Vianoce a darčeky - kruh nevďačníkov
No poďme nevďačníci, čo také úplne mimo ste dostali pod stromček tento rok 🤣🤣🤣
U mňa tento rok celom dobré, darčeky veľmi potešili, až na dva:
- Sada školských akvarelových farieb a školský zošit aby som mala do čoho maľovať (darujte umelcovi ktorý maľuje a predáva obrazy takéto niečo..... Neviem či to bol pokus o hodnotenie kvality môjho umenia 🤣🤣🤣)
- svokra miluje také tie sladké ovocné vône v kozmetike. Ja to neznášam, mne to smrdí. Ja mám rada jemné bylinkové vône. A tak som dostala sadu sladkej kozmetiky, sprchový gél, šampón, mydlo, krém, telový gél... Som to otvorila, naplo ma a ona: veď ty mne vždy také kupuješ! A ja - lebo viem že ich miluješ, tak ti nekúpim také čo neznášaš ale také čo máš rada predsa!!! 🤣🤣🤣 Ona si myslela že keď jej také kupujem tak preto lebo mne sa páčia, ani jej nenapadlo že niekto kupuje darčeky podľa toho čo sa páči obdarovanému 🤣🤣🤣
Ale pobavilo. Svokra má novú kozmetiku a farbičky dostane neterka ☺️☺️☺️
@sarandon to nechápem, ja som kúpila darčeky aj synovej priateľke, neviem si predstaviť, že by som nekúpila manželke môjho syna, ale tak to som ja, od začiatku ju beriem ako svoju
Ja som si darčeky vybrala sama takže som spokojná ale keby aj nie, poteším sa všetkému, dcéra mi ešte kúpila ako prekvapenie bylinkové olejové gule do kúpeľa, ja jediná sa doma kúpem, a veľmi ma to potešilo, k tým sprcháčom - u nás je to každoročne očakávaný darček, každý musí dostať aj ja, čiže máme potom na dlho vystarané 😂
@dorizzz pritom vzťahy relatívne dobré. Svokra je asi taká simplexnejšia. Mne to nevadilo,ale syn v tom veku to nevedel spracovať.
@sarandon uhm. a rozpaky žiadne?
@biba_18 len kto by tam mal byt v rozpakoch? Svokra? Svokor? Muz? Ci zena ze si nekupila a nedala pod stromcek, ved tak sa to u svokrovcov robi. Na buduci rok sa zariadi a supne si pod stromcek sama nejaku vonavu sviecku nech syn neriesi preco mamka nic nedostala.
Tiez som to mala u svokrovcov podobne, preniesla som sa cez to a vzdy som si nejaky cajik v peknej plechovke alebo sviecku podstrcila. Raz si svokra chcela aj to prisvojit ze to je pre nu, len muz na nu zazrel ci tam vidi nieco ine pre mna 😅 Mne to uz potom aj smiesne bolo.
@anonym_autor 1 doma urobene cokoladove gulky v krabicke od bonboniery a polyesterove ponozky z temu.
@tykat ja. y som nenosila nič 😏 keď sa nehanbia oni 🤷♀️
@biba_18 ta sak mne to bolo jedno ale deti riesili. A svokra ze "mamka uz doma dostala" 😃 ale detom to stale vrtalo v hlave. A muzovi davala lebo to je jej syn a detom lebo to su jej vnucata....a ja so jej nic 😅 ...ale uz tam vobec nechodime (kvoli inym veciam).
@anonym_autor No dobre, tak aj ja sa pridám do klubu nevďačníkov. Od svokry nedostanem nikdy nič (mne to nevadí, ja som totiž vrcholne čudná a nerada dostávam dary, najmä také, o ktoré nestojím), ale švagor mi každoročne darúva zubnú pastu Signal. Jednu. Zubnú. Pastu. Signal. To radšej to nič (ako od jeho mamy)... Ja mu na oplátku nekupujem nič, ale možno by som mohla. Zubnú pastu Signal. 🙃
@anonym_3ba73c možno ti zapácha z úst a nevie ako ti to povedať 😁
@biba_18 ta sak mne to bolo jedno ale deti riesili. A svokra ze "mamka uz doma dostala" 😃 ale detom to stale vrtalo v hlave. A muzovi davala lebo to je jej syn a detom lebo to su jej vnucata....a ja so jej nic 😅 ...ale uz tam vobec nechodime (kvoli inym veciam).
@tykat tak moja mama tiež nevie čo mužovi tak mne nakúpi darčeky a jemu dá len peniaze lebo proste nevie čo. A za mňa fajn.
Zato svokra sa zaujíma aj o mňa, kúpi aj mne. Akurát že sa v tých veciach nevyzná a tak mi kúpi najlacnejšie farby ale existujú a školský zošit a očakáva na oplátku obraz 🤣🤣🤣
Úplne fau paux. Ale na druhej strane ma neskutočne potešilo že šla po obchode, videla sadu farieb, a spomenula si na mňa. Samozrejme že jej nebudem hovoriť že farby šli neteri, zas toľko rozumu mám. Je to taká schyzofrénia.
@anonym_3ba73c možno ti zapácha z úst a nevie ako ti to povedať 😁
@anonym_82ec8b Nie nezapácha, aké kopla si si. Je ti lepšie? Môj chrup je ukážkový, ako mi teraz na preventívke povedal môj zubár. Proste, švagor kupuje takéto "originálne" darčeky. Jeho mama od neho na narodeniny/meniny dostáva Jar na umývanie riadu a mydlo Dove. Podľa tvojej logiky pre to, že je "špindíra"? 🤔
Ja som tiež dostala veľa krát takú blbosť 😂😂 že som sa niekedy neudržala a povedala.
Muž mi raz pred pár rokmi kúpil "značkovú" kabelku.
Juj to bolo "radosti" 😂😂😂
Po čase som ju vyhodila 🤷♀️😂😂
Tento rok som napríklad kúpila sprchové aj ja a to aj mužovi aj synovi, ale viem aký používajú a použijú ho 😂
Nekúpim im za 1,5€ keď taký nechcú.
Od mamy raz som dostala pulover. Jediné čo trafili bola biela farba. Bol strašne veľký a materiál katastrofa. 😂😂
@anonym_82ec8b Nie nezapácha, aké kopla si si. Je ti lepšie? Môj chrup je ukážkový, ako mi teraz na preventívke povedal môj zubár. Proste, švagor kupuje takéto "originálne" darčeky. Jeho mama od neho na narodeniny/meniny dostáva Jar na umývanie riadu a mydlo Dove. Podľa tvojej logiky pre to, že je "špindíra"? 🤔
@ivanaks u nas je to taky rodiiny vtip ked dostanes sprchac, ze smrdim? 🤣
co by ste si pomysleli o tomto darceku pre buducu svokru ?
@anonym_29931a svokra chova doma vtaciky? lebo to je bidlo na obrusovanie pazurov, inak neviem na co by to niekto niekomu daval.
@anonym_29931a svokra chova doma vtaciky? lebo to je bidlo na obrusovanie pazurov, inak neviem na co by to niekto niekomu daval.
@heln ano mam dva male agoponisy (lovebirds) hej je to bidlo, ja som ta buduca resp potencionalna svokra k tomu mi dal maly sacik vitaminov pre vtaky
prve vianoce, ja som dala ako darcek poukaz pre dvoch na aktivitu vo chceli v hodnote 120€
tak nieze by som nevyuzila aj ked uprednostnujem prirodne bidla ale radim sa do kruhu nevdacnikov 🤭

S láskou spomínan na jedny vianoce u svokrovcov, syn mal vtedy tak 5-6 rokov. Po večeri sa išlo rozbaľovať darčeky. Svokra si kúpila a zabalila vetrovku,svokor dostal sveter. Od nás dostali darčekový kôš s obálkou. Syn nejakú hračku,muž ponožky a kozmetiku. A ja? NIČ.
@sarandon muz ti nic nekupil? Ale asi mu ani nenapadlo ked aj svokra si kupovala a balila darcek sama 😃