icon

Valentín - darčeky

23. jan 2022

Baby, čo ste dostali od muža/ priateľa minule roky a naopak čo ste kupovali vy? 😇

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
23. jan 2022

moja podmienka je - len nič vecnéééééééééééé, pleeeeeeease.
Potesi skvela vecera, divadlo 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
23. jan 2022

Nič november on narodky, december vianoce, januar zas ja narodky, marec zas on meniny, náročné odbobie takže valentin neriešime😀

haanovajana
23. jan 2022

Nič

autor
23. jan 2022

Dakujem 🙏 lebo môj mi stále kúpi niečo drahé 🤦‍♀️ A pritom ja jemu len maličkosť. Dohodneme sa, že si kúpime len niečo malé s on mi kúpi mobil, hodinky, dá mi darčekové poukážku. A potom sa cítim ako 🤦‍♀️ No veď viete

zmrzlinka2021
23. jan 2022

Preco sa citis blbo, ked ty mu das malickost a on tebe nieco drahe?
Ma to byt darcek, nie "nieco za nieco". Ty si sa rozhodla drobnost, on napr. mobil a co ma byt? Ja by som toto vobec neriesila.

autor
23. jan 2022

@zmrzlinka2021 ja si všetko vážim, čo mi dáva a ako sa stará ale ja sa potom cítim divne aj keď, asi máš pravdu

kvetka404
23. jan 2022

Posledný valentín som mu doniesla slanú tortu v tvare srdiečka pred dvere. Videli sme sa po dvoch týždňoch z diaľky, lebo vtedy mal akurát covid. Ledva sa vypotácal z dverí, zakývali sme si. O pár dní, keď som už bola v karanténe aj ja, mi kuriér doniesol kyticu tulipánov od neho. Nemohli sme síce byť spolu, ale bol to najkrajší valentín, kedy sme na seba mysleli. Tento rok, ak to víde, máme na pláne predĺžený víkend v chate neďaleko lyžiarskeho strediska. On chce snowboardovať, ja zo zdravotných dôvodov nemôžem, tak ideme ako partia, on bude mať parťákov na snowboard, ja tam budem mať kaďu s horúcou vodou a oddych, znova budeme "spolu aj keď každý inde"🙂
Ak Ti je "blbé" dostávať drahé dary, na ktoré on zrejme peniaze má a ty asi menej, tak mu povedz, že sa cítiš nekomfortne. U nás sa celkom osvedčili tieto pobyty na predĺžený víkend, alebo aj dovolenku sme tak riešili, že ja som objednala a zaplatila ubytovanie, vybavila všetko podla svojich predstáv a on potom hradil stravu a prípadnú réžiu, vyšlo to približne pol na pol. Ak Ťa trápi, že sa nemôžeš aj ty predviesť drahou vecou, skús mu zaplatiť nejaký zážitok cez zľavomat. Môj bol na vrchole blaha, keď dostal na narodeniny možnosť zabagrovať si na veľkom bagri na hodinku, stálo to tuším 80€. Alebo aj obyčajná večera, ktorú pripravíš doma pri svečkach je super🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
sima338
24. jan 2022

Vždy kyticu ruží, lebo vedel, že milujem ruže, teda keď som bola vydatá, plus vždy nejaký romantický program, jeden Valentín vytiahol aj zasnúbak, ale to bejvávalo :D Posledne som bola 2 roky single, teraz mám partnera, určite darček plánujem - fľašu dobrej whiskey, niečo mu upečiem, pekný večer, čo dá on mne, netuším....

laladua
24. jan 2022

Len nejaku malickost, cokoladu, zakusok alebo nieco a chodime spolu na veceru. To je vsetko, na nejake velke dary si ani jeden nejako nepotrpime.

llucciaa
24. jan 2022

väčšinou si spolu niečo dobré uvaríme doma alebo si ideme niekam sadnúť, prechádzka a tak, pre nás sú tie spoločné chvíle oveľa viacej ako nejaké darčeky, to proste nie je také podstatné 🙂

autor
24. jan 2022

Dakujem za názory 🙏 veď to, že ani ja si nepotrpim a nakoniec dostanem niečo drahé a blbo sa cítim.

lina169
29. jan 2025

@kvetka404 viem, ze je to stara konverzacia, ale zaujala a tvoja zmienka o darceku, ktory sa tykal bagrovania 🙂
Moj muz o tom sniva roky, prosim ta, ako si to zohnala, cez net neviem nic najst
Dakujem

kvetka404
29. jan 2025

@lina169 Ahoj, napríklad:
https://www.darcekovy-raj.sk/adrenalin/536-bagr...

daj do vyhľadávača "Bagristom na skúšku". Ja som kupovala cez adrop.sk, ale teraz tam majú len minibager a to asi nebude ono 🙂

lina169
29. jan 2025

@kvetka404 dakujem za tip, si poklad 👍🙂