icon

Tipy na darčeky pre potenciálnu neter na 5. narodeniny

miggy
11. apr 2025

Baby, obličkou platím za tip na darček pre potenciálnu neter na 5te narodeniny 😅 ja síce dcéru mám, staršiu, ale ona nikdy nepreferovala to, čo bolo práve IN. A včera som sa hodinu motala po hrackarstve a fakt neviem. Oslava je tento víkend. Ja tam síce ani nejdem, pôjde len priateľ, ale dcéra jej chce niečo poslať. S čím sa hrajú vaše baby v tomto veku? Plus, druhá bude mať onedlho rok, tak prípadne niečo aj pre ňu, ale to mám pocit, že všetko posedí po sestre.
Ďakujem

Strana
z2
lenkakravcova
11. apr 2025

@miggy magnetickú stavebnicu

pralinka86
11. apr 2025

Ja by som mozno nejaku kabelku. Do hraciek je tazke trafit sa, plus urcite doma maju vela. Ak je to taky dievčenský typ, tak tu kabelku alebo sukňu peknú tocivu.

natall113
11. apr 2025

Magnetická stavebnica je super, to využijú obe
Ak majú Albi pero tak nejakú knihu k tomu.

miggy
autor
11. apr 2025

@natall113 Albi pero nemajú a to mi vôbec nenapadlo. To by bolo asi aj vhodné.
Pozriem aj tu magnetickú stavebnicu.
@pralinka86 sukňa je fajn, moja dcéra by sa potešila. Predpokladám že aj táto malá, ale čo sa týka oblečenia, to je úplne zbytočne, lebo to jej mama nikdy neoblečie. O šatník sa jej stará výhradne sama, lebo my ostatní nemáme vkus ;)

pralinka86
11. apr 2025

@miggy magnetickú ale nekupuj z tych lacnejsich, slabo to drzi a potom bude viac revu ako uzitku.. inak je to velmi fajn hra a vela vela na vyber

unicornlady
11. apr 2025

U nás letí LEGO FRIENDS. Sú aj také jednoduchšie pre menšie deti.

deedol
11. apr 2025

lego, magneticka stavebnica, pripadne nieco tvorive, teraz su vselijake zaujimave sady.
nepises, kolko chces investovat.

@pralinka86 prosim ta, ktora je taka zle drziaca? my mame zatial len connetix a mozno budem este dokupovat, tak nech sa vyhnem tym slabsim.

lucia13022023
11. apr 2025

Ročnej by som kúpila knihu, 5 ročnej kufrik s ceruzkami, pripadne niečo na tvorenie. Ale ak chceš niečo pre obe, tak lego duplo, magnetická stavebnica, albi pero.. Mladšej knižku nejaké riekanky a staršej niečo zaujímavejšie, neter ma taky glóbus k albi Peru, veľmi sa jej to paci

jaja1979
11. apr 2025

@miggy tašky, kabelky, peracniky na vyfarbovanie. Dostaneš kúpiť aj v hrackarstvach aj v Tedi alebo Kiku napriklad

miggy
autor
Autor odpoveď zmazal
pralinka86
11. apr 2025

@deedol to bola nejaka no name co sme dostali.. co mame tieto drahsie zname znacky, tak to dobre drzi

deedol
11. apr 2025

@pralinka86 dakujem

miggy
autor
11. apr 2025

@jaja1979 ďakujem, ťa kabelka na vyfarbenie by možno aj mohla byť. Aspoň sa zabaví 🙂

4stanka4
11. apr 2025

@miggy moja bude mať cez leto 5 rokov a miluje omalovanky, farbičky. Potešilo by ju niečo z Gabby Dollhouse alebo s mačkami, jednorozcom a sukňa-hlavne nech sa poriadne točí 🙂

tim23
11. apr 2025
miggy
autor
11. apr 2025

@tim23 🤣🤣🤣🤣🤣

miggy
autor
Autor odpoveď zmazal
tim23
11. apr 2025

@miggy stačí ak si tam prečítaš autorkyne komentáre 😁

januska12323
11. apr 2025

@tim23 to by bol gól

miggy
autor
Autor odpoveď zmazal
spongebob1
11. apr 2025

@miggy Nie si vitana, ale darceky kupujes. Nech kupis cokolvek, aj tak to bude zle. 🤔
Kup je kozmeticky kufrik a plastelinu, ktora zanechava mastne flaky. Nech mozu na teba dobre nadavat. 🤣🤣🤣

mamina7070
11. apr 2025

@miggy kup len nejaku drobnost take tomvelke kinderko farbicky omalovanku a mensej leporelo

a teda musis mat svatu trpezlivost s ich mamou nezavidim

miggy
autor
11. apr 2025

@spongebob1 pozri. Ja nemám s dievčatami žiaden problém. Sú to deti, ktoré majú sviatok a ktoré poznám, čiže áno, cítim to tak, že aspoň drobnosť im kúpime. Oni so mnou žiaden problém nemajú, s mojou dcérou sú kamošky, majú sa radi. A že ja som niekomu nesadla, nuž, stáva sa 🙂

miggy
autor
11. apr 2025

Ženy? A neviete aké hračky si teraz v tých veľkých kinderkach? Cez Mikuláša boli Frozen, predtým Beruska. Neviete náhodou čo tam je teraz?

miggy
autor
11. apr 2025

Alebo toto náhodou niekto nemá doma? 🙈

a_andrejka4
11. apr 2025

Take nieco? A v kinderkach velkych co som ja videla tak su barbie babiky 🙂

miggy
autor
11. apr 2025

@a_andrejka4 Barbie bábiky, ale v tých stredných? Či tých najväčších?

a_andrejka4
11. apr 2025

@miggy v tych 100g cize tie mensie maxi ale neviem ci je to v kazdom uz som v nich videla aj ovečku

miggy
autor
11. apr 2025

@a_andrejka4 ďakujem 🙂

zuat
11. apr 2025

@miggy tu čelenku máme, u nás to malo úspech - vypýtala si na Vianoce

Strana
z2