icon

Vybrala som pekné šaty na svadbu?

jajusa85
7. aug 2020

Baby poraďte, vybrala som dobre šaty? Som trosku na pochybách že budem škaredá a tlstá nevesta 🙈 mam 97 Kil som tehotná a postavu mam jablko široký vrch a tenké nohy. Hlavne široký chrbát mam. Ďakujem za rady

Vybrala som pekné šaty na svadbu?
Strana
z2
ysseba
7. aug 2020

97 kilo?Fakt, nesekla si sa? Vôbec by som Ti toľko netipla. Myslím, že si si vybrala veľmi dobre, šaty sú samé o sebe krásne, sedia Ti. Vôbec nebudeš škaredá a tučná nevesta. Si veľmi pekná. Budeš krásna nevesta. Takže takéto myšlienky nechaj doma, lebo sú neopodstatnené. Uži si svadbu a prajem všetko dobré v manželstve 🙂

medeaa
7. aug 2020

@jajusa85 su krasne a sedia ti 💗 ale naozaj.

nenne27
8. aug 2020

Nevyzeras tucna, saty ti velmi pristanu, krasna nevesta budes😊 spona sa mne osobne velmi paci

petrolejkav
8. aug 2020

Šaty sú krásne, sedia Ti super, len tú sponu (opasok) by som dala tiež urcite preč. Pôsobí gýčovo. Veľa šťastia❤

arcanne2
8. aug 2020

Mas ich krásne, zostihluju ta 🙂

kassandra25
8. aug 2020

@jajusa85 su ok, 🙂)))

gabrielapatrik
8. aug 2020

Podľa mňa skvelý výber, nie je nič vidieť a už dupľom nie žiadne Kika navyše, sú veľmi pekné a Ty tiež. Je to Tvoj deň/Váš ide hlavne o to ako sa v nich cítiš.

queen_el
8. aug 2020

Áno, dobre si vybrala, saty sú pekné aj ti sedia velmi pekne na postave. Ono ked zena vie co jej pasuje na postavu tak tie saty robia zazraky 😉

olafienko
8. aug 2020

@jajusa85 podla mna ti svedčia☺️

fiafia
8. aug 2020

Veľmi krásne šaty. Nečítala som ako to dopadlo, snáď si ich vzala. Veľmi ti pristanu, budeš krásna nevesta 😘

miriam11
Odpoveď bola odstránená
larisalarisa
8. aug 2020

Krásna ste

wasabka
8. aug 2020

@jajusa85 Pekné šaty, pekná nevesta...podľa mna super výber šiat 😊

luci_ba
11. aug 2020

@jajusa85 veľmi pekna si, ja by som ani nahodou nepovedala ze si tehotná a nevyzerás ze mas 97kil.. a kašli na to kolko máš kil, si krasna

kvetinka75
11. aug 2020

Mne osobne sa nepacia ale nazor druhych ti moze byt ukradnuty. Pokial sa tebe pacia tak.neries

andreagajewska
25. mar 2023

@jajusa85 vyzeráš v nich veľmi pekne

gubcikova
25. mar 2023

@andreagajewska myslím že už je šťastne vydatá skoro dva roky 😁

Strana
z2