Tipy na darčeky pre 6-ročnú a 8-ročnú neter
Zdravím, prosím, vedeli by ste mi poradiť čo momentálne letí u 6 a 8 ročných dievčat? Mam pocit, že netere uz všetko majú ... ďakujem za tip 🙂 a ano, rodičov som sa pýtala a ani oni nevedia...
@anonym_autor leti to co maju oni radi. toto su velmi zvlastne otazky.
@anonym_b42319 co je na tej otázke zvláštne? Vždy je pár vecí, hraciek ktoré su v danej dobe populárne u istých vekových skupín.
opytaj sa deti. alebo ich zober, nech si nieco vyberu. ved nie kazdy darcek musi byt prekvapenim.
@anonym_b42319 co je na tej otázke zvláštne? Vždy je pár vecí, hraciek ktoré su v danej dobe populárne u istých vekových skupín.
@haley7897 presne tak. Ja mam chlapcov a nemam uplne ziadnu prestavu o dievcenskych hrackach. Navyse, deti sa v tomto veku dost opicia, takze co ma spoluziacka chcem aj ja.
@anonym_autor inak ja sama tiež neviem. Pozerám nieco pre 7 ročnú na narodeniny. Mam objednaný microscope 🔬 sj so vzorkami keďže je malý nerd, ale inak...🤯
Poukážky do hrackarstva? 😬 ale to teoreticky moze vyjsť drahšie ako plánuješ...
moja 8r neter by chcela domcek gabbys dollhouse a babiku L.O.L.
@haley7897 presne tak. Ja mam chlapcov a nemam uplne ziadnu prestavu o dievcenskych hrackach. Navyse, deti sa v tomto veku dost opicia, takze co ma spoluziacka chcem aj ja.
@anonym_99e201 oh 100% ako napríklad labubu ošiaľ. Tamagotchi a pod. A chlapčenské a dievčenské top populárne hračky budú ine. Ja by som pre zmenu tapala v chlapčenských hračkách. Nieto ešte trafiť vekovo.
Asi by som to tiež spravila tak, že by som ich niekam vzala a nech si vyberú samé 🙂 Niekedy je to proste lepšie spraviť takto ako keby si mala kúpiť niečo, čo ich zaujímať nebude.
u nas vedia ze jezisko nechodi a teda maju o 3r viac takze minuly rok som im dala poukazky do HM. lebo vsetko maju a ked sa ich opytas co by chceli napr na narodeniny nevedia lebo maju vsetkeho plnu ...
a na vianoce som im kupila kurzy fotenia.
pripadne im kup listky na nejake predstavenie. ja neviem ladova revue, kino,...
lebo ja ked vidim ako otvaraju darceky a ziadna radost z toho mam chut skocit z okna
a to je jedno ci vianoce , narodeniny,...
Oh btw, ešte jej plánujem kúpiť ice skating ⛸️ kurz . Možno niečo podobné ak majú blízko.
@anonym_autor Ja mám iba syna, ale krstne dcéry sú parádnice a dlho sme im nič nekupovali. Teraz (po dohode s rodičmi) dostanú každá detsku šperkovnicu - štýl little Dutch - a do nej kadejaké sponky a peknú bižutériu. A poukazy do kina pre celu rodinu.
Nič by som osobne nekupoval. Dnešné deti majú toho veľa a potom sa nevedia z toho tešiť. A sama nemám rada keď moje deti dostanú kopu veci na narodeniny,Vianoce ,Mikuláša. Keď dostanú len jednu vec,viac sa z nej tešia ako z veľa veci. Ale môžeš im darovať svoj čas ,to bude naj

@anonym_autor leti to co maju oni radi. toto su velmi zvlastne otazky.