icon

Tipy na výzdobu oslavy 50. narodenín

2. nov 2025

Manžel oslavuje 50te narodeniny. Najprv sme chceli oslavovať doma, potom sme si to rozmysleli, že budeme v takom kulturáku u nás v obci. Je to starý dom, máme tam taniere, poháre, príbory čo je fajn avšak sú tam staré stoly, stoličky. Rada by som to nejako pekne vyzdobila. Pozrela som niečo na internete. No možno ak by niekto z vás mal fotku z oslavy 🙂 bolo by fajn sa inšpirovať 🙂

janinah
2. nov 2025

Starinu nezamaskuješ,podlahy a vsetko...by som radsej doplatila a sla do reštauracie.

autor
2. nov 2025
@janinah

Starinu nezamaskuješ,podlahy a vsetko...by som radsej doplatila a sla do reštauracie.

@janinah ďakujem za názor 🙂 už to máme rezervované, tak hľadám inšpiráciu

biba_18
2. nov 2025

pozri na heliumking, tam objednaj balon a nejaké girlandy… na stoly hádam má obec obrusy. na stoličky ak potrebuješ aj to majú na heliumking, alebo keď stíhaš tak možno aj na temu alebo na sheine nájdeš…

anonym_99d6eb
2. nov 2025

Moja mamina oslavovala nedávno 50 výzdobu som urobila fotokutik z balónov(ja som to kúpila na Číne konštrukciu aj balóny), kúpila som 50 čísla za hlavným stolom s héliom, mali sme štôly na stoloch sviečky čajové v takých miskách, a od obce sme mali požičané vázičky maličké a dokúpili sme umelé kvety. Keď dáte biely obrus štôlu nejakú ktorá bude tak pekne poskladaná, plus pekne servítky, sviečky na stoly už zo bude vyzerať krajšie.