Tipy na originálne a cenovo dostupné darčeky pre učiteľky
Ahojte, poradite mily originalny darcek pre uzasne pani ucitelky? Kedze moje dieta chce dat viacerym ucitellam, nech to je kolo 3-5e/ks. Minuly rok davali magnetku s mottom. Predtym oriesky v cokolade-v skle. Mate aj ine tipy? Dakujem🥰
jo mne dali rodicia vzdy kvet a bonbonieru. Kvet isiel do kontajnera a bonbonieru som zozral cestou...
jo mne dali rodicia vzdy kvet a bonbonieru. Kvet isiel do kontajnera a bonbonieru som zozral cestou...
@martinmmartin kvet v koši... Hmmm. To je teda vďačnosť
V nejakom bio obchode kúp ručne vyrábané mydlo a doma pekne zabaľte
Cokolvek, co sa da zjest alebo spotrebovat… ziadne lapace prachu.
@martinmmartin kvet v koši... Hmmm. To je teda vďačnosť
@huginko toto ohreblo nemoze byt ucitel… podla mna je to byvaly ziak,ktory s darom do skoly nedosiel…
Za mna rozne zalozky, potom take tie lepiace male zalozky, to vyuzije kazdy, co uci ( Lebo mate milion materialov a treba to vzdy znacit), ceruzky, tento material he za mna vzdy vdacny. Co urcite nie - salky, magnetky, bonboniery. Jedine ked viete, ze to naozaj ma ten clovek v oblube. A potom napr nejake poukazky do nejakeho obchodu. To je tiez take, ze to vzdy najde vyuzitie
Zrkadielko v krabičke. Môže vlastnoručne vyrobiť. S nápisom Toto je naj učiteľka. Keď sa doň pozrie...
@slavkadi a to kde take zozeniem? A cena? Dakujem🥰
Moja mama je učiteľka a odkladá si tie "originálne darčeky a cenovo dostupné prkotiny" a vždy len žasnem
XY pohárov s menom dieťaťa, mydlové kytice, lyžičky s menom, vyšívaný obrus s menom :D
Načooooooo :D
Moja mama je učiteľka a odkladá si tie "originálne darčeky a cenovo dostupné prkotiny" a vždy len žasnem
XY pohárov s menom dieťaťa, mydlové kytice, lyžičky s menom, vyšívaný obrus s menom :D
@procrastique jooj, presne. Uz sa idu pretekat, kto da ,,originalnejsi ,, darcek. Aj moja mama ma doma kopec haravurd. Akoze.ten rodic to nemysli zle, to chapem, no ja som vzdy za malickost, ktora sa vyuzije. Pero, zapisnik v peknom kozenom obale, alebo necj dieta obal vyrobi a ozdobi, taka kvalitnejsie puzdro na klúce toez nie je na zahodenie.....
My sme sa napriklad skladali vsetci rodicia a kupili, to , co ma.uccitelka rada. Maskrty z jednej stranky so zdravou vyzivou......vlani obraz, tiez,sme.sa.skladali s ostatnimi rodicmi. Ale kedze my sa s ucitelkou pozname, tak vieme, co ma rada....
@procrastique A dáš tip, čo ju aj potešilo? Zn. dieťa mám prvý rok v inštitúcii 😆
Napr nalepovacie srdiečka, a vyrobiť k nim krabičky alebo len otváraciu kartu. https://www.superobchod.sk/zrkadlove-samolepky-...

Zrkadielko v krabičke. Môže vlastnoručne vyrobiť. S nápisom Toto je naj učiteľka. Keď sa doň pozrie...