Zásnuby a oznámenie tehotenstva počas vianočných sviatkov
Baby, pochvalte sa, ktore ste dostali pod stromcek zasnubny prsten a ktore ste oznamili tehotenstvo?
Ty si dostala?
Ty si dostala?
@anonym_9e9856 ja som stara😂 ale zasnuby som dostala na narodky😂😂
Ani jedno neprechádza do úvahy, som vydatá dvadsať rokov a vekovo už dieťa tiež nie
nemám stromček 😂
Ja som dostala pod stromček poháre. Ráta sa to? Poháre sú skoro ako svadobný dar. Svadobný dar sa dáva mladomanželom. Chcel by tým naznačiť, že budeme manželia? Náhoda? Nemyslím 😎...
Našťastie ani jedno, môj možný budúci už vie, že to nemá robiť inak s tým ostane sám.
Ja som dostala krém.
Ja jedno aj druhe - zasnuby 18 rokov dozadu a oznamenie druheho tehu rodine pred 6 rokmi 😂 rata sa to ci len tieto vianoce si myslela?
@really8 ja sice tehotna som, ale len zacal 6-ty tyzden, oznamovat este nechcem.
@really8 Dam ruku do ohna, ze najneskor zajtra tu bude tema, ze slecna cakala prstienok pod stromcek a nedostala 😁
@beata_k stihli to uz dnes
https://www.modrykonik.sk/forum/vsetko-o-svadbe/cakanie-na-zasnuby-2/
@really8 ja som oznamovala tehotenstvo v júni, v septembri na meniny zásnuby, takze u nás na Vianoce ani jedno ani druhé 😂 teda pri žiadosti o ruku meškal jeden deň takze má vlastne ani na meniny nepožiadal 😂
@really8 s partnerom budem až zajta. A kramy meškajú tak neviem🫡😆
Ja som tehotna mohla by som to aj niekde vycapit ale mozem kazdeho vies co 😅
Uprimne pride mi trapne taketo veci oznamovat na sviatky alebo davat zasnuby ako darcek, preco? To nemoze byt osobitny specialny den? Musi sa to prilepit s sviatku?
Pri tom tehotenstve mi to pripada strasne nasilu, oznamit prilis skoro napriklad, len preto, ze su Vianoce.
Uprimne pride mi trapne taketo veci oznamovat na sviatky alebo davat zasnuby ako darcek, preco? To nemoze byt osobitny specialny den? Musi sa to prilepit s sviatku?
Pri tom tehotenstve mi to pripada strasne nasilu, oznamit prilis skoro napriklad, len preto, ze su Vianoce.
@maranta_leuconeura ja úplne zdieľam tvoj názor.keby ma požiadal o ruku pod stromčekom alebo na narodeniny,nebodaj na Valentína ,tak asi poviem NIE
@really8 zásnuby boli minulý rok na Vianoce 😊 dieťa zatiaľ neplánujeme 🎄
Ja som dostala prsten.
@maranta_leuconeura no vidis a niektore na to vyslovene cakaju

Našťastie ani jedno ani druhé 🤭