Tipy na slovenské darčeky pre návštevu z Maďarska
Ahojte, s rodinou mojej sestry sa stretávame len pár krát do roka na oslavách. Sú to Maďari, vždy nám donesú niečo typické maďarské a my im zas slovenské, jedna sa o dvoch chlapov a 3 ženy. Tento rok mi už dochádzajú nápady, už sme im dali domáce, tatranský čaj, slovenské víno, medovinu, korbáčiky, bryndzu, parenicu, nákladaný hermelin, Kofolu tá im veľmi chutí, balík veci čo sa u nich nedajú kúpiť (korálky, kabelky, hašlerky atď). Čo by vám ešte také slovenské napadlo? Ďakujem za rady
Pre panov nejaku peknu kolekciu slovenskych remeselnych piv zo slovenskych minipivovarov (ak nemate v okoli dobru pivoteku, tak na webe najdes). Nestville Whisky z Hniezdneho, maju aj s prichutou. Biela a cervena Vinea (aj ked oni maju Márku). Zilinska treska, prave ceske sladkokysle uhorky (tusim uz len Efko su naozaj z CZ), Marlenka (resp. tie gulicky z nej), olomoucke tvaruzky (ak su "drsnaci").
Ďakujem pekne za reakcie, určite ste mi pomohli, dávame si po väčšine také jedle darčeky takže určite ste ma inšpirovali.

Med, med z Bardejova ma ochrannu znamku.
Napoj Zingy, je aj alko aj nealko varianta.
Lyra cokolada.
Džemy.
Pozriet na Sashe.sk. mozno tuhe mydla, jesenny veniec na dvere a pod.