Tipy na darček pre ročného chlapca na Vianoce
Ahojte, s cim sa najradsej zahraju vase deti? Moj syn rad vklada predmety do nadobiek, kocky uklada na seba, rad mi pomaha s vesanim pradla, upratovanim, varenim, popripade vozi plysakov v tatrovke. Inak ho velmi nic nebavi 🫣 Najviac sa zabavi vonku v piesku, na odrazadle, s kamienkami, mlakami, listami.
Nemate nejaky tip na hracku k Vianociam? Rozmyslam nad magnetickou stavebnicou, popripade nejaku modelinu/plastelinu, piesok. No neviem…
Ak mate deti v podobnom veku, co im kupite? Dakujem za rady🙃
ved takymto detom sa uplne najlepsie kupuju hracky 😀 nie su narocne, zabavia sa fakt s cimkolvek.
@majerhka moj sa najradsej hraje s vecami, ktore nie su hracky😄 hrnce, gastany, vrchnaciky, listy a preto hladam nejaky tip s cim sa hraju rovesnici
magneticku (typu connetix) by som este pockala rok, bude mu to padat a bude sa hnevat. lego duplo napr?
kuchynku ci obchodik, magneticku tabulu, duplo..
Mlady dostane kuchynku a prislusenstvo na vianoce... to mu staci... lego ho zatial nezaujima, puzzle tiez nie... strasne rad si cita, ale to ma knih milion, inak ako pises, strasne rad pomaha a je vonku a beha s kosackou a takymi blbinami, este som rozmyslala nad kocikom pre babiky, ale to mozno na narodeniny. Ta kuchynka je super vec, s tym sa pohra dlho predlho...
Mlady dostane kuchynku a prislusenstvo na vianoce... to mu staci... lego ho zatial nezaujima, puzzle tiez nie... strasne rad si cita, ale to ma knih milion, inak ako pises, strasne rad pomaha a je vonku a beha s kosackou a takymi blbinami, este som rozmyslala nad kocikom pre babiky, ale to mozno na narodeniny. Ta kuchynka je super vec, s tym sa pohra dlho predlho...
@deedol skusim pozriet aj to lego duplo, pacia sa mu vlaciky.
@anjelicek26 Kuchynku mame ale velmi ho zatial nezaujima, radsej sa hra v ozajstnej😃
Nas (16m) sa uz s magneticou hrava - sklada vezu na seba, alebo bura domceky co mu postavim.
Duplo taka ta sada co je tam bager a tatrovka je u nas oblubena. Ale aj obyc vezicky rad stavia
Vrtacka, Dvěděti LED Busy board,
Inak dostane napr. furik na zahradu (nech sa nebiju s bratom).
Kosacka bublinkova je fajn, aj miesacka ak mate zahradu
rajpredetisro predava zvieratkove magnetky - napr lesne, su velmi pekne
nejaku blbinu do vane
vnutorne odrazadlo (my mame b-toys zebru)
funny wheels odrazadlo
Nas sice takmer 3r ale ten rad srobovaky podla tatina,ved chlapci robia vsetko spolu takze u nas stol s naradim a vrtacku na baterky a pod.
@majerhka moj sa najradsej hraje s vecami, ktore nie su hracky😄 hrnce, gastany, vrchnaciky, listy a preto hladam nejaky tip s cim sa hraju rovesnici
@anonym_autor z tvojich reci to vyzera ako keby tvoje dieta je prve dieta na svete co si videla. Ani telka ani fb ani instagram nic neslo okolo teba tusim.
Lego duplo a neskor mozes dokupovat dalsie sady. Fakt nepoznam dieta, ktore by si nestavalo z lega.
Ahoj, my sme kúpili tento domček https://www.bestbaby.sk/p/activity-board-domcek...
@anonym_autor z tvojich reci to vyzera ako keby tvoje dieta je prve dieta na svete co si videla. Ani telka ani fb ani instagram nic neslo okolo teba tusim.
@anonym_560732 vyznam tohto komentaru?
Zvysku dakujem🙃
Lego duplo a neskor mozes dokupovat dalsie sady. Fakt nepoznam dieta, ktore by si nestavalo z lega.
@anonym_184ad1 tiež som si myslela, a potom prisla dcéra ktorú to tak moc nechytilo. 😅ja som lego milovala
Magnetická stavebnicu je super nápad.
@anonym_560732 vyznam tohto komentaru?
Zvysku dakujem🙃
@anonym_autor zrejme to myslela tak,ze kazde dieta zaujima to,co si popisala. Kazde dieta zaujimaju kamienky a vsetko,co je vonku. Vzdy radsej chytaju vsetko mozne do ruk,co vidia robit rodicov,to opakuju.... Ak ho bavi vkladanie nadob,ukladanie,tak lego duplo by ho mohlo bavit.
Takú tu tabulu/ vežu s rôznymi učebnými prvkami. Stolíky, gombíky, ciferniky,.... na magnetickú je este malý. Alebo duplo. To bude aj na 2 najbližšie roky vhodná pokračovania hračka. U nás tiež dlho ficala drevená železnica z ikei. Mame jej adi 20 kilo 😁😁😁
@anonym_autor zrejme to myslela tak,ze kazde dieta zaujima to,co si popisala. Kazde dieta zaujimaju kamienky a vsetko,co je vonku. Vzdy radsej chytaju vsetko mozne do ruk,co vidia robit rodicov,to opakuju.... Ak ho bavi vkladanie nadob,ukladanie,tak lego duplo by ho mohlo bavit.
@marca12 viem, preto som chcela tip na darcek, asi mu nezabalim kamene a listy.

ved takymto detom sa uplne najlepsie kupuju hracky 😀 nie su narocne, zabavia sa fakt s cimkolvek.