Tipy na vianočné darčeky pre manžela
Už začínam nakupovať na Vianoce, okrem manžela už mám všetko pokúpené. Manžel je tvor, ktorý nič nepotrebuje, ani nemá nejaké koníčky, takže s darčekmi preňho večný problém. Nejaký tip od vás, čo vy kupujete manželom?
Manboxeo, poukaz na masaz/do steakhousu, hero opasok
@anonym_autor Permanentku do sauny, sveter, turisticke palice, garmin hodinky, airpods, stojan na bicykel, opasok, koselu oblubenej znacky, sal, thajska masaz, poukaz na spiroergonometriu, batoh, misku na ramen, letenky, zatazova prikryvka, whoop. Toto su veci, ktore by potesili mna ale vacsinu z toho by som v pohode dala aj svojmu frajerovi 😀
@anonym_autor Permanentku do sauny, sveter, turisticke palice, garmin hodinky, airpods, stojan na bicykel, opasok, koselu oblubenej znacky, sal, thajska masaz, poukaz na spiroergonometriu, batoh, misku na ramen, letenky, zatazova prikryvka, whoop. Toto su veci, ktore by potesili mna ale vacsinu z toho by som v pohode dala aj svojmu frajerovi 😀
@bludna Poukaz na masaz som mu uz dala a nevyuzil to, aj ked masaze miluje. Hodinky nenosi, bicykel nema, svetrov ma viac nez dost, opasok ma tiez. Batoh som mu kupila minuly rok. S nim je fakt tazko :D
Ja také skor co potrebuje, tričká a tepláky, poukaz k barberovi a minule som si všimla ako obzeral jeden parfém pánsky tak ten mu kúpim a možno si dáme spoločný darček letenky
My si dávame len mini, symbolické dary, vacsinou je to kniha alevo listky do divadla/koncert.. odkedy su deti, casy osamote su minimalizovane 🙈😄
Minulý rok som bratom, mužovi a svagrovi kúpila ochutnávku rumov. Veľmi sa im pacilo
@anonym_autor Listky do divadla, na koncert. Letenky. Turistickeho sprievodcu.
Nieco do domacnosti pre neho? Co doma robi, ked je doma?
Stolnu hru pre celu rodinu.
Suprovy novy vankus. Satenove pyzamo, ak nosi.
Novy holiaci strojcek, olej na bradu.
Merino triko (poriadne), nie z decathlkonu.
Ak alkohol, tak nieco specialne z toho. Japonsky gin, irsku whisky, pohare, cigaru (😎).
Knihu ak ma oblubeny zaner, alebo nieco o com rad cita.
Predplatne na oblubeny casak.
Sal, rukavice, panske, z kasmiru, z kvalitneho obchodu.
Pripadne nejake hracky pre dospelych, k tomu pribal sexi pradlo (pre teba), alebo ked mate deti co to uz chapu, tak len fotku seba v pradle s nejakym spicy popiskom a o pekne vianove mate postarane 🙂
Nic, pôjdeme spolu na predĺžený víkend to si dáme pod stromček.A bez deti.Ale dáme si tam max.nejake pyžamo, mladší ešte veri na Ježiška, tak aby videl ze aj nám doniesol nieco
Objednávame pobyt, potom ešte termo prádlo kvôli športu a inak nič 🙂.

@anonym_autor Ahoj, ak chceš, môžem ťa pridať do skupiny Vianočné darčeky. Len mi musíš napísať súkromnú správu s nickom 😉