icon

Tipy na darčeky pre 45-ročného otca na Vianoce

1. dec 2024

Čo by ste dali ? Oblečenie ani do domácnosti nič nepotrebuje, koníčky tiež nijaké nemá. Býva sám.

Strana
z2
libusak
1. dec 2024

Moj priatel ma 45. Minuly rok dostal hviezdohlad (taky ten dalekohlad na hviezdy), tento rok som vypozorovala, ze pokukuje po ultrazvukovej cisticke a kedze hned zaciatkom februara ma narodky, tak asi nieco k motorke dostane.
45 rocny chlap je este mlady, napolovicu pubertiak. Tomu treba nieco s cim sa pohra a zabavi 😅

mamutka
2. dec 2024

@mamamasama aj môj muž ma 40+ a športuje min 360 dni v roku, ale dosť intenzívne tiež. Ale mne sa skôr zdá, že väčšina mužov v tom veku pestuje pivné brucho. Len praca, rodina, max pohyb pri robote okolo domu. Jej otec je po operácii, turistiku ma rad, ale nemôže sa veľmi namáhať. Z tých informácii sa da predpokladať, že paličky na chôdzu sú presne preňho, veľmi to pomáha v teréne. Napr do kopca, z kopca…. Super pomôcka

h2
2. dec 2024

@bloger Ja som myslela, že si to zo srandy napísal s tou paličkou a papučkami (obzvlášť, ak si ešte použil aj zdrobneniny). To fakt myslíš vážne???! Prosím ťa, napíš, že nie! 🙏😳

mamamasama
2. dec 2024

@mamutka napísala o otcovi malo informacii. Moj 40- tnik by sa z paliciek nepotesil 😬🙈

bloger
2. dec 2024

@h2 Predstav si, že u nás to funguje tak, že sa tešíme zo všetkého. Nech je to čokoľvek. Nesmierne si to vážime. A vieš prečo? Lebo sa obdarúvame z lásky. To je podstata všetkého. Potom už neexistujú nevhodné darčeky. Ak si dokžeš uvedomiť, že niekto ťa má rád. Niekomu záleží na tvojom zdraví a na tebe ako na človekovi. Prajem ti aby si zažila tieto Vianoce lásku.

h2
2. dec 2024

@bloger Nemaj strach, ja mám lásky dosť. Viem sa tešiť aj z maličkostí, dokonca sa viem tešiť aj z Vianoc úplne bez darčekov. Napriek tomu si (ako 49 ročná osoba) nemyslím, že palička na pomoc pri chôdzi pre seniorov a teplé papučky sú vhodné darčeky pre 45 ročného muža. Teba by potešili napríklad z lásky darované inkontinenčné plienky pre dospelých? Alebo sada na čistenie zubnej protézy? Alebo, a to už zachádzam za hranicu, ale reálne som o takom prípade počula, hoci to bolo darované z recesie: hrobové miesto?

katulienkax
2. dec 2024

@bloger este pre zenu 45 rocnu by boli teple papucky OK (mne je napriklad stale zima), ale pre chlapa uz vobec nie.
A moj oco ma vyse 70 a s papuckami by ma tiez vysmial, to su skor zenske darceky ako pre chlapov

martinadomianova
2. dec 2024

Môj priateľ má 49 a tiež neviem čo mu mám kúpiť. Hoci stále mi prízvukuje, že nič nechce, že má vsetko. Chlapom je ťažko niečo kupovať.

nataliaba
3. dec 2024

Ahoj keďže chce iba Vás tak mu môžete dať z fotiek urobyt kalendár aby vás mal pri sebe stále.😉

mantilka
6. dec 2024

Môj manžel mal úraz, operovany clenok aj koleno. Tiež je vo veku ocina, má rád turistiku.
Od sestry dostal turistické paličky a veru ze ich často používa. Aj do práce, chodí peso dlhšiu vzdialenost.

mantilka
6. dec 2024

Tiež sa prikláňam za lístky na futbal alebo hokej...nemusí byť fanúšik nejakého klubu, bude to pre neho zážitok ak pôjdete s ním. Ale najprv sa musi vyzdravieť, aby zvládal dlhé sedenie.

andrea2667
8. dec 2024

Ak sa to ešte dá stihnúť, tak by ho určite potešil kalendár s rodinnými fotografiami.

maya_hi
9. dec 2024

Oblečenie nepotrebuje ale pekný šál, čiapka, rukavice... podľa mňa vždy potešia. Tiež také tie spotrebné veci ako balíček bežnej kozmetiky- sprcháč, antiperspirant, voda po holení. Tým nič nepokazíš. Ak má rád turistiku- čo tak knihu alebo turistický pas- https://naturu.sk/collections/turisticke-pasy
Môj syn miluje Tatry a raz sme mu kúpili nákrčník s Rysmi odtiaľto https://tatragoat.sk/ Nájdeš tam všelijaké pekné kúsky

autor
9. dec 2024

Ďakujem každému za rady 🙂 vymysleli sme dres s jeho obľúbeným športovým tímom a darčekový balíček takých nátierok

Strana
z2