icon

Vyberte ideálnu pieseň na tanec s rodičmi na svadbe

9. jan 2025

Ahojte! Čoskoro nás čaká svadba a máme dilemu ohľadom rodičovského tanca, respektíve piesne. Hudobnú produkciu si robíme samostatne, preto odpovede typu poraď sa s DJom mi veľmi nepomôžu.
Naša predstava je, že to bude niečo slovenské, aby rozumeli aj starí rodičia (a aby to "sedelo" aj s našim tancom, tiež máme slovenskú), no zároveň niečo rezké (nie ťahavé ľudovky). Môže to byť aj ľudovka, ale skôr sme za niečo modernejšie, neokukané... Diskusie a odporúčania som prešla, no zatiaľ som si nič nevybrala - páčila sa mi poďakovanie rodičom od Ližbetin, to sa žiaľ nehodí, lebo máme obaja rozvedenych rodičov.
Zhrnutie: niečo rezké, neobohrané, aby sa to nikoho nedotklo...
Čas sa krati a ja prepadám smútku, že neviem ako to vyriešiť.

Ďakujem!

Zn.: Zúfalá buduca nevesta

motogirl699
9. jan 2025

My sme mali ako pesničku na tanec s rodičmi - Korene od Iconito

h2
9. jan 2025

Bola som.na svadbe, kde mladí tancovali s rodičmi na toto:

https://www.youtube.com/watch?v=32fBdPreBNw

Akože, nie som fanynka tohoto štýlu hudby, ale bolo to ozaj nádherné, slzy mi tiekli a nie len mne.

lucia13022023
9. jan 2025

@motogirl699 korene sú nádherné... My sme mali netradičnú svadbu ale keby mame klasickú, na 100% mame túto pesničku.

motogirl699
9. jan 2025

@lucia13022023 my sme mali síce svadbu doma na záhrade, ale pesnička bola určite čarovná. Všetci sme mali slzičky

lucia13022023
9. jan 2025

@motogirl699 aj ja pri nej vždy revem. A keby ju mam na svadbe tak si môžem robiť makeup druhý krát 😅

michelle567
9. jan 2025

Tie korene sú pekná pesnicka, nepoznala som ju. Ale na tanec s rodičmi by som si ju nedávala, nemá také tanečné tempo pre mňa 😄 viac sa mi páčia ti Kollárovci 🙂