Začali ste už nakupovať vianočné darčeky?
Už kupujete vianočné darčeky? Lebo ja už som začala...
Ja už mám 90% pokúpené. Pomohla táto informácia?
Nie a ani ma nehne 🤣
Ja mam jeden samček. Pre seba😁
Zoznam čo pre koho kúpim už mám, ale začnem tak v novembri 🙂
Áno
Darček, nie samček 😁😁😁😁😁
Áno, uz som začala obzerať ze co. Potom bude zhon a mrte ludi v obchodoch
Pomaly pozeram co by sa komu zislo ale este nemam kupene nic.
Nic nekupujem,ako načo
este vobec nie...do vianoc ma este syn a ja meniny a manzel narodeniny... ani na tie este nic nemam vymyslene...
nie? nemyslim na vianoce? nemam take pocity ako som tu minule citala, ze potrebujem stromcek postavit uz teraz? Pre nas je december najmarocnejsi pracovny mesiac a vsetko objednam, ziaden stres a obchody, ale nie tqk, ze budem pol dna rolovat stranky, lebo to neznasam idem na hotovu vec, ja nekupujem 10 blbosti, takže ziaden stres, akurat starym rodicom to pojdem do obchodu nakupit ako vyzizove doplnky, kremy na klby, knihy.
fakt? nieje jedno kedy kto kupuje darceky?
niekto v juni niekto v decembri niekto nikdy
Nie nakoľko chlap už dostal v predstihu, a dcéra sa ešte nerozhodla co
Mala som uz cokoladoveho mikulasa a coko gule,takze vianoce uz zacali v obchodoch.Ale u nas veru nie,kupujeme az v decembri.Ako aj stromcek kupujeme zivy,tyzden pred vianocami a vzdy na vianoce uz ma na sebe len papieriky od saloniek a gule.Vsetko pojedia este ani stromcek riadne nestoji,stavame tak 2dni pred vianocami az.
ja som prvy kupila uz v juni listky na vianocne predstavenie Luskacika v SND a uz mam aj nejake dalsie pokupene a urobeny zoznam a hlavne tento rok som zuzila zoznam komu ich kupujem
@alofinka my sme si kúpili na Vianoce kávovar. 😁 Nevydržali sme a už je v plnej prevádzke. 😃 Veľmi si ale darčeky nekupujeme, svokra dostane nejakú poukážku, manžel trenky a ponožky, tak to stíham ešte nakúpiť. 😊
ja som pred tyzdnom este len kupovala narodeninove darceky. tento mesiac sondujem u deti, co by si priali na vianoce, a nakupy robim v novembri, v decembri uz len dotukavam detaily
@alofinka nemám, ale viem, čo kúpim, mam aj alternatívu, keby to nebolo dostupné.
Ako aj pečenie, výzdobu, atmosféru Vianoc. Cez advent.
ani jeden a ani sa nechystam teraz kupovat. naskor v novembri.
este pred tym mame x narodenin, tie su dolezitejsie
@alofinka tento rok nekupujeme darčeky
Nie nekupujem ešte, nestaviam ešte vianočný stromček, ani nepečiem 🙈🤣
Ešte nie,lebo ka som to nevydržala mat schované 😅
niečo mám už kupené pre syna kedže boli 70 % zlavy na knižky , priebežne nakupujem celý rok ak mi niečo padne do okna a mám nachystané na meniny, narodky a vianoce celkovo na sviatky počas roka
Nie..a tento rok ani beviem co kupit najradsej by som nikomu nic nekupila haha
Nejaké už mám čo kupujem v priebehu roka keď si výpredaje, nejaké spoločenské hry, knihy a potom postupne vyťahujem keď sú sviatky
Už mám nakúpené 🙂
Akoze rozmyslala som, ze zacnem skor (asi ako kazdy rok), ale nechce sa mi, nemam na to naladu..

@alofinka ďakujeme za oznam. Ako to ovplyvní tvoje ďalšie nakoupovanie, či nakupuje aj niekto iný?