icon

Tipy na detskú oslavu

n4ught1
8. jún 2025

Ahojte , kde odporúčate urobiť detskú oslavu na 1 rôčik s tým že tam budú aj iné staršie detičky ako hostia aby sa vyhrali pripadne prichystali nám aj výzdobu ? Skúsila som Jaymo osloviť na Jazere tak čakám na odpoved ale môžte mi dať pár tipov kde nám s tým vedia pomôcť pripraviť a aby sa aj deti vyhrali 🙂

janinah
8. jún 2025

Nikde.oslavenec z toho nebude mať nič a ty nervy a starosti.Staci doma v obyvacke s dedkovcami.a s tortou a mozno sa aj fotka vydari.
S odstupom casu zistiš.ze ti dobre radim.

n4ught1
autor
8. jún 2025
@janinah

Nikde.oslavenec z toho nebude mať nič a ty nervy a starosti.Staci doma v obyvacke s dedkovcami.a s tortou a mozno sa aj fotka vydari.
S odstupom casu zistiš.ze ti dobre radim.

@janinah žiaľ nemáme takú veľkú obývačku kde by sa nám zmestilo toľko ľudí a deti tak preto volím nejaký priestor niekde inde kde sa aj deti z rodiny vyhrajú

janinah
8. jún 2025
@n4ught1

@janinah žiaľ nemáme takú veľkú obývačku kde by sa nám zmestilo toľko ľudí a deti tak preto volím nejaký priestor niekde inde kde sa aj deti z rodiny vyhrajú

@n4ught1 ved o tom pisem.ze staci pozvat dedkov a babky to vas bude spolu 6 a dieťa to bohato staci

andreakotesova
8. jún 2025
@janinah

@n4ught1 ved o tom pisem.ze staci pozvat dedkov a babky to vas bude spolu 6 a dieťa to bohato staci

@janinah súhlasím s tebou.

n4ught1
autor
8. jún 2025
@andreakotesova

@janinah súhlasím s tebou.

@andreakotesova @janinah baby prepáčte ale nepýtala som sa na vás názor ale skôr na tip nejakého kútika / reštaurácie kde by sme sa dokázali stretnúť viacerí a vedia spraviť aj napríklad katering a mňa žiadne nervy to stať nebude pretože to robím s láskou pre svoje dieťa aj keď prvý rok si nebude pamätať .. mne ide o to aby rodina a priatelia sa cítili na oslave dobre a nie stiesnene u nás doma

janinah
8. jún 2025
@n4ught1

@andreakotesova @janinah baby prepáčte ale nepýtala som sa na vás názor ale skôr na tip nejakého kútika / reštaurácie kde by sme sa dokázali stretnúť viacerí a vedia spraviť aj napríklad katering a mňa žiadne nervy to stať nebude pretože to robím s láskou pre svoje dieťa aj keď prvý rok si nebude pamätať .. mne ide o to aby rodina a priatelia sa cítili na oslave dobre a nie stiesnene u nás doma

@n4ught1 jasne,chapem,preto som dopisala tú poslednu vetu v mojom prvom prispevku... a možno by to chcelo napisat aj mesto v nadpise...