icon

Vianočná výzdoba

tina147
19. nov 2015

Ahojte kočky, blizia sa vianoce a my prv krat budeme mat vianoce uz v trojici s malym 5 mesacnym syncekom a chcem urobit tie najkrajsie vianoce. dajte inspiraciu na vianocnu vyzdobu, trebárs aj foto alebo internetove stranky hocico 🙂

Strana
z2
julca15
20. nov 2015

Ja plánujem teto rok úplne iný stromček. Budú tam textilné ozdoby postavičky a podobne a potom drevené lyže, drevené sánky a drevené korčule. Ešte doladím možno medovníkymi a jablkami a podobne.

hradnapani
20. nov 2015

@tina147 iste ho budu zaujimat svetielka a vsetko okolo. Ale nezabudnite aj na prijemne vianocne melodie, aj babatkam treba dopriat potesenie viacerych zmyslov (no neprehanat to, lebo ich to napokon moze otravovat a unavovat), nielen vizualne 🙂

tina147
autor
20. nov 2015

@zabina27 tak teraz si ma este viac dobila baterkami ako som bola...:D ked vravis ze to je hentak tak buduce vianoce uz budme musiet tiez vsetko skor schovavat ako vytahovat :D tak si to este tento rok uzijem 🙂 uz mu davam mrkvicku a do Vianoc urcite bude moct aj viacej toho popapat. dakujem moc za príspevok a uzite si aj vy vianoce stym vasim šidlom 🙂 a aby stromcek vydrzal :D

zabina27
20. nov 2015

@alja20 ja tiez viem tak, ze do tych 3 rokov by sa hriby nemali, ale citala som uz v jednom clanku, ze aj do 7 😖 ja asi mozno po tretom roku vyskusam, len nejaky vyvar, kde sa varili a uvidime, co dalej. urcite by som ani omycku nedavala ani cistu polievku, ked sa tam varili, po mojej skusenosti. ty ako chces, mozes niekedy vyskusat lyzicku dve, ako bude zaludok reagovat, ale na vianoce by som to neriskovala 😉

red_kika
20. nov 2015

@alja20 tak moj jedol uz asi vsetko po 1. roku. bryndza, kapusta, hriby, orechy...vsetko vyskusal a nemal na nic zlu reakciu

tamarago
21. dec 2015

Ak chceš tieto Vianoce prežiť naozaj v skromnom a duchovnom pokoji, odporúčam ebook o Vianociach Inak od Martina Bruncka, úplne zadarmo na stiahnutie do emailu. Ja tieto Vianoce nevarím, neupratujem, nemám darčeky a som s rodinou vpohode 🙂 Pokojné sviatky všetkým! Tu je link: http://martinbruncko.com/e-book-zdarma/

adriazab
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2