icon

Tipy na originálne a cenovo dostupné darčeky pre učiteľky

28. máj 2025

Ahojte, poradite mily originalny darcek pre uzasne pani ucitelky? Kedze moje dieta chce dat viacerym ucitellam, nech to je kolo 3-5e/ks. Minuly rok davali magnetku s mottom. Predtym oriesky v cokolade-v skle. Mate aj ine tipy? Dakujem🥰

slavkadi
28. máj 2025

Zrkadielko v krabičke. Môže vlastnoručne vyrobiť. S nápisom Toto je naj učiteľka. Keď sa doň pozrie...

martinmmartin
28. máj 2025

jo mne dali rodicia vzdy kvet a bonbonieru. Kvet isiel do kontajnera a bonbonieru som zozral cestou...

huginko
28. máj 2025
@martinmmartin

jo mne dali rodicia vzdy kvet a bonbonieru. Kvet isiel do kontajnera a bonbonieru som zozral cestou...

@martinmmartin kvet v koši... Hmmm. To je teda vďačnosť

pribinak
28. máj 2025

V nejakom bio obchode kúp ručne vyrábané mydlo a doma pekne zabaľte

sissy27
28. máj 2025

Cokolvek, co sa da zjest alebo spotrebovat… ziadne lapace prachu.

sella38
28. máj 2025
@huginko

@martinmmartin kvet v koši... Hmmm. To je teda vďačnosť

@huginko toto ohreblo nemoze byt ucitel… podla mna je to byvaly ziak,ktory s darom do skoly nedosiel…

kiki68
29. máj 2025

Za mna rozne zalozky, potom take tie lepiace male zalozky, to vyuzije kazdy, co uci ( Lebo mate milion materialov a treba to vzdy znacit), ceruzky, tento material he za mna vzdy vdacny. Co urcite nie - salky, magnetky, bonboniery. Jedine ked viete, ze to naozaj ma ten clovek v oblube. A potom napr nejake poukazky do nejakeho obchodu. To je tiez take, ze to vzdy najde vyuzitie

autor
29. máj 2025
@slavkadi

Zrkadielko v krabičke. Môže vlastnoručne vyrobiť. S nápisom Toto je naj učiteľka. Keď sa doň pozrie...

@slavkadi a to kde take zozeniem? A cena? Dakujem🥰

procrastique
29. máj 2025

Moja mama je učiteľka a odkladá si tie "originálne darčeky a cenovo dostupné prkotiny" a vždy len žasnem
XY pohárov s menom dieťaťa, mydlové kytice, lyžičky s menom, vyšívaný obrus s menom :D
Načooooooo :D

snowflakenel
29. máj 2025
@procrastique

Moja mama je učiteľka a odkladá si tie "originálne darčeky a cenovo dostupné prkotiny" a vždy len žasnem
XY pohárov s menom dieťaťa, mydlové kytice, lyžičky s menom, vyšívaný obrus s menom :D

@procrastique jooj, presne. Uz sa idu pretekat, kto da ,,originalnejsi ,, darcek. Aj moja mama ma doma kopec haravurd. Akoze.ten rodic to nemysli zle, to chapem, no ja som vzdy za malickost, ktora sa vyuzije. Pero, zapisnik v peknom kozenom obale, alebo necj dieta obal vyrobi a ozdobi, taka kvalitnejsie puzdro na klúce toez nie je na zahodenie.....
My sme sa napriklad skladali vsetci rodicia a kupili, to , co ma.uccitelka rada. Maskrty z jednej stranky so zdravou vyzivou......vlani obraz, tiez,sme.sa.skladali s ostatnimi rodicmi. Ale kedze my sa s ucitelkou pozname, tak vieme, co ma rada....

jazula
29. máj 2025
@procrastique

@procrastique A dáš tip, čo ju aj potešilo? Zn. dieťa mám prvý rok v inštitúcii 😆

slavkadi
29. máj 2025

Napr nalepovacie srdiečka, a vyrobiť k nim krabičky alebo len otváraciu kartu. https://www.superobchod.sk/zrkadlove-samolepky-...