Vianočné darčeky
Ahojte žienky viem ze je ešte skoro na vianoce ale chcem to mať skôr všetko. Poraďte čo idete kupovať svojim manželom, partnerom a rodičom na vianoce. Fakt ma už nič nenapada. A ešte k tomu pre 9 mesačné dievčatko čo využije čo by ste poradili. Veľmi vám ďakujem
No nejake darceky sme uz aj my prikupili ale teda nie je to bohvie co, ako keby nam chybal taky nejaky hlavny darcek, viete ako to myslim. Ze ked niekomu vyberas darcek tak mu das taky o ktorom si presvedceny, ze to bude top a potom taky vedlajsi 🙂 Ci vy to tak nemate?
@humajnicek tak to ešte stíham to je ok 🙂 Rozmerovo by som sa ešte poradila asi s manželom, že čo by bolo najlepšie.
@annadan vieš čo tak pól na pól 🙂 Občas čo to prikúpime ale nič extra by som povedala že to nie je, takže asi pôjdeme tou cestou toho obrazu kresleného 🙂
@nicol_ka55 ale čoby, stále mám pocit, že je toho buď málo alebo neviem ani sama.
@nikanu no jasné chápem 🙂 A tak fajn toto by si hádam mohla mať aj vyriešené či? Stačí zohnať ešte baliaci vianočný papier a tešiť sa na sviatky.
@nicol_ka55 vieš čo asi hej. Asi to tak mám aj ja, že je jeden taký dominantnejší a ďalšie sú také možno drobnosti pre potešenie 🙂
@nikanu vsak? Je to take, ze aj ked mam nieco dopredu premyslene a potom aj kupene tak mam po case pocit, ze je to malo, neviem preco.
@humajnicek som rada, ze nie som sama 🙂
@nikanu tak super a aj vieš akú fotku dáš robiť? 🙂 to si myslím, že sa potešia také milé rodinné dary, to vie podľa mňa celkom dosť rozcítiť človeka 🙂
@nicol_la55 a ty darčeky riešiš cez internet alebo beháš po obchodoch?
Hej hej teším sa. Už som mala aj fotku vybratú, len som to potrebovala s manželom prebrať, či je to ok. Ale teda že je 🙂 Tak sa môžem pustiť do objednania a presne už len dokúpiť baliaci papier. A vy čo, darčeky už máte tiež kúpené prípadne zabalené?
No tak na parádu 🙂 Tak potom daj vedieť, keď ti to príde, že čo na to povieš ty 🙂 Ale tak u nás sa darčeky začali riešiť tento rok v takom väčšom časovom predstihu čo som rada, lebo potom sa človek aj menej stresuje.
@annadan vies co, teraz to riesim viac menej vsetko cez net. Nechce sa mi tlacit v obchodoch medzi ludmi a jednak teraz bolo aj vsetko zavrete, takze toto je take jednoduchsie.
Mamičky a k by mal niekto zaujem mam poslednu pozvanku, ja som Vianoce vyriešila tu a každý si vybral čo sa mu páčilo, vrátane mňa! Majú 80% zľavy. https://invite.bestsecret.com/VKL-GJ2-67U?c=sk&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Jasné dám vedieť, už sa teším 🙂 A teda budúci rok to skúsim nejako vo väčšom predstihu riešiť všetko darčeky aby som sa potom menej stresovala 🙂 To už inak aby som začala vymýšľať, že čo o rok :D
@nikanu ale kdeze teraz 🙂 I ked mam jednu znamu, ktora uz od leta vymysla nejake darceky 🙂 To ja vtedy na to ani nemyslim, ze budu Vianoce 🙂 Ale tak uvidis ked ti pride tento portret 🙂
ja som teraz na poslednu chvili zistila, že nemame nič pre švagra, tak som mu na poslednu chvilu kupila sadu whisky s poharmi, taku darčekovu supravu. Ešte že som doma robila inventuru darčekov :D

no a ako ste pokročili? už máte nejaké darčeky vybraté? lebo predsa len sa nám to trošku kráti tie dni do Vianoc, inak riadne sa šuchol tento rok, snáď nemám tento pocit jediná 🙂