icon

Tipy na darčeky pre ročnú slečnu na Mikuláša

29. nov 2025

Čo "nabaliť"na Mikuláša pre slečnu ktorá mala v spetembri rok okrem(Kubík ovoc.taštička..)
Dajte tipy 🙂 vďaka

viestta
29. nov 2025

Nejaku hracku a ovocie. Co nebude pre nu, zjedia rodicia. Radi sa obetuju 🙂

januska12323
29. nov 2025

Leporelo alebo inú knižku.

anonym_402d4e
29. nov 2025

Môj ročný dostane knižku a ovocie, zbožňuje mandarínky a jablká, do budúcna budem riešiť vždy knihou a bez sladkosti

janai1
Odpoveď bola odstránená
autor
29. nov 2025
@viestta

Nejaku hracku a ovocie. Co nebude pre nu, zjedia rodicia. Radi sa obetuju 🙂

@viestta hračky ma habadej 😀 všelijaké

autor
29. nov 2025
@januska12323

Leporelo alebo inú knižku.

@januska12323 leporelo , "látkové knižky" tiež
Ale vďaka za radu 😊

svetlonos
29. nov 2025
@anonym_autor

@januska12323 leporelo , "látkové knižky" tiež
Ale vďaka za radu 😊

@anonym_autor
kup jej knizku a nejaku bábku na ruku 🙂 Napriklad na sashe

amdornik
29. nov 2025

@anonym_autor a musí teda mať Mikuláša, keď má iba rok? Veď také dieťa to vôbec nevníma, že je nejaký mikuláš a nebude si nič z toho tak či onak pamätať. Ale ak to teda musí byť, však tak tam daj mandarínku, jabĺčko, taštičku, ako píšeš, nejakú malú čokoládku - figúrku mikuláša napríklad..., prípadne nejaké chrumky, ak má rada...

anonym_ff02f4
29. nov 2025

Ovocne koze- snejky, mrazom susene ovocie, nasi dostanu vzdy aj knihu alebi vymalovanku alebo nalepkovu knihu
A bomby/sumive tablety do kupela (dm) ale v dm je toho co vybrat, niekedy aj sponky alebo balzam na pery.. mandarinku mozes tiez..

danica2711
29. nov 2025

sorry, ale ročné dieťa má nejakého Mikuláša v... plienke

anonym_0cc59a
29. nov 2025

Ked uz, vybavila by som to v DM-ke.. tam maju vela zdravych dobrot pre drobcov - chrumky, ovocne tycinky, kapsicku.. najde sa tam toho bohate do balicka.

anonym_3263e9
29. nov 2025

Tiež odporúčam nabehnúť do dmky. Je tam toho veľaaa. A kľudne do balíčka pribaliť aj zubnú kefku, pastu, nejakú svietiacu loptičku 🙂

autor
29. nov 2025
@anonym_ff02f4

Ovocne koze- snejky, mrazom susene ovocie, nasi dostanu vzdy aj knihu alebi vymalovanku alebo nalepkovu knihu
A bomby/sumive tablety do kupela (dm) ale v dm je toho co vybrat, niekedy aj sponky alebo balzam na pery.. mandarinku mozes tiez..

@anonym_ff02f4 rozmýšľala som akurát že v dm je toho viac na výber a sú tam "bio" aj pre deti

autor
29. nov 2025
@danica2711

@danica2711 to má každý deň
A Mikuláš je iba raz v roku, aj keď je iba "ročné" dieťa

sense
29. nov 2025
@danica2711

@danica2711 asi tak len to by nemohli byt foto.... Keby nema nic 😉. Moje v Tom veku nemalo nic a ani o nic neprisla

viestta
29. nov 2025
@anonym_autor

@viestta hračky ma habadej 😀 všelijaké

@anonym_autor ale tomu dietatu je to uplne jedno co tam dostane, jeho viac bude zaujimat suchotavy sacok ako obsah. Keby si aj cibulu a zemiaky zabalila do suchotaveho farebneho sacka, tak sa bude vytesovat. Aj pod stromcekom bude vacsia zabava trhat papiere na balickoch, nez ich obsah. Ten ho zaujme tak na par minut, ak vobec.

kubkovan
29. nov 2025

@anonym_autor naša má 15mesiacov a dostane knižku, sypaný čaj od Sunaru, kapsičky tiež od Sunaru, keksiky od Hami, banán, mandarinku a to bude asi všetko 🙂 proste také, čo vieme, že jej chutí a mala by to tak či tak 🙂

marca12
29. nov 2025

My davame rocnemu hracku a v dm vyberiem chrumky,piskoty a este pribalim ovocie.

bielasovicka
29. nov 2025

V dnešnej dobe sú všade preplnené obchody všetkého možného, a niekto si nevie vybrať, že sa musí ísť pýtať na mk? Neverím 🙄

anonym_23709d
30. nov 2025

Že ročná slečna😃
Čo bude v sedemnástich? Batoľaťu je to fungel jedno, čo bude mať v balíčku.

danica2711
30. nov 2025
@anonym_autor

@danica2711 to má každý deň
A Mikuláš je iba raz v roku, aj keď je iba "ročné" dieťa

@anonym_autor zmysel pre humor je kde? Chcela som tým povedať, že má Mikuláša u zadku, je jej to úplne jedno. S darčekmi sa chceš odbavovať ty, nie dieťa, ale v tom prípade by si aspoň mala vedieť, čo chceš darovať, pardon, "nabaliť", pretože toho asi musí byť veľa

anonym_4a2889
30. nov 2025
@bielasovicka

V dnešnej dobe sú všade preplnené obchody všetkého možného, a niekto si nevie vybrať, že sa musí ísť pýtať na mk? Neverím 🙄

@bielasovicka ešte lepšie je keď na každú radu je reakcia: to máme, to nie, tamto nie, hento máme atd…
keď decko ma všetko daj jej tam ovocie, chrumky a knižiek nie je nikdy dosť