icon

Zásnuby a oznámenie tehotenstva počas vianočných sviatkov

really8
Včera o 19:08

Baby, pochvalte sa, ktore ste dostali pod stromcek zasnubny prsten a ktore ste oznamili tehotenstvo?

anonym_32355a
Včera o 19:16

Našťastie ani jedno ani druhé 🤭

anonym_9e9856
Včera o 19:18

Ty si dostala?

really8
autor
Včera o 19:26
@anonym_9e9856

Ty si dostala?

@anonym_9e9856 ja som stara😂 ale zasnuby som dostala na narodky😂😂

anonym_9d994e
Včera o 19:28

Ani jedno neprechádza do úvahy, som vydatá dvadsať rokov a vekovo už dieťa tiež nie

rozculena
Včera o 19:40

nemám stromček 😂

anonym_1cbba3
Včera o 19:43

Ja som dostala pod stromček poháre. Ráta sa to? Poháre sú skoro ako svadobný dar. Svadobný dar sa dáva mladomanželom. Chcel by tým naznačiť, že budeme manželia? Náhoda? Nemyslím 😎...

januska12323
Včera o 19:57

Našťastie ani jedno, môj možný budúci už vie, že to nemá robiť inak s tým ostane sám.

beata_k
Včera o 19:58

@really8 Dam ruku do ohna, ze najneskor zajtra tu bude tema, ze slecna cakala prstienok pod stromcek a nedostala 😁

anonym_83f126
Včera o 20:05

Ja som dostala krém.

really8
autor
Včera o 20:06
@beata_k

@really8 Dam ruku do ohna, ze najneskor zajtra tu bude tema, ze slecna cakala prstienok pod stromcek a nedostala 😁

@beata_k presne😂😂😂 doma stvorrocne dieta a ona caka a dufala ze ked otehotnie, a potom po porode a potom na narodky a ani na vianoce nic😂

stormie
Včera o 20:20

Ja jedno aj druhe - zasnuby 18 rokov dozadu a oznamenie druheho tehu rodine pred 6 rokmi 😂 rata sa to ci len tieto vianoce si myslela?

anonym_596fa8
Včera o 21:09

@really8 ja sice tehotna som, ale len zacal 6-ty tyzden, oznamovat este nechcem.

really8
autor
Včera o 21:39
@beata_k

really8
autor
Včera o 21:39
@stormie

Ja jedno aj druhe - zasnuby 18 rokov dozadu a oznamenie druheho tehu rodine pred 6 rokmi 😂 rata sa to ci len tieto vianoce si myslela?

@stormie rata rata

beata_k
Včera o 21:43
@really8

@beata_k stihli to uz dnes

@really8 🤣🤣🤣

anonym_8e6795
Včera o 22:52

@really8 ja som oznamovala tehotenstvo v júni, v septembri na meniny zásnuby, takze u nás na Vianoce ani jedno ani druhé 😂 teda pri žiadosti o ruku meškal jeden deň takze má vlastne ani na meniny nepožiadal 😂

anonym_f8a22a
Dnes o 00:07

@really8 s partnerom budem až zajta. A kramy meškajú tak neviem🫡😆

ariannazara
Dnes o 06:51

Ja som tehotna mohla by som to aj niekde vycapit ale mozem kazdeho vies co 😅

d_ivana
Dnes o 07:07

@really8 Ja som naopak týždeň pred Vianocami zistila, že tehotná nie som (aj keď som mala pozitívny test).

maranta_leuconeura
Dnes o 10:21

Uprimne pride mi trapne taketo veci oznamovat na sviatky alebo davat zasnuby ako darcek, preco? To nemoze byt osobitny specialny den? Musi sa to prilepit s sviatku?
Pri tom tehotenstve mi to pripada strasne nasilu, oznamit prilis skoro napriklad, len preto, ze su Vianoce.

esther100
Dnes o 10:38
@maranta_leuconeura

Uprimne pride mi trapne taketo veci oznamovat na sviatky alebo davat zasnuby ako darcek, preco? To nemoze byt osobitny specialny den? Musi sa to prilepit s sviatku?
Pri tom tehotenstve mi to pripada strasne nasilu, oznamit prilis skoro napriklad, len preto, ze su Vianoce.

@maranta_leuconeura ja úplne zdieľam tvoj názor.keby ma požiadal o ruku pod stromčekom alebo na narodeniny,nebodaj na Valentína ,tak asi poviem NIE

anonym_216601
Dnes o 10:51

@really8 zásnuby boli minulý rok na Vianoce 😊 dieťa zatiaľ neplánujeme 🎄

anonym_89fe14
Dnes o 10:52

Ja som dostala prsten.

really8
autor
Dnes o 11:30
@maranta_leuconeura

@maranta_leuconeura no vidis a niektore na to vyslovene cakaju