icon

Váš názor na meno Nathanael

kikataldikova
30. sep 2016

Ahojte, čo poviete na meno Nathanael? 🙂
Chceli by sme dať dve mená, aké by ste k nemu navrhli? 🙂 Už máme Ivana Svätopluka 🙂

tiwyna
Odpoveď bola odstránená
kikataldikova
autor
30. sep 2016

@tiwyna ako prosím? je to normálne priezvisko a tvoje primitívne názory nikoho nezaujímajú, tak ťa poprosím nekomentovať kedˇ nemáš niečo normálne čo povedať...
....aha, hovoríš o sebe a tvojich príspevkoch? 🙂 tak asi preto 🙂

amoremio26
Odpoveď bola odstránená
tiwyna
Odpoveď bola odstránená
kikataldikova
autor
30. sep 2016

@amoremio26
@tiwyna
Ďakujem pekne za názory, tak tíško :*

tiwyna
30. sep 2016

😀

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@tiwyna :*

tiwyna
30. sep 2016
amoremio26
30. sep 2016

tak načo sa pytaš na nazory, ked chces iba počuť ake je to užasné meno. Ano je to pekné meno ale hodí sa k zahraničnemu priezvisku nie k baliku

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@amoremio26 čakala som slušný názor a nie blbé komentáre

amoremio26
30. sep 2016

názor = komentár kedže sa písomne komentuje.

alex49
30. sep 2016

ked sa tebe páči Nataniel Balík, tak si ho pomenuj, mne/nám to nesedí 😉

kikataldikova
autor
30. sep 2016

@amoremio26 Napísala som slovo slušný 🙂

mihula
30. sep 2016

@sardinka336 aha ho,aký pekný večer a zas piatok.Mne by skor pasovalo Malý,alebo Velký Balík 😕

mihula
30. sep 2016

@sardinka336 a Rastislav je kde?

obsadenemeno
2. okt 2016

A hlavne nanho pokrikuj "nathanaelko"....... chudatka tie deti s tymi kvazi modernymi zahranicnymi menami....

stardust
2. okt 2016

podla mna pekne meno. Akurat nim budes provokovat duchom obmedzene slovenske mamky na ihrisku 😀

moni244
2. okt 2016

Zbytocne dlhe a komplikovane meno, ktore sa nehodi k priezvisku

zirafka86
2. okt 2016

@kikataldikova Nathanael podla mojho nazoru nieje spravna volba,(i ked meno je to pekne ale nie pre SK) skuste volit nejake typicky slovenske meno a mozno aby mal inicialy BB a tych mien na B je neurekom ;)

tajka1986
2. okt 2016

Teraz neviem co je horsie...ci Nathanael ale Balik 😀 omg :-/ a spolu uz priam samovrazedna kombinacia

natalka13
2. okt 2016

Meno absolutne nehodiace sa k vasmu priezvisku. Chuda dieta /dost si uzije koly priezvisku/ a buduci muz,ktory sa bude predstavovat v zamestnani.
K tomuto menu mozes dat hocijake druhe meno aj Sandokan.

silaviat
2. okt 2016

@kikataldikova Nathaneal sa mi nepaci zato Natham moooc..ale ako pisu ostatny k tvojmu priezvisku to proste nejde... mne sa pacia sk/cz mena dievca som strasne chcela Elisku.ale ja nemam sk priezvisko a ked som si to dala dokopy znelo to nazaj strasne a to som mojej nemohla spravit :D nakoniec mam Kiaru .. zmenene par dni pred porodom a som mooooc rada ..

sunny8
2. okt 2016

Natanael je velmi krasne meno v mojom okoli je jeden 4rocny chlapcek s tymto menom 🙂 nepocuvaj nikoho je to pre slovenske maminy zvlastne meno ale tak zasa na kazdom kroku sami janko risko matusko... Slovenska klasika ... Ja som tiez chcela dat cudzie meno nie slovenske ale nebolo mi dopriate mat chlapca :D mame sslovenske dievcatko ;)

kindervajicko
2. okt 2016

Ahoj, meno Nathanael je krasne, aj som ti chcela napisat, ze dajte, ale potom som si precitala meno surodenca a vase priezvisko. Voooobec ale vooobec sa nehodi, prepac :( skor by som zvolila klasickejsie meno, nemyslim moderne co su teraz v mode, ale nieco ako Ivan (napr. Samuel, Andrej, Boris).

stellasweet
2. okt 2016

Ahoj. Chlapec/ muz na rozdiel od dievcata ma svoje meno aj priezvisko na cely zivot... Dievca sa moze vydat,a hoci mala krasne meno ladiace s priezviskom,nakoniec aj tak moze skoncit ako Salome Bobrikova... No ale k veci. K priezvisku Balik by som urcite nedala meno Nathanael. Nikdy. Skuste hladat dalej,drzim palce,ze najdete nieco vhodne. Meno,s akym sa bude dobre zit chlapcovi,dospelemu chlapovi a koniec koncov aj Vam 🙂

stellasweet
2. okt 2016

Boris Balik- podla mna nie
Samo Balik- nieee ( hoci Samuel celkom ok)
A ako sa vola otec/tvoj muz?

kindervajicko
2. okt 2016

@stellasweet ja som len priklady dala 🙂 ale Andrej Balik sa celkom hodi, ci?

stellasweet
2. okt 2016

@kindervajicko Jasne,ja som to len tak spisala... Samu ma inak nic nenapadlo,asi je uz vela hodin. Ten Andrej je fajn. Take neutralne k priezvisku

laurika1517
2. okt 2016

@obsadenemeno odkedy je natanael moderne meno? je to meno stare niekolko tisicroci :D je to tradicne meno...

obsadenemeno
2. okt 2016

@laurika1517 ano, ale je moderne v sucasnej dobe..... a tiez je modou davat nezvycajne, neslovensky znejuce mena..... co by bolo v poriadku, keby ich mamicky neposlovencovali a nekomolili. Tiez mam v okoli Nathanaelka a znie to smiesne s jeho priezviskom a hlavne ked si mamicka lame na "nathanaelkovi" jazyk..... hlavne to h nezabudne stale vyslovit.... 😀