icon

Tipy na skvelé darčeky pre priateľovu mamu

5. dec 2023

Ahojte baby. Poraďte prosím darček pre priateľovu mamu k Vianociam.Vztahy mame korektne,myslím skôr ze dobre. Nikdy sme konflikt nemali.Tento rok nám dosť finacne pomohla so zariaďovanim bytu. Dala zhruba 1000e na nábytok. Veľmi si to vážime preto by som to nerada odbila balíčkom kozmetiky za 10e. Inak je to dáma na úrovni 60+, vkus v obliekani ma síce svojský ale vždy si rada zájde s kamoškou na dobrú kávičku a tak rozumiete nehrabe sa v záhrade

jj298
5. dec 2023

Kup napr v kare kozene rukavice.

pribinak
5. dec 2023

Lístky do divadla

sense
5. dec 2023

Lístky do divadla, koncert, Wellness

barbora0308
5. dec 2023

Ak ma oblubenu kaviarnu, tak napr. darcekovy poukaz do danej kaviarne 🙂 alebo sa proste dohodnut s majitelom/casnickou, ze jej tam dopredu zaplatis nejaky budget, ktory tam moze utratit a ty jej iba zalaminujes symbolicku poukazku. Ja som takto raz pre sestru v oblubenom podniku kupovala. 🙂

dusankomoj
5. dec 2023

@jj298 tie rukavice(ak si trúfa veľkosť) sú perfektny nápad! Ale fakt s Kary,žiaden internet👍

ibatanecnica
5. dec 2023

darčekové poukážky na nákupy, divadlo, muzikál, koncert, wellness, masáže.

biaa
5. dec 2023

Ahoj, ja kupujem zvyčajne nejaké doplnky do bytu. Má rada nejaký styl konkrétny? Ta moja di potrpí na vselijake drahe veci na prestieranie . Sviecky, vázičky hlinené kvetináče a podobne inak ak by si chcela niečo pekne kvalitne doporucujem stránku milky.cz švédsky styl a doplnky tam nájdeš velmi pekne 🙂

lubina
5. dec 2023

ja by som nekupovala ziadne veci a to z dvoch dovodov, v takom veku ma uz isto vsetkeho dost aj sama a aj preto, ze ci by som trafila to, co sa jej paci. ISla by som skor do zazitkoveho darceka, teda poukazka na masaz, welness, pozvanie na veceru s nami v nejakej dobrej restauracii, proste zazitkovy darcek...

cacianka
5. dec 2023

@barbora0308 ja som takto predplatila chlapovi 10 veternikov 😉

maryetta
5. dec 2023

Mozno nejaku kabelu-ked chodi na kavicku… Kaširovy šál?

maratonka
5. dec 2023

knihu - napr. tú od Gotta k 80-tke aj s CD-čkom

betulinka1
5. dec 2023

Kup jej poukazku do parfumérie, ked je to taka Mestska babka na urovni, to ju potesi a mozes ist s nou potom aj nieco voňavé vybrat.

erickatt
5. dec 2023

To divadlo je super napad, poukazka do kadernictva, kozmetika, parfumerie

2006_1211
8. dec 2023

No napríklad mojho priatela mama by sa určite lístku do divadla nepotesila s nou pôjdem na nakúpi Kik, pepco, dm a spravíme z nej novú ženu všetko zaplatím to bude mať ako darček a bude to prekvapenie pre jej muža