem čo... Ani veď ona nič nechce,ani si nedávame nejaké dary, ale predsa len bude robiť oslavu,tak už by sa niečo patrilo... Čo hovoríte na ten mobil teraz som pozrela Planeo a majú tam aj mobily dotykové napr za 100-150€. Zas tiež nemusí mať neviem aké funkcie...

autor
4. mar 2025

Ešte ma napadla kožená kabelka alebo posteľné prádlo a k nemu ešte niečo alebo teda ten mobil...

oceanahory
4. mar 2025

A naozaj by nesla ani na ten pobyt s tebou, resp. spravit si spolu s nou rodinny vylet? Ved vy to vsetko zorganizujete a ona sa iba prida, mozno netreba riesit ani ziadny pobyt, staci nejaky jednodnovy...restauracia, navsteva nejakej botanickej zahrady, ak ma rada rastlinky a podobne. Nic zbytocne zlozite, iba prijemne staveny cas s rodinou 🙂.

autor
4. mar 2025

@oceanahory nie, nešla. Keby chcela tak kľudne môže chodiť, peniaze na to má. Aj ja by som jej to dopriala. Aké isto nie. Nejdem ju dostať ani na jednodňový výlet.

autor
4. mar 2025

@oceanahory a teda jasné že by som jej kúpila masáž,kozmetiku,pobyt,no poznám ju...ju by to skôr vytočilo,lebo by nikam nešla

oceanahory
4. mar 2025

Tak to ma mrzi 🫤...v tom pripade by som volila cokolvek, v konecnom dosledku to vyzera tak, ze sa tak ci tak nicomu velmi nebude tesit.

autor
4. mar 2025

@oceanahory no ničomu, lebo ona má všetko čo chce alebo potrebuje a pritom chce/potrebuje toho minimum...

oceanahory
4. mar 2025

Tak si z toho nerob velku hlavu, kup prve co ta napadne a mas vybavene. Ocividne to bude iba dar z nutnosti, takze je to jedno.

autor
4. mar 2025

@oceanahory no ona celkovo nerada prijíma dary od nás, nič nechce...

autor
4. mar 2025

@oceanahory no zároveň by dom ju chcela niečím prekvapiť a potesit

oceanahory
4. mar 2025

Tak to nesilte a nekupte jej nic 🤷. Moj manzel tiez nerad dostava darceky a vsetcia to akceptuju, netreba ist stoj co stoj proti niekoho voli...treba si uvedomit, ze to pravdepodobne robis pre seba a nie pre nu.

biba_18
4. mar 2025

ešte mi napadlo - daj jej teda urobiť tortu na narodeniny ... keď už tak všetko odmieta ... ako vravím, ani ja by som nič extra od syna nechcela...

autor
4. mar 2025

@oceanahory
@biba_18 no uvidím..ešte jej poviem moje nápady či si nechce niečo vybrať. Zas je blbe že bude oslava a prídem s fľašou vína a bonboniérou...

martul
4. mar 2025

Moji svokrovci sú takí istí. Nič nechcú, nič nepotrebujú. Niekedy nám aj dar napr na Vianoce vrátili o rok, dva.
Keď mal svokor 70 dala som spraviť penovú tortu z týchto čísiel. Miluje to celá rodina, vrátiť nám to tiež nemohli, hodnotovo to bolo 80 eur. Najlepší dar.
Možno sa ti zdá málo taká hodnota, ale som si pomyslela že načo kúpim dary za 150-200 eur keď si zbytočné.

oceanahory
4. mar 2025

Nie je to blbe, pokial si to zela oslavenec 😉.

janinque
4. mar 2025

My sme podobnú situáciu riešili pred 4 rokmi. Mamina tiež nič nechcela, so sestrou sme zvažovali milión verzií, čím ju potešiť. Potom som išla okolo zlatníctva, kde ma hneď vo výklade očarila krásna retiazka s jemným príveskom anjela (viem, že píšeš, že šperky nechce, ani tá moja nechcela), odfotila som ju sestre a bolo rozhodnuté. Mama tú retiazku nosí už 4 roky a nedala ju dolu ani na chvíľu.

autor
4. mar 2025

@martul z akých čísel? Aku tortu? Nezdá sa mi to málo, ja tiež chcem niečo okolo stovky,Max 150€.

autor
4. mar 2025

@janinque tiež som chcela prsteň. Náušnice má dvojo, prsteň jeden a obrúčku...no uvidím...

autor
4. mar 2025
kitycat
4. mar 2025

Tak to nesil.

Vecera v restauracii kde sa dobre naje? A ked nie tak kytica a torticka so 60kiu svieckiu a spolocne foto.

Niekedy ozaj staci malo

biba_18
4. mar 2025

alebo proste že ty zorganizuješ (zaplatíš) oslavu niekde v reštike ... veď si zaslúži ...
no, každopádne, držím palce, nech si to obe užujete ...

biba_18
4. mar 2025

penová torta je pozerám niečo ako pavlovka ...

autor
4. mar 2025

@biba_18 ďakujem 😀

margitaf
4. mar 2025

Svokra pri rodinných oslavách robí penovu tortu a si bielka s cukrom také pláty a medzi tým čokoládová poleva,akoze je to dobré a mám rada sladké ale to je mega brutál sladké ,to je niečo až extrémne sladké 😃😃do kina by nešla ?možno divadlo (ale tak by mohlo prísť odmietnutie lebo nemam si čo obliecť ) a na niečo zážitkové by nešla ?napríklad motokáry ,alebo kŕmenie šeliem ,alebo tie iluziove miestnosti ,zrkadlá a takéto alebo výlet do schonnbrunu zoo ,alebo nejaké zvieratko ?záleží rada aký má k nim vzťah ,alebo napríklad ak býva v dome a má rada kvety tak aj nejaký špeciálny kvet krik stromček ...

januska12323
4. mar 2025

U nás sa stále osvedčili darčekové koše. Dáš tam čo je, používa, poprípade poukaz do obchodu a darček vybavený. Neoplatí sa investovať do niečoho čo len ofrfle a nevyužije.

martul
4. mar 2025

Penová 7 a 0.

martul
4. mar 2025

Ocino keď mal 70 tak sme pozvali najbližšiu rodinu, tzn. Sestra, ja s mojou rodinou a jeho sestra s mužom a samozrejme on s maminou, dokopy 12 ľudí do reštaurácie na obed. Sumu čo sme zaplatili sme si dali so sestrou na polovicu.
Lebo on žiadnu oslavu nechcel robiť a takto bol bez starosti a prišla jeho rodina.

nesana
4. mar 2025

Ja som za nejakú poukážku buď na nákup alebo nejaký zážitok alebo pobyt. Myslím, že nejaký pekný víkend niekde by ju potešil.

Strana
z2