icon

Zásnuby a nič z toho

27. jan 2023

Mal niekto už prsteň a nakoniec sa rozišiel?

Strana
z3
portret7
27. jan 2023

Mam 2 kamosky, dokonca boli zrusene svadby, 1 zrusena 2 tyzdne pred terminom…boli zufale…teraz su ta to vdacne, s odstupim casu si nasli lepsich partnerov a su stastne. Ta jedna uz ma dietatko, druha mala prec rokom svadbu a na babatku pracuju, su stadtne😀niekedy osud vyriei veci, ktore nie sme v danom momente schopni vidiet za nas😉drzim palce, ten pravi na teba niekde caka😀

portret7
27. jan 2023

@portret7 pravy🙈

drakaria
27. jan 2023

Jasné ...divoká láska na vysokej rada na to spomínam 🤣

sasesoe
27. jan 2023

@anonym samozrejme, poznam viacerych. Je to lepsie ako rozvod

dilino
27. jan 2023

Moja sestra ma priateľa ktorému vtedajšia priateľka týždeň pred svadbou povedala že je s iným tehotná. Všetko pripravene hostina, obrúčky, obrad v kostole, zákusky a nakoniec zo svadby zišlo. Nie si sama. Určite lepšie teraz ako potom za krátky čas rozvod.

dilino
27. jan 2023

@larisa pre boha čista katastrofa.

svetlonos
28. jan 2023

Ano a som rada. Rozisla som sa ja s nim, aj tak som sa z toho rok spamatavala. Milovala som ho a bola velmi nestastna bez neho. Mali sme az neskutocne hlboky vztah. Boli tam vsak pre mna veci absolutne nezlucitelne so spokojnym harmonickym zivotom. Bohudik vsak zvitazil v mojom pripade rozum nad srdcom, pretoze by som dopadla fakt zle. Nie vzdy zial laska hory prenasa…
Neboj, to preboli a viem o com pisem. Vela stastia do buducna ti prajem ❤️

birika
3. feb 2023

@tykat ano

Strana
z3