Vydávanie sa a 4-mesačný synček
Ahojte, tak sa nám to stalo, že do dlho naplánovanej svadby som otehotnela, z čoho sa veľmi tešíme lebo sme mali problémy...
Bude mať 4 mesiace, keď budeme mať svadbu.
Viem že si povahu bábätka nevyberiem, no nejak dúfam že to spolu zvládneme. Všetci sú ochotní pomáhať v ten deň..
Premýšľali sme aj o posunutí o rok, no nechceme to moc odkladať a zhodli sme sa že nebežiace dieťatko bude možno menej náročné. Ale nemusí byť.. :D
Pracujem s deťmi 0-12m (fyzio) už niekoľko rokov, takže mám predstavu, čo dieťatko obnáša, a hlavne sme odhodlaní to zvládnuť, aj celá rodina🙂
Mali ste niektorá svadbu s tak malým dieťatkom ?
Ak ma tu chcete zhodiť za to že nemáme svadbu pred narodením, alebo že nemám šajnu aké je to mať tak malé dieťa, tak prosím nekomentujte :D
Podla mna 4 mesiace su celkom idealne. Ak bude mat koliky, tak uz bude relativne po. Este bude 3x denne spinkat a ked babku pomozu, mozes si aj svadbu uzit
🙂
Ja som sice taku svadbu nemala, my sme to stihli este ked bol maly v brusku 😊 ale boli sme na svadbe, kde babatko malo asi 5 mesiacov, mali k nemu opatrovatelku - kamosku a bolo to uplne v pohode, obcas mamina odbehla, nikomu to nevadilo. Na obrade to bolo krasne, lebo malu mali po cely cas na rukach so sebou. Ja hovorim, chodte do toho, urcite to zvladnete 😊
za mna - radsej tento vek, ako 6- 7 mesiacov kym este nechodi ;) toto bude OK ;)
dva tyzdne dozadu som bola na takej svadbe, kde sa dieta novomanzelom narodilo v maji tusim. a bolo to v pohode, len to tak blbsie vyznelo v tom kostole, ze ked budu mat deti a pri tom vonku v kociku pred kostolom sa uspavalo. bolo na svadbe dokonca este jedno male babatko a pohoda, ziaden plac sme nepoculi a aj nevesta sa vacsinou zdrziavala medzi hostami. ak mas niekoho zodpovedneho, komu ho budes moct zverit pocas obradu i pocas celej svadby tak preco nie.
Kamoši mali 3 mesačnú, prestriedala sa pri nej celá rodina a kamaráti. Veľa fotiek s malou, tancovala s ľuďmi, krásne fotky s mladomanželmi aj v kostole aj na oslave, hudba jej nevadila, ani veľa ľudí.
Mali tam miestnosť, kde spala, najbližšia rodina sa striedala so strážením a malá vydržala do rána.
A boli tam ešte asi 3 kočíkové bábätká, všetky pod jeden rok a super zvládli.
Neboj, zvládnete, užijete si 😊

O take komentare aa nemusiš báť, v dnešnej dobe je to normálne 🙂 .. a co tak si k malému zavolať opatrovateľku ? Sice moj uz bol starší a zas riziko, že by plakal ale vsetko zvladol .. a taketo babatko nech ti nosí len na kojenie ak kojíš a uži si svadbu