Vianoce 2016
Ahojte zisťujem či sa ešte niekto teší na vianoce v dospelom veku už od leta ako ja, alebo mám vyhľadať odbornú pomoc 😀 😝 😉
Uvítam skôr príspevky rovnakých "spriaznených duší" ako kritikov, viem že to nie je normálne ale hľadám tých, s ktorými sa môžem podeliť o vianočné tešenie a prípravy v tomto skorom termíne. Teším sa na nové nápady ako pripraviť a prežiť tieto vianoce, či už nápady tvorivé, receptové alebo upratovacie postupy, nápady na darčeky, alebo akékoľvek príspevky ohľadom nastavajúcich Vianoc.
PS veď už aj v kauflande sa objavili čokoladové figúrky mikulášov 😀
no tak aj ja sa pridávam k týmto typom ) som rada, že je nás viac, lebo moje okolie to berie, že mi musí hrabať, keď sa už v septembri pri opadávaní listov cítim Vianočne)))Milujem ich. Ako mám vlastnú rodinu a dieťa o to viac)Zbožňujem svetielka, rozprávky a také to čarovno. Je to podľa mňa najkrajsí sviatok roka)
no baby, mne sa vcera podarilo kupit kazdemu este take to stredne lego...za super ceny, boli akcie, tak ja uz mam fakt vsetko.....uz len pre MM, chcem nejaku knihu...zaciatkom decembra idem na SK sama, tak to v pohode vybavim a hotovo....a mozno mi neuverite, ja im toho mikulasa nezjem...sama sa divim 😉
Ja mam stromček v štýle škandinávskych Vianoc bielo červený škriatkovia, srdiečka, domčeky drevené ozdoby aj obrovské gule nechýbajú ani soboty a koníky jedna rozprávka na stromčeku u nás doma, každému sa páči kto príde k nám.
Kdo by poradil co na vianoce 3rocnemu dievcatku ? 🙂
Aj ja som uz objednala prvy darcek pre deti minule vianoce mi to nevyslo tyzden pred vianocami ale tieto uz som skor tak budeme lovit duchov.
Idem sa pochváliť, baby. Ja som (dokonca online počas pracovnej doby) objavila super darček pre moju malú parádnicu a vlastne aj pre mňa priznávam :D. Chiclovely retro červené bodkované zástery ktoré vyzerajú ako šaty. Je to neskutočne roztomilé. Dopelácka je univerzálna veľkosť a detskú ušijú podľa veku. Je to ručne šité na Slovensku a krajšie zástery som ešte nevidela 🙂 Malá sa už nevie dočkať kedy začneme piecť vianočné koláčiky. Ona ju totiž dostala už na narodeniny 🙂 ale myslím že ako vianočný darček je to super nápad tiež
@janka_adamka asi viem ake mas na mysli - ale prosim ta mohla by si mi napisat kolko ta vysli? lebo co ja som nieco podobne pozerala tak sa pohybovali okolo 40euro, co sa mi zda teda akoze fest dost
Ale nam to krasne snezi.kiez by boli taketo nadherne biele vianoce.
Zacala som umyvat okna vianocna nalada juchu chu.a zajtra vecer k nam pride mikulas sice o den skor ale nevadi.deti sa uz nevedia dockat a ja tiez.
Tak zienky,ja uz som si aj vyzdobu vian.spravila,najprv som si ju vyrobila 🙂 darceky pokupovane,uz len dvom ludom a je hotovko. linecke napiekla a snehove kokos.pusinky tiez a teraz zas by som nieco chcela este take suche,neviete mi poradit? Nieco bez masla. A nemate nejake triky ako pomliet orechy? Aj som si mlyncek poskladala a aj mi to nejde :( dnes som nejaka nemozna
Baby davajte recepty na pecivo neake super linecke atd

@marthuska ,a aké Vianočné darčeky si pokupila?😍