Vybrala som pekné šaty na svadbu?
Baby poraďte, vybrala som dobre šaty? Som trosku na pochybách že budem škaredá a tlstá nevesta 🙈 mam 97 Kil som tehotná a postavu mam jablko široký vrch a tenké nohy. Hlavne široký chrbát mam. Ďakujem za rady

Nevyzeras tucna, saty ti velmi pristanu, krasna nevesta budes😊 spona sa mne osobne velmi paci
Šaty sú krásne, sedia Ti super, len tú sponu (opasok) by som dala tiež urcite preč. Pôsobí gýčovo. Veľa šťastia❤
Mas ich krásne, zostihluju ta 🙂
@jajusa85 su ok, 🙂)))
Podľa mňa skvelý výber, nie je nič vidieť a už dupľom nie žiadne Kika navyše, sú veľmi pekné a Ty tiež. Je to Tvoj deň/Váš ide hlavne o to ako sa v nich cítiš.
Áno, dobre si vybrala, saty sú pekné aj ti sedia velmi pekne na postave. Ono ked zena vie co jej pasuje na postavu tak tie saty robia zazraky 😉
Veľmi krásne šaty. Nečítala som ako to dopadlo, snáď si ich vzala. Veľmi ti pristanu, budeš krásna nevesta 😘
Krásna ste
Mne osobne sa nepacia ale nazor druhych ti moze byt ukradnuty. Pokial sa tebe pacia tak.neries
@jajusa85 vyzeráš v nich veľmi pekne
@andreagajewska myslím že už je šťastne vydatá skoro dva roky 😁

97 kilo?Fakt, nesekla si sa? Vôbec by som Ti toľko netipla. Myslím, že si si vybrala veľmi dobre, šaty sú samé o sebe krásne, sedia Ti. Vôbec nebudeš škaredá a tučná nevesta. Si veľmi pekná. Budeš krásna nevesta. Takže takéto myšlienky nechaj doma, lebo sú neopodstatnené. Uži si svadbu a prajem všetko dobré v manželstve 🙂