icon

Začali ste už nakupovať vianočné darčeky?

alofinka
6. okt 2025

Už kupujete vianočné darčeky? Lebo ja už som začala...

Strana
z2
anonym_c61a51
6. okt 2025

@alofinka ďakujeme za oznam. Ako to ovplyvní tvoje ďalšie nakoupovanie, či nakupuje aj niekto iný?

huxy
6. okt 2025

Ja už mám 90% pokúpené. Pomohla táto informácia?

earlgrey
6. okt 2025

Nie a ani ma nehne 🤣

rachel36a
6. okt 2025

Ja mam jeden samček. Pre seba😁

laskonkaa1
6. okt 2025

Zoznam čo pre koho kúpim už mám, ale začnem tak v novembri 🙂

glorikarebeka
6. okt 2025

Áno

rachel36a
6. okt 2025

Darček, nie samček 😁😁😁😁😁

lasona
6. okt 2025

Áno, uz som začala obzerať ze co. Potom bude zhon a mrte ludi v obchodoch

saxana000
6. okt 2025

Pomaly pozeram co by sa komu zislo ale este nemam kupene nic.

minenkaa
6. okt 2025

Nic nekupujem,ako načo

katkaseiner
6. okt 2025

este vobec nie...do vianoc ma este syn a ja meniny a manzel narodeniny... ani na tie este nic nemam vymyslene...

lizatko1009
6. okt 2025

nie? nemyslim na vianoce? nemam take pocity ako som tu minule citala, ze potrebujem stromcek postavit uz teraz? Pre nas je december najmarocnejsi pracovny mesiac a vsetko objednam, ziaden stres a obchody, ale nie tqk, ze budem pol dna rolovat stranky, lebo to neznasam idem na hotovu vec, ja nekupujem 10 blbosti, takže ziaden stres, akurat starym rodicom to pojdem do obchodu nakupit ako vyzizove doplnky, kremy na klby, knihy.

anonym_d7a258
6. okt 2025

fakt? nieje jedno kedy kto kupuje darceky?
niekto v juni niekto v decembri niekto nikdy

sense
6. okt 2025

Nie nakoľko chlap už dostal v predstihu, a dcéra sa ešte nerozhodla co

vladuska20
6. okt 2025

Mala som uz cokoladoveho mikulasa a coko gule,takze vianoce uz zacali v obchodoch.Ale u nas veru nie,kupujeme az v decembri.Ako aj stromcek kupujeme zivy,tyzden pred vianocami a vzdy na vianoce uz ma na sebe len papieriky od saloniek a gule.Vsetko pojedia este ani stromcek riadne nestoji,stavame tak 2dni pred vianocami az.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_c85d9e
6. okt 2025

ja som prvy kupila uz v juni listky na vianocne predstavenie Luskacika v SND a uz mam aj nejake dalsie pokupene a urobeny zoznam a hlavne tento rok som zuzila zoznam komu ich kupujem

patriciah1
6. okt 2025

@alofinka my sme si kúpili na Vianoce kávovar. 😁 Nevydržali sme a už je v plnej prevádzke. 😃 Veľmi si ale darčeky nekupujeme, svokra dostane nejakú poukážku, manžel trenky a ponožky, tak to stíham ešte nakúpiť. 😊

lauruska_sumienka
6. okt 2025

ja som pred tyzdnom este len kupovala narodeninove darceky. tento mesiac sondujem u deti, co by si priali na vianoce, a nakupy robim v novembri, v decembri uz len dotukavam detaily

kavasmliekom
6. okt 2025

@alofinka nemám, ale viem, čo kúpim, mam aj alternatívu, keby to nebolo dostupné.
Ako aj pečenie, výzdobu, atmosféru Vianoc. Cez advent.

lucik194
6. okt 2025

ani jeden a ani sa nechystam teraz kupovat. naskor v novembri.

este pred tym mame x narodenin, tie su dolezitejsie

anonym_ec5b6c
6. okt 2025

@alofinka tento rok nekupujeme darčeky

luckynat
6. okt 2025

@alofinka jasneeee, vsetko pozeram, zoznam spraveny, par veci uz som kupila. Keby nemal syn o 3 tyzdne narodky tak uz mam toho dost prenho 😂 My uz doma pozerame popelku a sam doma a vyrabame vianocne ozdoby 🤣 my sme este rychlejsi nez tesco s jeho vianocnou vyzdobou 🤣

zuzubb007
6. okt 2025

Nie nekupujem ešte, nestaviam ešte vianočný stromček, ani nepečiem 🙈🤣

zuzi0911
6. okt 2025

Ešte nie,lebo ka som to nevydržala mat schované 😅

minesasubu
6. okt 2025

niečo mám už kupené pre syna kedže boli 70 % zlavy na knižky , priebežne nakupujem celý rok ak mi niečo padne do okna a mám nachystané na meniny, narodky a vianoce celkovo na sviatky počas roka

henka123123
6. okt 2025

Nie..a tento rok ani beviem co kupit najradsej by som nikomu nic nekupila haha

bucko555
6. okt 2025

Nejaké už mám čo kupujem v priebehu roka keď si výpredaje, nejaké spoločenské hry, knihy a potom postupne vyťahujem keď sú sviatky

alica110
6. okt 2025

Už mám nakúpené 🙂

leuska0910
6. okt 2025

Akoze rozmyslala som, ze zacnem skor (asi ako kazdy rok), ale nechce sa mi, nemam na to naladu..

Strana
z2