icon

Vlastná pesnička ako originálny darček pre dieťa

reina23
24. júl 2025

Milé mamičky, uvažujem nad niečím originálnym k narodeninám môjho synčeka a napadla mi pesnička. Ale nie len nejaká stiahnutá z YouTube, ale pesnička priamo o ňom – so spevom, s menom, s tým, čo má rád.

Narazila som na stránku https://www.tvorbapesnicky.sk/, kde stačí opísať, čo by mala pesnička obsahovať (napr. jeho obľúbené veci, meno, zvieratká, tému...) a oni ju podľa toho vytvoria – text, hudba, spev.

Skúšali ste niektorá niečo podobné? Myslíte, že by sa to deťom páčilo? Prípadne máte tipy, čo by v takej pesničke určite nemalo chýbať? 🙂

deedol
24. júl 2025

zadaj to AI a vytvori ti.

glade22
24. júl 2025

Môj kamarát robil pesničku pomocou AI

janai1
24. júl 2025

založíš ďalšiu tému lebo aj táto odpoveď je taká istá ako v 1.?

tundra
24. júl 2025

Reklama na web...

asocial
24. júl 2025

@reina23 no jo.. aj tak ti zmažú príspevok, zrejme propagujes.web. nie je to veda, robila som viackrát pieseň pomocou umelej inteligencie. Žiadna veda, sú aj bezplatné verzie.

nyusika
24. júl 2025

kazde dieta sa pototo od stastia, ked mu mater zlozi pesnicku 😀

reklama na web - nahlasene

nikaeli
24. júl 2025

Pozrela som si web, zaujímala ma cena. Vypočula som si ukážky a prepáč - ak je to vaša práca - nepáči sa mi spev, celkovo prevedenie 🤷🏻‍♀️ môj syn je vďačné dieťa, jeho by to možno potešilo, ale aby si to púšťal dokola? to nehrozí.. za také prachy radšej kúpim lego a knihu...

ayato
24. júl 2025

Nejdú kšefty?

angeli121212
24. júl 2025

@reina23 mna by toto ako dieťa skôr sklamalo nie potešilo

zuzubb007
24. júl 2025

Tak taká kravina by nepotešila žiadne dieta

sili82
24. júl 2025

Vypočula som si ukážky a teda AI ti urobí lepšiu pesničku a zadarmo. Nemyslím, že dieťa taký darček ocení.

januska12323
24. júl 2025

Radšej sprav knihu s jeho menom.

guudy
24. júl 2025

@reina23 z pohladu hudobne nadaneho cloveka. Tie ukazky su velmi amaterske. Hudba neoriginalne odrhovacky. Zensky hlas je neprijemny na pocuvanie a pan rozprava nejak tvrdo, nie? Babka Anyčka ma dostalo.

kvety_navzdy
Odpoveď bola odstránená
ravehami
25. júl 2025

Slova cez chatgpt a hudby a spev cez sunto a je to zadarmo 🙂