Vybrala som pekné šaty na svadbu?
7. aug 2020
Predošlá
Strana
z2
Nevyzeras tucna, saty ti velmi pristanu, krasna nevesta budes😊 spona sa mne osobne velmi paci
Šaty sú krásne, sedia Ti super, len tú sponu (opasok) by som dala tiež urcite preč. Pôsobí gýčovo. Veľa šťastia❤
Podľa mňa skvelý výber, nie je nič vidieť a už dupľom nie žiadne Kika navyše, sú veľmi pekné a Ty tiež. Je to Tvoj deň/Váš ide hlavne o to ako sa v nich cítiš.
Áno, dobre si vybrala, saty sú pekné aj ti sedia velmi pekne na postave. Ono ked zena vie co jej pasuje na postavu tak tie saty robia zazraky 😉
Veľmi krásne šaty. Nečítala som ako to dopadlo, snáď si ich vzala. Veľmi ti pristanu, budeš krásna nevesta 😘
Mne osobne sa nepacia ale nazor druhych ti moze byt ukradnuty. Pokial sa tebe pacia tak.neries
Predošlá
Strana
z2

97 kilo?Fakt, nesekla si sa? Vôbec by som Ti toľko netipla. Myslím, že si si vybrala veľmi dobre, šaty sú samé o sebe krásne, sedia Ti. Vôbec nebudeš škaredá a tučná nevesta. Si veľmi pekná. Budeš krásna nevesta. Takže takéto myšlienky nechaj doma, lebo sú neopodstatnené. Uži si svadbu a prajem všetko dobré v manželstve 🙂