icon

Váš názor na meno Nathanael

kikataldikova
30. sep 2016

Ahojte, čo poviete na meno Nathanael? 🙂
Chceli by sme dať dve mená, aké by ste k nemu navrhli? 🙂 Už máme Ivana Svätopluka 🙂

Strana
dominika6
30. sep 2016

to dievča či chlapec také meno?

mirkava
30. sep 2016

@kikataldikova chudak dieťa dajte meno Michal, Janko, Zuzka... 😉

sweetlife001
30. sep 2016

@kikataldikova asi Nathanael Daniel ked uz ste si take vybrali 🙂 mne sa to nepaci, ale je to vasa vec a najviac sa mi k tomu hodi Daniel

iukas
30. sep 2016

k Ivanovi Svatoplukovi mi to nepasuje, ci? Skuste skor nieco staroslovanske, nathanael mi taha do francuzstiny..

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@dominika6 chlapec
@mirkava mne sa to páči 🙂

@sweetlife001 Ďakujem 🙂

deltaa
30. sep 2016

@kikataldikova to ho ako budes volat Ivan ci Svatopluk? mi to pripomina ako keby sme boli v Rusku, ja by som nevedela ako toho cloveka oslovovat sorry

dominika6
30. sep 2016

aj tak nikdy to dieťa nevoláš dvomi menami ani to nikde neuvádzaš ak netreba,niekto si na to potrpí..je skr pravidlo aby meno rezonovalo s priezviskom,preto treba dbať na to,aby v budúcnosti sa vám nepodakovalo dieťa,lebo má z toho skôr nervy..konkrétne meno je nezvyčajné,v kalendári nieje ( v SK) ani meniny nebude oslavovať ako iné deti a skratka toho mena bude ako? Nat,Nati,Natal? neviem...

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@deltaa on je Ivko 🙂 mne sa to páči a nemusí sa každému 🙂

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@dominika6 malý bude Nate 🙂 bude oslavovať, ani Saskia nie je konkrétne v kalendári a mám spolužiačku, čo sa tak volá a oslavuje aj meniny aj všetko a je to vporiadku

dominika6
30. sep 2016

@kikataldikova áno ved meniny je to posledné čo sa dá poriešiť,lebo neviem v akom kalendári je,to meno vidím po prvý krát..len vravím nech je plynulé a súzvučné s priezviskom..

kikataldikova
autor
30. sep 2016

na priezvisko bude Balík 🙂

dominika6
30. sep 2016

@kikataldikova aha..nooo tvoja voľba

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@dominika6 ja viem, ja som si pýtala len radu, urobím si po svojom a je na mne či radu prijmem, či nie 🙂

dominika6
30. sep 2016

@kikataldikova áno ako 99% autoriek 🙂
drž sa

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@dominika6 ĎAKUJEM 🙂

novana
30. sep 2016

K priezvisku Balík ste lepšie vybrať ani nemohli. A druhé meno by som navrhovala Fontaine. Tiež sa k Balíku hodí.

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@novana Aj mne sa to v kombinácii s priezviskom páči 🙂 konečne niekto mojej krvnej skupiny :P

sardinka336
Odpoveď bola odstránená
tiwyna
Odpoveď bola odstránená
tiwyna
30. sep 2016

@novana 😀 😀 😀 ,davno som sa tak nezasmiala

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@tiwyna ??????

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@sardinka336 ani ja teba neurážam za to ako sa volajú tvoje deti, tak by som poprosila trochu dospelosti....keď nemieniš povedať nič dobré, tak netreba komentovať

@tiwyna som rada, že si sa zasmiala, ale mne nepríde normálne u dospelej osoby, že jej príde toto smiešne

kikataldikova
autor
30. sep 2016

opýtala som sa normálne a čakala som aj normálne odpovede od dospelých žien..ale očividne sa na MK človek nemôže opýtať už asi nič bez blbých komentárov

0silvia0
30. sep 2016

@kikataldikova keď máte prvého Ivana, prečo nezladíte aj meno pre druhého syna s niečím podobným? Vladimír, Branislav, Boris, Nikolaj... mne ten Nathanael trhá uši aj oči. Dúfam, že môj názor nie je až taký blbý, snažila som sa poradiť ☹

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@0silvia0 toto je normálny názor a nie to čo dva príspevky predtým...už uvažujeme aj nad Samuelom, ale chceli by sme niečo netypické, Nathan sa i ešte páči, ale neviem.. 🙂 ale ďakujem za SLUŠNÝ názor 🙂

sashabb
30. sep 2016

@kikataldikova meno Nathanael sa mi páči, no ako tu bolo spomenuté moc sa k priezvisku nehodí. A taktiež by som volila meno pre druhé dieťa aby ako tak ladilo s menom prvého dieťaťa. Jedno je uplne obyčajné a druhí zahraničné ... neviem.
Ale ako čítam, ty si už rozhodnutá, čiže nevidím zmysel v tejto diskusii.

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@sashabb nie som rozhodnutá napísala som aj o tom, že rozmýšľame aj nad Samuelom 🙂

0silvia0
30. sep 2016

@kikataldikova radšej toho Samuela, určite lepšie, mužnejšie meno pre chlapa. Predstav si, že raz to tvoje bábätko bude veľký chlap 🙂

0silvia0
30. sep 2016

@kikataldikova kamarátka má syna menom Kamil, tiež netradičné...

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@0silvia0 to je tiež pravda .. 🙂
@0silvia0 joj totot ne :D jeden môj bývalý je Kamil a myslím, že mi Kamilov v živote stačilo :D

Strana