icon

Vianočné darčeky - svokrovci a rodičia

15. nov 2022

Ahojte dajte tipy co kupujete, nieco nie prehnane drahe( lebo dnesne zdrazovanie nas asi zrujnuje) ale take co potesi a zijde sa v beznom zivote 😊 dakujem

minesasubu
15. nov 2022

Ja kazdy rok robim darčekové koše dam tam slane , sladke pochutiny , kavu , caj priebezne kupujem veci od novembra pekne zabalim a je to fajn 🙂

x_mery_x
15. nov 2022

Ja tento rok som.si vymyslela len drobnosti do krabicky, napr mame, sprchac, sampon, balzam, spirala, cokolada, sampus, naramok, gumicka, ponozky, sviecka
Segre plus kniha
Otcovi napr vonavka, vona do auta, pero a tak :D

zuzudrnda
15. nov 2022

Našich za obe strany najviac poteší fotokalendar vnúčat. Kým neboli - predplatné časopisu podľa záľub (Moje zdravie,Záhradkár,Život etc) a vstup do kúpeľov napr.Lucky. Dalo sa aj cez zľavy. Tiež vybrané kvalitnejšie veci - čerstvá káva z praziarne, kvalitná čokoláda, čistá vanilka mletá etc do kuchyne. Vždy padlo na úrodnú pôdu.

flofi
15. nov 2022

sviecka, hrncek, kalendar, deka, sprchac, krem na ruky, papuce, konska mast, stieracie zreby

nelca84
15. nov 2022

My tento rok mame v plane kupit termopradlo. Svokra ma rada tepelnu pohodu 😂 vieme, ze ju to potesi.

slovenka753
15. nov 2022

Ja robím tiež darčekové balíčky s jedlom a alkoholom. Väčšinou take co si bežne človek nekúpi ako kvalitne víno, syry, kvalitný olivový olej, domáce mäsové výrobky a podobne.

evica17
15. nov 2022

My si nič nekupujeme,iba vyrábame. Mamine sušené jablká, a s deťmi jej vyrobíme nejaký darček,asi nakresliť dačo a keďže sa nechystá piecť,tak aj zopár medivnikov čo s deťmi urobíme. minulý rok dostali odtlačok ručičiek a tiez medovníčky a bylinkový čaj.
Svokre sme nič nedali,muž povedal že ona na takéto veci nie je, na také handmade,že on jej niečo kúpi a nekúpil nič. A tak to bolo aj rok predtym.

bibina32
16. nov 2022

Antistresove omaľovánky, krížovky, osemsmerovky, kalendár, baranková deka, sušené bylinky, sušené hríby.( Tie sme v lete nazbierali.)

jankakocanova
16. nov 2022

Svokrovci osušky a kozmetika

Mamka kabelka kozmetika šál s rukavice

54tinka54
16. nov 2022

Tento rok dostanú naši rodičia nejakú sprchovú kozmetiku a vitamíny na podporu zdravia 🙂

elalala
16. nov 2022

Mojej mame knihu, otcovi košeľu, svokre aromadifuzer s olejcekmi, svokrovi zaplatenú masáž, sestre s jej mužom spoločenskú hru...s mojim mužom si kupujeme 1 spoločný veľký darček... plus každý dostane domácu vyrobenú rakytníkovú tinktúru v darčekovom balení

minutka
16. nov 2022

Predplatne casopisu. Poukazky do lidl tesca… a foto kalendar

malacibulka
16. nov 2022

Darcekovy kos alebo spolocenska hra.

liloastitch
16. nov 2022

SodaStream do domácnosti, ale skladáme sa so sestrou.

mamusa123456789
16. nov 2022

U nás dostanú tento rok predčasne, lístky do divadla na luskacika(dcéra bude vystupovať) a potom už len nejaká drobnosť, mama chce ručný vysávač, ocovi asi klasika čiapku a svokre asi nejaké uteráky pekne kupime

danieladeley
16. nov 2022

nekupujeme nic, uz par rokov dozadu sme sa dohodli s rodicmi, svokrovcami a svagrovcami, ze budeme kupovat len drobnosti pre deti, nemohli sme urobit lepsie. Ziaden stres, usetrene prachy a pod stromcekom len detska radost 🙂

simca_13
16. nov 2022

Rodičom väčšinou niečo praktické, to mi samy povedia, čo chcú, tento rok, ale napríklad mám v pláne im masáž obom kúpiť a svokrovcom zase lístky do divadla.

simonatom
16. nov 2022

Ja robím už niekoľko rokov vždy kalendár s fotkami. Je to super, moja mamina sa vždy na to teší a teraz máme bábätko, tak aj svokre robím. Bývajú kalendáre rôznych veľkostí. Je už len na Tebe, aký si vyberieš, Ja robím druhý rok taký, kde sú na jednej strane 4 miesta na 4 fotky, takto ich tam viac pomestim, nikdy si neviem vybrať, ktoré foto použiť. 😊🤞

mata1001
16. nov 2022

My kupujeme aj nasim aj svokrovcom poukazku do lidla....minuly rok to bol kaufland 🙂 ..pochvalovali si to...

mamickalisticka
16. nov 2022

Plátno s profi fotkou vnučatiek, a ja ešte mamine a svokre vyrobím macrame na stenu..

elia9
16. nov 2022

Rámik s fotkou vnúčat, obliečky..

animus
16. nov 2022

@danieladeley rovnako už roky fungujeme aj my a tiež som zato rada.... Aj čo sa detí týka finančný limit je max 10eur a iba jedna vec... Nie sme materialisti a nechcem ani aby moje deti také boli... Vianoce sú o inom 🙂