icon

Tipy na darčeky pre doktorku a sestričku

15. apr 2026

Ahojte poraďte mi nejaký darček pozornosť pre doktorku a sestričku nie uplatok… mam ich mám prosté strašne rada takú starostlivosť ktorú venuju môjmu synovi je to niečo pre mňa neskutočne vzácne aj ten prístup. Prosím žiaden dezert ani káva… na Vianoce som zvykla nosiť prírodnú kozmetiku také sety od slovenských výrobcov ale teraz už neviem

Strana
z3
anonym_66931e
15. apr 2026

@anonym_autor 😀😀😀😀 si divná

anonym_902829
15. apr 2026

Síce nie lekárom, ale učiteľkám dávam vždy sójovú sviečku a ochutený med, možno ti to nejak pomôže + raz som dávala učiteľkám šatky na krk - dizajnové drahšie kúsky. Ale to boli učiteľky, ktorým som vedela trafiť vkus a štýl na 200%.

anonym_66563b
15. apr 2026

Mame uzasnu lekarku, ale staci sa proste podakovat, nemusis tam nic nosit..

puertorico
15. apr 2026

kvety

anonym_34a99c
15. apr 2026

Mas 60+? Lebo toto presne robia babky a potom prideme my normal ludia k lekarke a ser… na nas lebo nic nenesieme. Dakujem staci

babababka
15. apr 2026

Mám jednu príhodu.Bola som na vyš. u dr.a jedna pani priniesla vlastnoručne vyrobený,upečený chlieb s mašľou previazaný.Sestrička aj dr.skoro z nôh spadli.Boli úplne v pozitívnom šoku.Na tretí deň som tam bola pre výsledok a ešte stále o tom rozprávali.Aké to bolo dobré.

anonym_080c2c
15. apr 2026

Ak som spokojná a oceňujem si lekára, tak píšem pozitívnu recenziu. Ja aj napíšem čo konkrétne oceňujem
Nenosím nič, tento neštástny zlozvyk by mal skončiť

babababka
15. apr 2026
@anonym_34a99c

Mas 60+? Lebo toto presne robia babky a potom prideme my normal ludia k lekarke a ser… na nas lebo nic nenesieme. Dakujem staci

@anonym_34a99c Možno niektoré babky,ja mám 60+ a ešte nikdy som nedala.Skôr vidím mladých,ktorí aby dostali lepší liek,prednosť apod zaplatia,dajú darčeky aj nad rámec.

jeennyv
15. apr 2026

Nic, je to praca lekara a sa ma slusne spravat ku kazdemu…a ked niekto si nemoze dovolit dat…potom to tak aj vyzera u nas, ked su na toto nauceni ludia, obe strany…..kazi to moralku, etiku aj pristup…

danica2711
15. apr 2026

rezíduá socializmu

oslo1
15. apr 2026

som sestricka, vzdy nas velmi potesi ovocie (a ked je z vlastnej zahrady, tak este lepsie).
Ja synovi sem tam do skoly upeciem cerstvy chlieb (lebo skola je vynikajuca) a tiez su z toho vsetci hotovi, potom este pocuvam par mesiacov, aky super chleba som im dala.

anonym_2c432f
15. apr 2026

@anonym_autor uplatok nie je len financneho charakteru.. aj vajcia, kacky a neviem co ako dakovne je uplatok.. nezabudni ako skoncil uznavany kardiochirurg - tusim kvoli kaciciam . ak vyslovene nie ste kamaratky , ze im donesies nejaku maskrtu, tak nenos cudzim osobam nic... tebe v praci za svoj vykon predpokladam nenosi nikto ziadne dakovne nie?

dzupi898
15. apr 2026

Ja som tiež takto posledne niesla pre doktora, čo maminu operoval a povedal, že on si nezoberie nič, ale potešilo ho to, že radšej nech mu napíšeme recenziu.

anonym_34a99c
15. apr 2026
@babababka

@anonym_34a99c Možno niektoré babky,ja mám 60+ a ešte nikdy som nedala.Skôr vidím mladých,ktorí aby dostali lepší liek,prednosť apod zaplatia,dajú darčeky aj nad rámec.

@babababka ja som ochotna si zaplatit akurat tak cas objednania ked mi treba. Ale nosit cokoladu,kvety,chlieb,prasa,auto -nie. Je doktor,doktorka povolanie si vybrali bez nutenia tak nevidim dovod aby im mal niekto nosit nieco. Rovnako ako ucitelia atd.

autor
15. apr 2026
@danica2711

rezíduá socializmu

@danica2711 Asi tazko socializmus ked mam 26.

Príde mi to iba ako moja slobodná voľba A moja vec ak to chceš riesit , irituje ta to alebo niekto kto píše že som stará babka tak nech sa páči spokojne odíde z tejto diskusie ani neviem načo to otvárate…

autor
15. apr 2026
@anonym_2c432f

@anonym_autor uplatok nie je len financneho charakteru.. aj vajcia, kacky a neviem co ako dakovne je uplatok.. nezabudni ako skoncil uznavany kardiochirurg - tusim kvoli kaciciam . ak vyslovene nie ste kamaratky , ze im donesies nejaku maskrtu, tak nenos cudzim osobam nic... tebe v praci za svoj vykon predpokladam nenosi nikto ziadne dakovne nie?

@anonym_2c432f mám svoj salón áno klientky mi nosia ale to je teraz nepodstatné dostala som niekoľkokrát čokoládu sladký balíček neskutočne ma to potešilo

anonym_69d04f
15. apr 2026
@anonym_34a99c

@anonym_34a99c to je co za blbost

autor
15. apr 2026

Vy ste niektorí ľudia šialeni. Ani v nejakom peknom geste nevidíte nič pozitivne.
Zaradom by som posiela niektorých z vas k psychiatrom psychológom. Treba sa dávať Ľudia zlatý dokopy duševne psychicky.

anonym_69d04f
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_2c432f mám svoj salón áno klientky mi nosia ale to je teraz nepodstatné dostala som niekoľkokrát čokoládu sladký balíček neskutočne ma to potešilo

@anonym_autor tam im dones napr v krabicke pekne ozdobene jahody v cokolade

anonym_2c432f
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to je trochu ine.. klientela je asi vybudovana, navyse ten vztah je uzsi ako lekar pacient...

anonym_2c432f
15. apr 2026
@anonym_autor

Vy ste niektorí ľudia šialeni. Ani v nejakom peknom geste nevidíte nič pozitivne.
Zaradom by som posiela niektorých z vas k psychiatrom psychológom. Treba sa dávať Ľudia zlatý dokopy duševne psychicky.

@anonym_autor preco by sme mali ist na vysetrenia, nechapem... jednoducho ludia za svoju pracu dostavaju plat... nie je vhodne viac ako podakovanim vnasat do priazne... alebo to teda spravit tak, ze tam nebudes pritomna... zaslanim nejakych dobrot atd... je to nevhodne... cudziemu lekarovi by som nikdy nic nenosila...

ivicatolic
15. apr 2026

@anonym_autor predstav si seba, v práci ťa maj ú všetci veľmi radi, pretože si milá, ochotná, všetkým pomáhaš.... nosí ti niekto poďakovanie - darček? ....zabudnite na tie nezmyselné prezenty/ väčšinou sa chce obdarujuci " ukázať" v tom najlepšom svetle/ ,oni si to nepovažujú, berú to len zo slušnosti, lebo si sa "obťažovala" .... Stačí Ďakujem

anonym_3f4654
15. apr 2026

Moja mama robi sestru v ambulancii a dostava: kvety v crepniku, dezerty, kavu, domaci med, dzem, zeleninu a ovocie, vajicka, ryby, divinu, hydinu, klobasy, kolace a zakusky, cokolady, sviecky, parfemy, kozmetiku, rozne sosky, dostala uz aj nejake nahrdelniky, naramky (bizuteria), knihu 🙃 takze asi tak.. je to mile, ale skoro vsetko porozdava

anonym_2c432f
15. apr 2026
@anonym_autor

@danica2711 Asi tazko socializmus ked mam 26.

Príde mi to iba ako moja slobodná voľba A moja vec ak to chceš riesit , irituje ta to alebo niekto kto píše že som stará babka tak nech sa páči spokojne odíde z tejto diskusie ani neviem načo to otvárate…

@anonym_autor nie je to uplne slobodna volba... je to trestny cin... tak ako na strane prijimatela, aj na strane toho, co daruje... pokial to nie je volavka... neznamena to, ze ty konkretne nemas cisty uprimny nezistny umysel... ale na to sa nehladi v pripade TČ.

anonym_2c432f
15. apr 2026
@anonym_3f4654

Moja mama robi sestru v ambulancii a dostava: kvety v crepniku, dezerty, kavu, domaci med, dzem, zeleninu a ovocie, vajicka, ryby, divinu, hydinu, klobasy, kolace a zakusky, cokolady, sviecky, parfemy, kozmetiku, rozne sosky, dostala uz aj nejake nahrdelniky, naramky (bizuteria), knihu 🙃 takze asi tak.. je to mile, ale skoro vsetko porozdava

@anonym_3f4654 aj u mojej doktorky je 20 kav, vin, bonbonier atd... ludia su nauceny stale nieco nosit v domneni, ze im to do buducna prineseie neviem co... za mna je to tiez zastaraly a odveci zvyk, ale zase nehodnotim a nikoho by som neudavala... len sa pytam , naco??????

anonym_e78fe0
15. apr 2026

@anonym_autor
Komunisticky zvyk

anonym_7c486f
15. apr 2026

toto robí moja babka. márne jej hovorím že stačí len poďakovať

anonym_8bfd4f
15. apr 2026

Napíšem za seba z druhej strany, viac ma poteší milé slovo a recenzia, jednoducho úplne stačí prejaviť vďaku ústne a nič iné ani neprijímam... to tento prípad nebude, keď im nosíš ešte aj vianočné darčeky ako píšeš, ale však mám kolegov, ktorí áno a v konečnom dôsledku to len šupnú do skrinky k ostatným a rozdávajú ďalej... ešte ako študentka som takto od svokry dostala tiež kopu vecí, že ona s tým nemá čo robiť a ja som ich väčšinou tiež nakoniec posunula alebo vyhodila, kým som sa nenaučila hovoriť nie, takže si s tým naozaj nemusíš robiť ťažkú hlavu

januska12323
15. apr 2026

Poďakuj, daj poukaz do tvojho salónu a dobrú recenziu. Všetko navyše je úplatok.

anonym_e78fe0
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Ty si sialena, vies ze je to trestne a mozes dostat za par eciek doktorku do pruseru

Strana
z3