icon

Zasadací poriadok na svadbe

simona99687
9. dec 2022

Ahojte mám otázočku musia rodičia sedieť za stolom s manželmi? Mali ste niekto tak ze manželia boli za jednym hlavným stolom a rodičia na bočných?

Strana
z2
simona99687
autor
9. dec 2022

@tykat ved prave mam pocit ze niektorí ľudia sa v tom čase zasekli a keď to chces inak idu ta pomaly ukamenovat za to 🙈 ale ako vidím komenty vyššie tak sa to začína diať normálne že manželia sedia tak ako chcú nemusia mat rodičov pri sebe... Tak dúfam že to každý aj u nás na svadbe pochopí 🙏

mapypotkancek
9. dec 2022

@simona99687 zažila som svadbu, kde rodičia jedného z páru mali za sebou veľmi nepekný rozvod a jeden už aj bol vo vzťahu (telenovela suviks oproti tomu príbehu). A vyriešili to podľa mňa úžasne elegantne. Za hlavným stolom sedeli nevesta, ženích, jedneho súrodenec+partner, druheho súrodenec+partner. V sale boli tri stoly a rodičia rozhodeni - každý pri svojej "fajte". Každý chápal aj bez slov a dokázali sa všetci krásne obchádzať a nenatrafit na seba, ak nechceli, ako bol večer dlhý.

veroonr
9. dec 2022

@simona99687 my sme to tak mali, kedze nasi su rozvedeni a nevedia sa na seba ani pozriet (🤦), muzovi rodicia su tiez rozvedeni s tym ze jeho mama ma noveho partnera (a dieta) a s otcom vobec nie su v kontakte. Takze tuto particku fakt neviem ako by sme usadili za jeden stol...

19gemini89
9. dec 2022

@simona99687 aj my sme mali tak ,ze len my a deti, rodicia zvlast, nasi su rozvedeni a ma kazdy z nich noveho partnera, nemusia sa, takze problem bol celkom aj usporiadat to celkovo nielen za nasim stolom 🙂 ale nakoniec egá išli bokom a zniesli sa aj pri stole kde sedeli. A po jedení sme sa pri nasom stole zdržiavali minimalne ak vobec, bolo to takto v pohode, nikto nenamietal

simona99687
autor
10. dec 2022

Ja by som to chcela urobiť tak ze za hlavnym stolom my a deti a na jednej strane "účka" moji rodičia mužovi rodičia a cela rodina a na druhej strane učko kamaráti aby bola cela rodina "spojena" a kamaráti zvlášť

kris_tin257
10. dec 2022

My sme to tak mali my s mužom sme boli v strede za hlavným a rodina priatelia za vedľajším, keďže muž má rozvedených rodičov a každý má nového partnera bolo by to komplikované 😊

Strana
z2