icon

Zabudli na vás muži na deň žien?

Dnes o 07:25

Ahojte spomenuli si vaši muži na mdž? Lebo ten môj ani nevedel že nejaké je😄 minulý rok ma zobral na večeru, ale tento rok zabudol, aj na vás zabudli? Som myslela že aspoň čokoládu donesie.

Strana
z2
anonym_043043
Dnes o 10:21

Nezabudol a kedze mame aj mladu ,,,zenu,,,doma tak aj dcera dostala.Muz nikdy nezabuda,na toto si vzdy potrpi.Dnes mi ale hovori,no len ja nic nedostavam ani na den otcov.
Vy viete kedy je???Ja veru nie.

dankanka
Dnes o 10:23

@anonym_autor neriešime to. Ale urobil pre mňa cez víkend milión malickosti, takže som sa necítila neobdarovana

viktoriaandrascik
Dnes o 10:29

nezabudol

annel19
Dnes o 10:43

Áno, zabudol. Celý deň sme sa motali v záhrade. A večer mu vravím, nech mi spraví aperol. Kuka na mňa, ja na neho a vravím, že MDŽ. 😁 Ale aspoň v záhrade porobil,čo ja nemusím 😂😂😂

ivanaks
Dnes o 10:50

@anonym_autor Nezabudol.

anonym_c89f44
Dnes o 11:01

@anonym_autor Môj zabudol a tak bol u mňa MDŽ úplne obyčajný deň.

katulienocka999
Dnes o 12:50

Neviem ci by zabudol,nezabudol ale akurát sme boli v obchode keď mu hovorím,že idem vybrať kvety pre brata ktorý ich chcel dať v rámci rodiny. Deti boli zvedavé,že načo kvety tak im vysvetlil a pomohli mu vybrať pre mňa 😁

sense
Dnes o 14:03

"zabudol" resp neriešime., neslávne ani "deň mužov"...spravili sme si s dcérou banský deň, kino, obed...poobede prechádzka, chlap nachystal veceru

Strana
z2