Váš názor na meno Nathanael
Ahojte, čo poviete na meno Nathanael? 🙂
Chceli by sme dať dve mená, aké by ste k nemu navrhli? 🙂 Už máme Ivana Svätopluka 🙂
@kikataldikova chudak dieťa dajte meno Michal, Janko, Zuzka... 😉
@kikataldikova asi Nathanael Daniel ked uz ste si take vybrali 🙂 mne sa to nepaci, ale je to vasa vec a najviac sa mi k tomu hodi Daniel
k Ivanovi Svatoplukovi mi to nepasuje, ci? Skuste skor nieco staroslovanske, nathanael mi taha do francuzstiny..
@dominika6 chlapec
@mirkava mne sa to páči 🙂
@sweetlife001 Ďakujem 🙂
@kikataldikova to ho ako budes volat Ivan ci Svatopluk? mi to pripomina ako keby sme boli v Rusku, ja by som nevedela ako toho cloveka oslovovat sorry
aj tak nikdy to dieťa nevoláš dvomi menami ani to nikde neuvádzaš ak netreba,niekto si na to potrpí..je skr pravidlo aby meno rezonovalo s priezviskom,preto treba dbať na to,aby v budúcnosti sa vám nepodakovalo dieťa,lebo má z toho skôr nervy..konkrétne meno je nezvyčajné,v kalendári nieje ( v SK) ani meniny nebude oslavovať ako iné deti a skratka toho mena bude ako? Nat,Nati,Natal? neviem...
@deltaa on je Ivko 🙂 mne sa to páči a nemusí sa každému 🙂
@dominika6 malý bude Nate 🙂 bude oslavovať, ani Saskia nie je konkrétne v kalendári a mám spolužiačku, čo sa tak volá a oslavuje aj meniny aj všetko a je to vporiadku
@kikataldikova áno ved meniny je to posledné čo sa dá poriešiť,lebo neviem v akom kalendári je,to meno vidím po prvý krát..len vravím nech je plynulé a súzvučné s priezviskom..
na priezvisko bude Balík 🙂
@kikataldikova aha..nooo tvoja voľba
@dominika6 ja viem, ja som si pýtala len radu, urobím si po svojom a je na mne či radu prijmem, či nie 🙂
@kikataldikova áno ako 99% autoriek 🙂
drž sa
@dominika6 ĎAKUJEM 🙂
K priezvisku Balík ste lepšie vybrať ani nemohli. A druhé meno by som navrhovala Fontaine. Tiež sa k Balíku hodí.
@novana Aj mne sa to v kombinácii s priezviskom páči 🙂 konečne niekto mojej krvnej skupiny :P
@tiwyna ??????
@sardinka336 ani ja teba neurážam za to ako sa volajú tvoje deti, tak by som poprosila trochu dospelosti....keď nemieniš povedať nič dobré, tak netreba komentovať
@tiwyna som rada, že si sa zasmiala, ale mne nepríde normálne u dospelej osoby, že jej príde toto smiešne
opýtala som sa normálne a čakala som aj normálne odpovede od dospelých žien..ale očividne sa na MK človek nemôže opýtať už asi nič bez blbých komentárov
@kikataldikova keď máte prvého Ivana, prečo nezladíte aj meno pre druhého syna s niečím podobným? Vladimír, Branislav, Boris, Nikolaj... mne ten Nathanael trhá uši aj oči. Dúfam, že môj názor nie je až taký blbý, snažila som sa poradiť ☹
@0silvia0 toto je normálny názor a nie to čo dva príspevky predtým...už uvažujeme aj nad Samuelom, ale chceli by sme niečo netypické, Nathan sa i ešte páči, ale neviem.. 🙂 ale ďakujem za SLUŠNÝ názor 🙂
@kikataldikova meno Nathanael sa mi páči, no ako tu bolo spomenuté moc sa k priezvisku nehodí. A taktiež by som volila meno pre druhé dieťa aby ako tak ladilo s menom prvého dieťaťa. Jedno je uplne obyčajné a druhí zahraničné ... neviem.
Ale ako čítam, ty si už rozhodnutá, čiže nevidím zmysel v tejto diskusii.
@sashabb nie som rozhodnutá napísala som aj o tom, že rozmýšľame aj nad Samuelom 🙂
@kikataldikova radšej toho Samuela, určite lepšie, mužnejšie meno pre chlapa. Predstav si, že raz to tvoje bábätko bude veľký chlap 🙂
@kikataldikova kamarátka má syna menom Kamil, tiež netradičné...

to dievča či chlapec také meno?