icon

Vianoce 2016

kikkik
16. sep 2016

Ahojte zisťujem či sa ešte niekto teší na vianoce v dospelom veku už od leta ako ja, alebo mám vyhľadať odbornú pomoc 😀 😝 😉
Uvítam skôr príspevky rovnakých "spriaznených duší" ako kritikov, viem že to nie je normálne ale hľadám tých, s ktorými sa môžem podeliť o vianočné tešenie a prípravy v tomto skorom termíne. Teším sa na nové nápady ako pripraviť a prežiť tieto vianoce, či už nápady tvorivé, receptové alebo upratovacie postupy, nápady na darčeky, alebo akékoľvek príspevky ohľadom nastavajúcich Vianoc.
PS veď už aj v kauflande sa objavili čokoladové figúrky mikulášov 😀

Strana
z5
1029384756
28. okt 2016

@marthuska ,a aké Vianočné darčeky si pokupila?😍

katariang
28. okt 2016

no tak aj ja sa pridávam k týmto typom ) som rada, že je nás viac, lebo moje okolie to berie, že mi musí hrabať, keď sa už v septembri pri opadávaní listov cítim Vianočne)))Milujem ich. Ako mám vlastnú rodinu a dieťa o to viac)Zbožňujem svetielka, rozprávky a také to čarovno. Je to podľa mňa najkrajsí sviatok roka)

jahodka11
28. okt 2016

no baby, mne sa vcera podarilo kupit kazdemu este take to stredne lego...za super ceny, boli akcie, tak ja uz mam fakt vsetko.....uz len pre MM, chcem nejaku knihu...zaciatkom decembra idem na SK sama, tak to v pohode vybavim a hotovo....a mozno mi neuverite, ja im toho mikulasa nezjem...sama sa divim 😉

cawes
6. nov 2016

Baby jedine co neviem je dekorovat vianocny stromcek dajte tipy ako na to a ako to zladit popripade obrazky paci sa mi tento ale neviem kde zohnat tie velke hviezdy a nie nie som zrucna ze by som si vytobila 😂

gabina123
10. nov 2016

Ja mam stromček v štýle škandinávskych Vianoc bielo červený škriatkovia, srdiečka, domčeky drevené ozdoby aj obrovské gule nechýbajú ani soboty a koníky jedna rozprávka na stromčeku u nás doma, každému sa páči kto príde k nám.

cawes
11. nov 2016

@gabina123 nemas prosim fotku aj do spravy ked tak dakujem

crativeart
Odpoveď bola odstránená
dziabel_heh
13. nov 2016

Kdo by poradil co na vianoce 3rocnemu dievcatku ? 🙂

emilia25
13. nov 2016

Aj ja som uz objednala prvy darcek pre deti minule vianoce mi to nevyslo tyzden pred vianocami ale tieto uz som skor tak budeme lovit duchov.

janka_adamka
28. nov 2016

Idem sa pochváliť, baby. Ja som (dokonca online počas pracovnej doby) objavila super darček pre moju malú parádnicu a vlastne aj pre mňa priznávam :D. Chiclovely retro červené bodkované zástery ktoré vyzerajú ako šaty. Je to neskutočne roztomilé. Dopelácka je univerzálna veľkosť a detskú ušijú podľa veku. Je to ručne šité na Slovensku a krajšie zástery som ešte nevidela 🙂 Malá sa už nevie dočkať kedy začneme piecť vianočné koláčiky. Ona ju totiž dostala už na narodeniny 🙂 ale myslím že ako vianočný darček je to super nápad tiež

san_dra11
28. nov 2016

@janka_adamka asi viem ake mas na mysli - ale prosim ta mohla by si mi napisat kolko ta vysli? lebo co ja som nieco podobne pozerala tak sa pohybovali okolo 40euro, co sa mi zda teda akoze fest dost

emilia25
1. dec 2016

Ale nam to krasne snezi.kiez by boli taketo nadherne biele vianoce.

cawes
3. dec 2016

Baby moj vianocny darcek od pristela tuzila som vzdy po krbe ale kedze sme v podnajme tak neni v dome kedze mame minergie tiez nemoze byt tak taky kompromis

emilia25
3. dec 2016

Zacala som umyvat okna vianocna nalada juchu chu.a zajtra vecer k nam pride mikulas sice o den skor ale nevadi.deti sa uz nevedia dockat a ja tiez.

lalia87
3. dec 2016

Tak zienky,ja uz som si aj vyzdobu vian.spravila,najprv som si ju vyrobila 🙂 darceky pokupovane,uz len dvom ludom a je hotovko. linecke napiekla a snehove kokos.pusinky tiez a teraz zas by som nieco chcela este take suche,neviete mi poradit? Nieco bez masla. A nemate nejake triky ako pomliet orechy? Aj som si mlyncek poskladala a aj mi to nejde :( dnes som nejaka nemozna

kikkik
autor
3. dec 2016

@lalia87 ja som vcera napiekla chrumkave medovniky bez tuku neviem ci vydržia maly vcera zjedol 10 a dnes zas v nich už sa s nim vadim a veru aj ja som sa už do nich zaparkovala a chrumem

lalia87
3. dec 2016

@kikkik haha,ja som prave dopiekla cokoladove popraskance ale ich lacnejsiu verziu a su nban. Skusila som urobit len par kuskov ze ake budu a veru este dorobim 🙂

lalia87
3. dec 2016

@kikkik *mnam

cawes
3. dec 2016

Baby davajte recepty na pecivo neake super linecke atd

Strana
z5