icon

Zábavný program na Silvestra pre deti bez animátorov

miskabiska
27. dec 2024

Ahojte, chcela by som sa s vami, skúsenými mamičkami, poradiť. Na Silvestra usporadúvame veľkú párty (cca 50 ľudí), kam príde aj niekoľko cca 5 - 7 ročných detí. Chceli by sme rodičov trochu odbremeniť a tak nám na poslednú chvíľu napadlo, že by sme pre decká mohli spraviť nejaký jednoduchý, ale zábavný animačný program. Animátora však už nezoženieme, poradili by ste prosím nejaké aktivity, ktorými by sme deti mohli zabaviť aj bez animátorov? Nechceme len pustiť telku, ale niečo, čo deti zabaví a aj trochu unaví 🙂

lenuska9999
27. dec 2024

@miskabiska pozri na pintereste rôzne nápady na aktivity pre deti, ja odtial čerpám nápady na každú oslavu.

miskabiska
autor
27. dec 2024

@lenuska9999 ďakujem, už som tam pátrala 🙂, no chcela som ešte skúsiť aj tu. Viac hláv - viac rozumu

tinka_1807
27. dec 2024

@miskabiska spoločenské hry - človeče nezlob sa, karty, pexeso, vymyslieť pátraciu hru po vonku (večerná hra - niečo hľadaju za plnenia úloh a pod.)
Možností je veľa, určite aj Google poradí 🙂

hellwant
28. dec 2024

Dostal som tak vytuzeny scrabble pod stromcek, tak mastime a verim, ze aj na Silva budeme. Chcel som aj kvôli synovej slovnej zasobe, nech sa zlepsi a premysla a syn ma prekvapil, je lepsi ako mama- ucitelka, tak ale ona je slabsia po chripke. Ale super, overuje slova na nete cez slovnik, sikulka mala- hkavne ked mu treba hovorove, ci narecove vyrazy. 😅 Aj žolika zahrame.