icon

Zaujímavé nápady na svadobné hry a aktivity

20. aug 2025
Strana
z2
natinka36
20. aug 2025

Ziadne hry niesu zaujimave na svadbe 😇

amonet
Odpoveď bola odstránená
viestta
20. aug 2025

Za mna osobne na svadbe su hry druha najnudnejsia cast, akonahle zacnu odchdzam zo saly. Este nudnejsie je premietanie videi zo zivota mladomanzelov. Obzvlast ak sa to natiahne na desiatky minut

billy_jean
20. aug 2025

Dúfam, že myslíš hry pre deti v detskom kútiku a ty si animátorka.

malaopicka
20. aug 2025

Rozmysli si to. Hry sú najhoršia vec na svete, zabije to celú zábavu. Kým sa odkrútia všetky oficiality, príhovory, tance, je pomaly 8-9 hodín a len čo sa začnú ľudia baviť, hneď prídu na rad trápne “hry”.

sisska96
20. aug 2025
@natinka36

Ziadne hry niesu zaujimave na svadbe 😇

@natinka36 presne tak

greta2017
20. aug 2025

100 ludi 100 chuti. Mne to nevadi ale vrcholom trapnosti mne osobne pride svadobna tombola...🙄
My sme mali len klasicky topankovy kviz (pripravila mi to kamoska). Podla mna ak su zaujimave otazky tak sa ludia zabavia...

anonym_a1ebde
20. aug 2025

Tanečná súťaž dve ženy vs dvaja muži na také typické odrhovacky ala baywatch, o zone, barbie girl, backstreet boys. To bola na jednej svadbe riadna zábava, ale bolo to uz v takej pokročilejšej hodine ked aj hladina alkoholu bola vyššia

lucia13022023
20. aug 2025

Čooo, ja hry na svadbách milujem 🤣 teraz som normálne zaskočená, kolke z vás to nemáte rady 🤣 a teda moja obľúbená je tanečný battle

anonym_a709fb
20. aug 2025
@viestta

Za mna osobne na svadbe su hry druha najnudnejsia cast, akonahle zacnu odchdzam zo saly. Este nudnejsie je premietanie videi zo zivota mladomanzelov. Obzvlast ak sa to natiahne na desiatky minut

@viestta presne tak isto, na mojej svadbe som tieto trapošiny nedovolila a aj sú na svadbe, ma ktorej som hosťom, hneď sa aj s mužom zdvihneme a odchádzame s fajčiarmi von.

anonym_a42e69
20. aug 2025

Raz som bola svedkom hry Koč na svadbe kde ľudia museli aj erdžať. Trapošina neskutočná.

terezka1947
20. aug 2025

Za mňa tiež hry nie....ešte tak na pobavenie ten manželský test,či nejaká sranda,kde sú mladomanželia. Ale nič vulgárne.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
anonym_a709fb
20. aug 2025
@anonym_a42e69

Raz som bola svedkom hry Koč na svadbe kde ľudia museli aj erdžať. Trapošina neskutočná.

@anonym_a42e69 úžasném treskneš polovicu platu za oblečenie, kaderníčku a líčenie a potom zo seba robíš debila

anonym_6cb0fb
20. aug 2025
@billy_jean

Dúfam, že myslíš hry pre deti v detskom kútiku a ty si animátorka.

@billy_jean fakt mi niekedy nejde do hlavy, co sa tu deje, tusim,ze je toto forum hlavne pre negativne utocne osoby co hlavne chcu pustat jed.Tusim aj tema "ake jedlo mate radi" tu uz bude mat utoky ako odpovede.

anonym_6cb0fb
20. aug 2025
@lucia13022023

Čooo, ja hry na svadbách milujem 🤣 teraz som normálne zaskočená, kolke z vás to nemáte rady 🤣 a teda moja obľúbená je tanečný battle

@lucia13022023 ja som zazila nejaky tanec s metlou. bolo to v pohode.

anonym_a709fb
20. aug 2025
@anonym_6cb0fb

@billy_jean fakt mi niekedy nejde do hlavy, co sa tu deje, tusim,ze je toto forum hlavne pre negativne utocne osoby co hlavne chcu pustat jed.Tusim aj tema "ake jedlo mate radi" tu uz bude mat utoky ako odpovede.

@anonym_6cb0fb alebo to môžeš aj otočiť a porozmýšľať nad tým, či ťa diskusii neuchránila od znechutenýcn svadobčanov. Veď nám môže byť srdečne jedno, ako jej svadba dopadne, sú to naše skúsenosti a názory

bessie12
20. aug 2025

Nemali sme žiadne. Pôvodne sme chceli nejaké svadobné hry, ale nakoniec sme nechali voľnú zábavu a neľutujeme.

misulkar
20. aug 2025

Naposledy som na svadbe zažila "Rok s novomanželmi" - bolo vybraných 12 hostí, plnili sa rôzne úlohy a každý kto vypadol, dostal "úlohu" na daný mesiac v budúcom roku, čo má s mladomanželmi urobiť / zažiť.
Veľmi som sa bavila, vyhrala som september (teda som sa "prebojovala") a mám ich pozvať na jesenné vinobranie 🙃

tahomi
20. aug 2025

Som taktiez v skupine, ze svadobne hry = prechadzka po vonku.
Dobra hudba, dobre jedlo, dobre pitie a zabava bude

anonym_fa975b
20. aug 2025

Za mňa maximálne trápne. Na našej neboli žiadne hry a každý sa super bavil

anonym_1ab5b7
20. aug 2025

Ja si teraz spomínam na svadbu pred 20rokmi mojej spolužiačky, ako jedna pani začala spievať, keď všetci sedeli, jedli... Ona začala...
"ten, kto sa v januári narodil, povstaň, povstaň, povstaň. Vezmi si pohár do rúčky, vypi ho celý celučký, dodna dodna dodnááá" 🤣 a tak všetkých 12 mesiacov, asi 5x za sebou, kým nebola polka svadobcanov ožratá 😄🤣🤣 traonejsiu vec a pesničku som živote nezažila, ale ľudia sa bavili 🫣😄

anonym_c38c3c
20. aug 2025

@anonym_autor ak sa začne s hrami na svadbe, okamžite sa vytratil z miestnosti. Nič trapnejsie neexistuje

xckaretxxx
20. aug 2025

@anonym_autor radšej zabezpec poriadne jedlo, zákusky a hudbu

oblecenie99
20. aug 2025

To je akoby si sa pýtala na to, či si dať čiapku na hlavu a výpravku výpravcu do ruky neveste, alebo ženíchovi pri Jede jede mašinke 🙈😃
Ja zo solidarity k mladomanželom pretrpim aj hry, aj vláčika, dokonca som sa zúčastnila aj únosu nevesty , ale je to také no.... Moja skúsenosť je, že akonáhle sa začnú vyššie menované akcie, zábava sa zasekne 🤷

oblecenie99
20. aug 2025
@anonym_1ab5b7

Ja si teraz spomínam na svadbu pred 20rokmi mojej spolužiačky, ako jedna pani začala spievať, keď všetci sedeli, jedli... Ona začala...
"ten, kto sa v januári narodil, povstaň, povstaň, povstaň. Vezmi si pohár do rúčky, vypi ho celý celučký, dodna dodna dodnááá" 🤣 a tak všetkých 12 mesiacov, asi 5x za sebou, kým nebola polka svadobcanov ožratá 😄🤣🤣 traonejsiu vec a pesničku som živote nezažila, ale ľudia sa bavili 🫣😄

@anonym_1ab5b7 Tak ale vidíš, zábava bola 😃 ja si spomínam, že na sestrinej svadbe som absolvovala hru, pri ktorej sme boli tím nevesta a tím ženích a spomínam si len na to, že sme stáli v rade a museli piť. A kto najrýchlejšie vypil tak vyhral, ale čo a ako a prečo, to už neviem. Mne ako sestre nevesty moji rodičia dali príkazom zúčastniť sa, ale! zároveň zakázali piť, lebo ako by to vyzeralo? Môj muž sa zase zúčastniť nesmel, lebo čo ak by mu alkohol uškodil a bol by z toho škandál, že švagor nevesty sa opil.. no, nebolo to jednoduché splniť podmienku a pravidlá hry 😅 ja mám z tých hier až sekundárny pocit hanby, ale niekde to funguje. Väčšinou čo som videla, tak ľudia sa skôr vytratili z miestnosti.

anonym_a709fb
20. aug 2025
@oblecenie99

@anonym_1ab5b7 Tak ale vidíš, zábava bola 😃 ja si spomínam, že na sestrinej svadbe som absolvovala hru, pri ktorej sme boli tím nevesta a tím ženích a spomínam si len na to, že sme stáli v rade a museli piť. A kto najrýchlejšie vypil tak vyhral, ale čo a ako a prečo, to už neviem. Mne ako sestre nevesty moji rodičia dali príkazom zúčastniť sa, ale! zároveň zakázali piť, lebo ako by to vyzeralo? Môj muž sa zase zúčastniť nesmel, lebo čo ak by mu alkohol uškodil a bol by z toho škandál, že švagor nevesty sa opil.. no, nebolo to jednoduché splniť podmienku a pravidlá hry 😅 ja mám z tých hier až sekundárny pocit hanby, ale niekde to funguje. Väčšinou čo som videla, tak ľudia sa skôr vytratili z miestnosti.

@anonym_1ab5b7
@oblecenie99 nechcem nikoho uraziť, ale takýto typ zábavy je skutočne pre jednoduchších ľudí. Nie sme abstinenti, ale ľudia, ktorí sa nedokážu baviť bez toho, aby mali vypité, sa mi protivia. A tí, ktorí zámerne nalievajú alebo využívajú to, že niekto má sklony k alkoholizmu a potom sa na opitom človeku bavia, ešte viac. Rozmýšľam, či by som pri podobnom druhu zábavy nepopriala mladomanželom príjemnú zábavu a neodišla. Zabávať sa spolu s potácajúcimi sa ožratými svadobčanmi tak to nie. Našťastie som toto nikdy nezažila.

oblecenie99
20. aug 2025
@anonym_a709fb

@anonym_1ab5b7
@oblecenie99 nechcem nikoho uraziť, ale takýto typ zábavy je skutočne pre jednoduchších ľudí. Nie sme abstinenti, ale ľudia, ktorí sa nedokážu baviť bez toho, aby mali vypité, sa mi protivia. A tí, ktorí zámerne nalievajú alebo využívajú to, že niekto má sklony k alkoholizmu a potom sa na opitom človeku bavia, ešte viac. Rozmýšľam, či by som pri podobnom druhu zábavy nepopriala mladomanželom príjemnú zábavu a neodišla. Zabávať sa spolu s potácajúcimi sa ožratými svadobčanmi tak to nie. Našťastie som toto nikdy nezažila.

@anonym_a709fb U nás to ani nebolo nejak v móde... Prvýkrát som to videla na sesternicinej svadbe, ale oni mali zmiešanú Slovensko Maďarsku svadbu (ženích bol originál Maďar z Maďarska) a oni mali také nejaké hry a zvyky, ktoré sme my nepoznali, a potom na sestrinej (starejši bol v Ukrajiny, a zrejme tiež nejaké ich zvyky). U nás je jedinou tradičnou vecou, ktorá u iných môže vybiť poistky, redovy tanec.

anonym_a709fb
20. aug 2025
@oblecenie99

@anonym_a709fb U nás to ani nebolo nejak v móde... Prvýkrát som to videla na sesternicinej svadbe, ale oni mali zmiešanú Slovensko Maďarsku svadbu (ženích bol originál Maďar z Maďarska) a oni mali také nejaké hry a zvyky, ktoré sme my nepoznali, a potom na sestrinej (starejši bol v Ukrajiny, a zrejme tiež nejaké ich zvyky). U nás je jedinou tradičnou vecou, ktorá u iných môže vybiť poistky, redovy tanec.

@oblecenie99 tak redový by som do hier a kvízov nepočítala.

oblecenie99
20. aug 2025
@anonym_a709fb

@oblecenie99 tak redový by som do hier a kvízov nepočítala.

@anonym_a709fb Nie, to som len dala akom príklad na zvyky, že u nás je toto jediné, ale hry ako zvyk nemáme zaužívané..

Strana
z2