icon

Vianočný darček pre svokru

somkamka
4. dec 2022

Ahojte dievčatá, čo kupujete svokre na Vianoce?
Tej mojej sa kupuje veľmi ťažko, chcela by som ju úprimne potešiť. Ale vôbec sa nemaľuje, na kozmetiku si nepotrpí. Takže či jej kupim nejaký kvalitný šampón, alebo obyčajný z potravin, tak jej je to jedno, lebo ma aj výbornú kvalitu vlasov. Na krémy na pleť si taktiež nepotrpí, stačí jej indulona alebo čokoľvek nájde v šuflíku. Nepoužíva ani masky na pleť, laky na nechty, nič navyše. Neparádi sa. Knihy nečíta, nemá žiadne hobby, ktorému by sa venovala. Kabelky nenosí vôbec, len peňaženku a mobil do ruky. Šperky ma na sebe jedny a tie iste odkedy ju poznám. Parfumom nechcem riskovať, že sa netrafim.
Na steny nechce vešať nič, skrinky a poličky ma preplnené dekoráciami. Vnúčatá nemá.
Je ženou v domácnosti, ale nechcem jej kúpiť napr sadu pohárov alebo kuchynské utierky. Chcem aby to bolo pre ňu a potešilo ju to.
Na posledné Vianoce a narodeniny od nás dostala poukážku na celotelovo masáž, poukážku na pedikúru, kozmetiku s masazou pleti…nechcem sa opakovať, chcelo by to niečo nové.

sticker
Strana
z2
kvetinka75
5. dec 2022

veď je mladšia ako ja, čakala som 70 ročnú pani 😀. Ja by som jej kúpila poukážky - kozmetička, kaderníčka, masáž, wellness. Alebo do obchodu na nákup oblečenia. Źena v domácnosti- čo robí celé dni? Predpokladám, že malé dieťa už nemá. To si neviem predstaviť v tomto veku byť doma a nemať žiadne záľuby. Alebo jej zaplať kurz jogy , rôzne čaje z čajovne, ak pije kávu - rôzne druhy káv, masážny prístroj. Toľko je možností.

smajlik323
5. dec 2022

@somkamka kabelka, peňaženka,šál,rukavice niečo čím sa aj poparadi hoc len cestou do obchodu ... Za predpokladu,že napíšes nikam nechodí

prasiatko30
5. dec 2022

A co tak novy bike -taky aby mohla chodit do roboty/na nakupy. Korcule. Pripadne kupit jej predplatne do posilky ale chodit s nou - nieco v zmysle prihlasila som nas posilky a budeme sa spolocne podporovat. Listky do divadla/kina - ale ponat to skor ako spolocnu akciu nie kupit jej listok a mozes ist s kym chces - ona vypada dost pasivna osoba. Teda aspon podla toho co pises. Alebo nam napises ake hobby ma mimo upratovania domu a sedenia a pozerania do blba perdon na telku

prasiatko30
5. dec 2022

@kvetinka75 presne ja som si uz predstavovala dochodkynu a to este mlada zena 😱

lenka567899
5. dec 2022

@oli18 a prečo by nemohla žiť ako žienka domáca? 🤦‍♀️

kvetinka75
5. dec 2022

@lenka567899 môže, prečo nie? Mňa by len zaujímalo, čo celý deň doma robí. Lebo ak nemám doma malé deti, neviem si predstaviť, čo by som celé dni doma robila. Upratovať a variť každý deň určite nemusí.
To ma len zo zvedavosti zaujíma. PRetože ak nemám žiadne záujmy, už len ten TV zostáva

prasiatko30
5. dec 2022

@lenka567899 vsak moze byt zienka domaca ale vela zien, ktore poznam a su doma maju aj zaujmy - cestovanie, spolupracuju s charitou, angazuju sa v skolach ktore navstevuju ich deti, studuju na vs alebo vsetky kurzy ake chytia tak tam su a chodia do skoly. Ucia sa jazyky/joga/gym/kucharske kurzy. Poznam jednu co sa dokonca angazuje v politike - nerobi. Ale asi nemame celkovy obraz o tom co zaujima svokru

zuzki1
5. dec 2022

@pupavocka101 my už pre rodičov a starých rodičov tiež sa pýtame , nech je to niečo co využijú a poteší ich 👍

Strana
z2