Zabudli na vás muži na deň žien?
Ahojte spomenuli si vaši muži na mdž? Lebo ten môj ani nevedel že nejaké je😄 minulý rok ma zobral na večeru, ale tento rok zabudol, aj na vás zabudli? Som myslela že aspoň čokoládu donesie.
@anonym_autor neriešime to. Ale urobil pre mňa cez víkend milión malickosti, takže som sa necítila neobdarovana
Áno, zabudol. Celý deň sme sa motali v záhrade. A večer mu vravím, nech mi spraví aperol. Kuka na mňa, ja na neho a vravím, že MDŽ. 😁 Ale aspoň v záhrade porobil,čo ja nemusím 😂😂😂
@anonym_autor Môj zabudol a tak bol u mňa MDŽ úplne obyčajný deň.
Neviem ci by zabudol,nezabudol ale akurát sme boli v obchode keď mu hovorím,že idem vybrať kvety pre brata ktorý ich chcel dať v rámci rodiny. Deti boli zvedavé,že načo kvety tak im vysvetlil a pomohli mu vybrať pre mňa 😁
"zabudol" resp neriešime., neslávne ani "deň mužov"...spravili sme si s dcérou banský deň, kino, obed...poobede prechádzka, chlap nachystal veceru
@anonym_autor teraz neviem.... ráno som vstala veľmi skoro navarila ..a odišla do prace...este mi vola ze ci mi priniesť jesť...a ja zduta ze nie...a on ani nedošiel...tak reku fajn...a večer bol v obchode uz nič samozrejme nemali...tak bol kupovať žeby ( to je skor jeho úchylka ako moja ) za 10e a vyhrajte 2e...super...to radšej nemusel nič. Niesom extra romantik ale tak....aspoň v práci kolega rozdával kvietok
Nie, nezabudol. Mne aj dcéram a svojej mame kúpil kytice spolu so synmi. Želal mi dokonca aj môj šef.
Nezabudol a kedze mame aj mladu ,,,zenu,,,doma tak aj dcera dostala.Muz nikdy nezabuda,na toto si vzdy potrpi.Dnes mi ale hovori,no len ja nic nedostavam ani na den otcov.
Vy viete kedy je???Ja veru nie.
@anonym_043043 je v tretiu nedeľu mesiaca jún. Tento rok 21.6. snažím sa nezabúdať a pripomínam to detom. Nie vždy sa mi darí, ale zase veď nie je môj tato 😅

Nezabudol a kedze mame aj mladu ,,,zenu,,,doma tak aj dcera dostala.Muz nikdy nezabuda,na toto si vzdy potrpi.Dnes mi ale hovori,no len ja nic nedostavam ani na den otcov.
Vy viete kedy je???Ja veru nie.