Zajtra sa vydávam a neviem sa tešiť
Ahojte baby, zajtra sa vydavam... A ja sa vobec neviem tesit. Praveze naopak. Zaroven som tehotna v 3.trimestri. dufam ze je to hlavne hormonalna zalezitost ale poradte ako to s nejakym najvacsim kludom prezit zajtra.
Dakujem pekne
A máš aj nejaký reálny dôvod prečo sa netešíš? Nejaké pochybnosti o partnerovi, alebo?
Autorka: Hormony. Hlavne si nic nepripustaj. Staci povedat ano. Zvysok uz pojde samospadom. Drzim prst 😉
Ja som mala hrozné rozpoloženie pred svadbou, lebo sme sa brali pred lockdownom a vkuse nejaké zmeny boli čo sa smie a čo nie, ešte večer pred svadou som revala ako tur 😀. Potom to síce vypálilo všelijako, ale som šťastná, že som sa vydala za môjho muža. 😀
Aj ja som sa vydávala v tehu pred 17r a viem že som nespala skoro od rána , mala som nejaký zvláštny pocit ale to bude tehu😃
Znama sa vydavala tak, ze stala v kostole uz hodinu, vsetci v laviciach, zenichovi sa nedalo dovolat. Ona uz plakala, ze ju nechal. Nakoniec sa jej ozval z nemocnice. Cestou na sobas mal nehodu, napalil do neho nejaky vyrastok, cerstvy vodic, na tatkovom aute. Ale nakoniec prisiel, chudak este otraseny, v sadre, farar bol zlaty, urobil im okno medzi dvoma dalsimi sobasmi v ten den, trochu im skratil omsu, ale vzali sa.
Tiez hovorila, ze aj mala divne pocity rano pred svadbou, ci sa vobec chce vydat. Ale po tomto vedela na sto percent, ze sa vydat chce. Tak nejak okusila fakt, ake by to bolo, keby ho navzdy stratila.
Svadba v podstate už toho veľa nezmení. Dieta vas bude spájať celý život. Toto je len formalita, tak to skus tak brat.
Moze to bytlen predsvasobna nervozita. Znama sa den pred svadbou tak vadila s nastavajucim ze som myslela ze ziadna svadba nebude. Ako fakt drsne, riadne nadavky lietali.
Su spolu uz asi 20 rokov, co vnimam ja tak stastni.
Mas nervozitu z toho dna alebo si nie si ista buducim manzelom?
ja by som svadbu asi odložila... si v 3 trimestri - načo sa trápiť...
@deti95060810 to je rada... 🙂 Ona sa vydava zajtra, nie za tyzden, mesiac... Vsetko uz ma urcite nachystane.
Ja som sa tiež netešila. Nemala som ten wau pocit. Nebolo to o tom, ze som sa nechcela vydavat, ale len o tom, ze take saskarady nie su pre mna 🙂, prezila som a som stastna. S manzelom sme spolu uz rok predtym byvali, cize nic sa nezmenilo. P.S. vydavala som sa dost narychlo, nebola som nehotna, skor to bol len taky napad, ze vezmime sa 🙂 manzelmi sme takmer 4r
Nemam pochybnosti o muzovi, vcera sme sa troska chytili, to je pravda ale to uz obaja mame troska vyhrotene nervy.. berieme to ako velku zmenu a velky krok v zivote kedze za mesiac a pol sa narodi male a budeme manzelmi. Chodime spolu skoro 7 rokov, 7 rokov spolu aj zijeme v jednej domacnosti cize pozname sa. Nase mami prilozili vo velkej miere ruku k dielu bez nasho vedomia a teda vela veci nebude ani troska podla nasich predstav, aj ked to mysleli v dobrom. Saty som si vybrala podla seba, no vypocula som si na ne rozne poznamky.. lenze musela som vyberat podla toho aby som sa do nich zmestila a vydrzala v nich cely den. A mam take zmiesane pocity celkovo z toho.. no je to uz zajtra a ja tomu neviem uverit..
Drzim palce, nech vsetko prebehne bez komplikacii a uzijes si to ❤️
Sú to normálne pocity, aj ja som také mala...hormóny, stres a vsetko do toho...plus sme sa este stihli pohadat..... nikoho nerieš iba Vás dvoch (teda troch ) a uži si deň. Určite všetko dobre dopadne.
K šatám- sto ľudí sto chutí. Hlavne, že sa v nich v rámci možností budeš cítiť O.k.
Dakujem, vela to pre mna znamena ked dostavam pochopenie. ❤️
Pošli nám zajtra fotku, pokojne aj bez hlav. 🙂 Isto budes krásna nevesta, veď máš najväčší poklad v brušku. ❤️ To je normálne,že ste sa pochytili s mužom, v takýchto náročných situáciach sa to bezne stáva. 🤷 Dobre sa vyspi a zajtra si to v rámci možností užívaj. Držíme palce!
Nerieš druhých. Upokoj sa a uži si to. Nám tiež moja svokra do všetkého kafrala, chceli sme malú svadbu a ona furt pridávala že toto treba a furt niečo. Neriešila som mne šlo len o jedno. Vybavila som akurát jedlo a posedenie, termín a šaty. (tiež mi na ne hundrali) Čo už chcela ona nech si rieši a tak aj bolo. Svoje sme si odbili na úrade a už sme si len užívali občerstvenie a tých pár pozvaných čo sme tam chceli.
Zajtra sa vam tu ohlasim. Dufam ze ziva 😀 a ked vyjde aj nejaka pekna fotka, pridam sem 😊
Tak to bude len klasicka nervozita zo zodpovenosti a zmeny. Uvidis, ze to dobre dopadne.
Najlepsie je rano po tom. Ked otvoris oci a uvedomis si: Kurnik, ja som uz manzelka. 🙂
A zaroven pocit, ze sa vlastne nic nezmenilo. Slnko vyslo, vtaky lietaju, zem sa stale toci na vychod. Vsetko je v pohode. 🙂
Budem asi hnusna ale nechapem zenu ktora 7 rokov je vo ,,vztahu" a potom sa musi vydat lebo caka dieta. V zivote by som uz tolko necakala.ja som cakala 6 rokov a bola to moja najvacsia chyba v zivote. Teraz som s mojim pol roka a uz planujeme svadbu a dieta az po svadbe
To za celych 7 rokov si mu nestala xa to aby si ta vzal? Smutne
Zajtra to z teba opadne, uvidíš. Držím palce 🍀❤
Zajtra sa venuj sebe, novomanželovi a svadobným hosťom. Nech ťa ani nenapadne ísť na MK. Cíť sa dobre, je to váš veľký deň. Nech všetko dobre dopadne. Nestrácajte nervy a obrúčky. Nech máte všetci príjemné a krásne spomienky na tento deň. 🙂 ❤
@modrykolibrik mojej susede hovoril chlap,že si ju vezme, až keď s ňou bude mať dve deti. Majú dve dcéry a už sú vziati. 🤣
tak tak.Ja keby mám zlý pocit nešla by som do toho nech si rozpráva kto chce čo chce.Odložila by som to a potom by som po čase uvidela čo a ako.Fakt ak máš ozaj zlý pocit nerob to proti svojej vôli.Ale to len ty vieš či je to obyčajný stres alebo niečo viac
dozaista svoje urobili hormony, takze to by som to tak strasne nebrala, myslim, ze to je proste aj vysledok toho, ze bolo toho na vas vela, aj na teba, aj na muza a sa to aj vyhrotilo, hlavne je podla mna si nepripustat, neriesit, nepitvat a mysliet na to, ze je to o vas dvoch a o nikom inom

Fuu, no keď chceš zajtra “prežiť” vlastnú svadbu tak sa nevydavaj vôbec. 🤷♀️svadba je radostná vec a nie aby ju človek prežil a hotovo