icon

Vianočný darček pre chlapca milujúceho zvieratá

monikatiera
4. dec 2024

Ahojte hladam vhodny darcek pre syna. Ma 7 rokov a ma strasne rad zvierata. Po minule roky sme mu kupovali rozne farmy a zvierata k nim cize toho uz ma aj dost.

sisska96
4. dec 2024

Puzzle, knihy, stavebnica

btus
4. dec 2024

nejaká encyklopédia o zvieratách

lenka.25
4. dec 2024

By som mu zaplatila jazdecký kurz na koni napríklad

kat_
4. dec 2024

listky do nejake lepsej zoo, Vieden napr.

sisska96
4. dec 2024

@lenka.25
@kat_ 7 ročné dieťa sa teší na darčeky pod stromčekom, na hračky.....

7miriam77
4. dec 2024

Ak ešte nemá, tak z Albi knihy o zvieratách plus pero

simca06022011
4. dec 2024

7rocnemu? velku encyklopediu kvalitnu. lego... a kludne aj nejake male zviera ak ma miesto a chyba mu nejake (neviem ci figurky alebo co kupujete),a k chodi zvierata aj do prirody pozerat, nejaky prizkumnicky kufrik, su rozne s lupami, nadobou na hmyz (ak si dobre pamatam), dalekohlad.. neviem aky zaujem ma velky o zvierata.
A moje dieta veru dostalo pod strom a bola z toho najviac na makko, tromflo to aj xkrat drahsi pocitac pod stromom = skrecok. Prveho mala ked mala veru 5rokov...do tych cca 8. Potom dostala v 10tich dalsieho. Tak casom mozno take male zviera = ktore zvladnete ak mate podmienky samozrejme.

lenka.25
4. dec 2024

@sisska96 to tvrdíš ty. moje deti sa vždy potešili aj zážitkovým darčekom

lenkas17
Autor odpoveď zmazal
monikatiera
autor
4. dec 2024

Dakujem pekne za vase odpovede 🙂 oslovila ma ta encyklopedia alebo aj ten priezkumnicky kufrik s dalekohladom

christie11
4. dec 2024

@monikatiera dalekohlad odporucam kupit klasicky, nie detsky. Pripadne moze byt aj monokular,aby mu nebol velky

rorino
4. dec 2024

@monikatiera nás syn dostal na 6. narodeniny terarium s agamou.

ayato
4. dec 2024

@sisska96 to mi pripomína môjho 6 ročného minulý rok na Vianoce. Odbaľov u svokry darčeky a dostal obálku v nej pohľadnicu a 100€ a on celý znechutený.. hmm iba nejaký zelený papierik 😐😂 čakal hračky.. ďalekohľad je fajn, my sme kupovali aj pokus vodné draky, na narodeniny dostane motyliu farmu, chcela som na Vianoce, ale húsenice sa dajú len od Marca do septembra kúpiť. Rozmýšľala som aj nad mravcou farmou.

tinkavvv
5. dec 2024

@monikatiera skus pozriet aj sadu pokusov na doma. U nas to malo uspech.