icon

Vianočné darčeky pre 5 mesačnú princeznú

csillagvirag
26. okt 2020

Ahojte.vôbec neviem čo máme kúpit pre malu.nápady prosim.dakujem:)

alexandra2010
26. okt 2020

@csillagvirag fisher price ma pre ten vek celkom dobre veci.

lacibo
26. okt 2020

hracia knižka..

lubina
26. okt 2020

5-mesacne dieta bude skor pozerat na svetielka na stromceku ako na darceky. Nasa mala 4 mesiace, ked boli jej prve VIanoce, dostala vela darcekov, nevnimala z toho nic. Bolo to tak, ako som vsetkym hovorila, tomu dietatku to bolo jedno, vsetko sme museli len odlozit a cakalo to na nu, kym si to vedela uzit, az ked bola starsia. Cize kupit radsej jednu vec, nejaku hracku, a ak aj rodina chce nieco kupovat, tak nech ti radsej daju peniazky a neskor kupis, co budes potrebovat...

ivangeline
26. okt 2020

Nci alebo skôr, to je jedno... 😁 Dieťa nevie, že sú Vianoce..

mell_k
26. okt 2020

Nerozumiem týmto odpovediam, predpokladám ze autorke je jasne ze jej dieťa ešte Vianoce tak nevníma. Ale to neznamená ze jej nič nekúpi 🙂
A k veci... Moja mala tiež v čase Vianoc 5 mesiacov a kúpili sme veľa oblečenia, sánky, zvukové hračky fisher price (v dračiku majú celkom dobrý výber).

vevesh
26. okt 2020

@mell_k v takomto veku je to skor symbolicke- tiez nechapem milion darcekov pre 4mesacne dieta (a duplom, ak je prvorodene). Fakt staci jedna hracka...

lenka2710
26. okt 2020

@csillagvirag nás bude mať na Vianoce pol roka, chystám sa mu kúpiť hojdacieho koníka a zvukovú knižku, nejaké to oblečko
Pre jednu babku kocku - vkladacku a pre druhú kužeľ, bracho mu kúpil Prvú knižnicu, také leporela s prvými obrázkami 🤷‍♀️

mell_k
26. okt 2020

@vevesh stačí toľko koľko uzná rodič za vhodné...

jankka1981
26. okt 2020

@csillagvirag Hovoriaceho psíka Fisher price, naša ho mala veľmi rada.

lienkalenka546
27. okt 2020

Ahoj ja som našej malej kupovala hračky do vody a malo to veľký úspech , poprípade hudobné hračky to bola zábava na hodiny, skús napríklad toto pozrieť https://www.loveki.sk/hudobne-a-zvukove-hracky/...

kikuska1010
29. okt 2020

Plienky
Hracky
Oblecenie
Umele mlieko
Flaska

4stanka4
1. nov 2020

Naša princezná bude mať presne na Vianoce 4 mesiace a kúpila som jej hraciu podložku Casmatino a bábiku Angelu s jej menom. Viac jej kupovať nejdeme lebo zbytočne veľa rárohov bude doma-hračiek, oblečenia a podobných veci ma strašne veľa keďže nám všetko posúva sestra.